Celebrity News

Zbog Korona virusa Severina preduzela drastične mere! Fotografija koju je objavila govori mnogo

Zbog Korona virusa Severina preduzela drastične mere! Fotografija koju je objavila govori mnogo

Severina, poznata hrvatska pevačica obratila se svojim vernim pratiocima na Instagramu u cilju širenja svesti kako se zaštiti od Korona virusa. 

Budući da je ceo svet u panici zbog virusa koje se u proteklom periodu brzo raširio, većina poznatih ličnosti zbgo svojih nastupa i čestih putovanja pribegavaju drastičnim merama zaštite. Tako je i Severina, kako bi zaštitila sebe a potom i svoju okolinu odlučila da jednostavnim savetom svojoj publici otvori oči.

Slikom koju je podelila na svom Instagram profilu mnogima je dokazala koliko je društveno odgovorna a porukom koja je pratila pomalo komičnu fotografiju, oduševila je mnoge:

- Čuvajte decu i starije osobe. Deca mogu zaraziti starije osobe. Ovo se ne događa samo drugima — poručila je Severina u opisu fotografije.

Severina Kojić: Aleksandar mi uvek kaže – mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu!

https://www.instagram.com/p/B9oqu-vhr_U/?utm_source=ig_embed

Severina Kojić ili samo Seve? 

Severina nedavno je sa Instagram profila izbrisala ime Kojić, a zatim bez muža Igora došla na premijeru opere u Madlenijanumu, čime je podgrejala spekulacije da u njihovom odnosu stvari ne funkcionišu kao ranije..

Ni mesec dana od Severininog venčanja sa 15 godina mlađim Igorom Kojićem nije prošlo, a počele su spekulacije da joj u braku ne cvetaju ruže. Pisalo se da je velika razlika u godinama i temperamentu narušila njihov odnos, te da je samo pitanje dana kada će se rastati. Splićanka i njen izabranik ove godine obeležavaju petu godinu od venčanja, a novinski napisi i prognoze nisu se u međuvremenu mnogo promenili. Njihovo ponašanje pod konstantnom je lupom medija, a svaki nekonvencionalan potez tumači se kao korak do razvoda. Bilo da je reč o tome što na neki javni događaj nisu došli zajedno ili to štoje pop diva sa svog “instagram” profila otpratila suprugovog oca, muzičara Dragana Kojića Kebu, sve se meri i sabira, a zaključak je kriza u braku. Nasuprot brojnim napisima, Severina i Igor bračne zavete potvrdili su čak dva puta. Prvo pred šest stotina zvanica u Beogradu, a potom i po afričkim običajima na Zanzibaru. Međutim, ni pored toga nije im pošlo za rukom da ubede javnost da se odlično slažu. Najskorije spekulacije na tu temu pojavile su se protekle nedelje, kada je potpuno nenadano, s društvenih mreža pop diva izbrisala prezime Kojić, koje je po sklapanju braka dopisala pored svog imena, a potom se bez supruga pojavila na izvođenju opere “Manon Lesko” u “Madlenijanumu”. Budući da se, dok je u Beogradu, od njega gotovo ne razdvaja, nije mnogo trebalo da se zaključi da u pomenutim sumnjama ipak ima istine.

Podsetite se kako je Severina Kojić samo nekoliko nedelja od presude govorila o mučnoj bitki za starateljstvo!

Oni koji imaju priliku da se povremeno nađu u pevačicinom društvu veruju da se njen odnos sa suprugom dodatno pogoršao zbog poraza na sudu. Tačnije, sudske odluke po kojoj je starateljstvo nad sinom Aleksandrom (8) pripalo “kralju bakra” Milanu Popoviću. S pravnim timom ona uveliko pravi planove kako da odluku preinači, te sve svoje slobodno vreme i energiju troši na to, što joj ne ostavlja mnogo prostora da se posveti rešavanju bračnih problema. Nervozna je i nestrpljiva, a njena advokatica Jasminka Broš kaže da će, ukoliko u Zagrebu ne postigne željeni rezultat, najverovatnije slučaj izložiti i na Evropskom sudu za ljudska prava.

– Uložili smo žalbu. Ako je sud odbije i potvrdi presudu, preduzećemo sve dopuštene pravne korake i ako treba, iscrpeti sva pravna sredstva koja budu potrebna – rekla je ona.

Zašto je Severini sud oduzeo starateljstvo nad sinom?

Severina još uvek u šoku da je presuda donesena u korist oca!

Od odluke koja je ozbiljno uzdrmala javnost prošlo je više od tri meseca, a Hrvatica i njena porodica još uvek ne mogu da poveruju da je presuđeno u korist oca koji, navodno, dete nije želeo da vidi prvih 12 meseci od rođenja.

– Nije čuo njegov prvi zvuk, nije video kad je prohodao, nije želeo da dođe na krštenje. Bilo mi je strašno kada sam ga videla kako nekoj drugoj deci poklanja inkubatore. Znao je da me to boli. Kad mu je u Aleksandrovoj trećoj godini određeno da ga viđa svaki drugi vikend, pet meseci se nije pojavljivao. Meni su tada u Centru za socijalni rad na Črnomercu sugerisali da pokrenem postupak i oduzmem mu starateljstvo. Međutim, smatrala sam da nemam pravo to da uradim sopstvenom detetu i poštovala sam svaku sudsku odluku. Kad je konačno odlučio da se pojavi, Aleksandar nije hteo da ide s njim. Sat i po sam ga pripremala za taj susret. Kupila sam mu igračku i to je sve dobro prošlo – kazala je Severina, zabrinuta da će Popović sina odvesti na Kipar i onemogućiti joj da ga viđa dva puta nedeljno, kako je u sudskim spisima navedeno.

– U presudi nigde ne piše na kojoj će adresi živeti. On mora da bude na Kipru jer tamo plaća porez, ali sve to za sud nije bilo bitno. Ovo je jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer sam mom detetu potrebna onakva kakva jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to šta piše u presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito umeo da kaže: “Ne priznajem njihov sud”, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim – zaključila je u intervjuu za “Jutarnji” ona.

Nakon svega Severina poručuje: Izdržaću jer svom detetu trebam onakva kakva jesam!