Celebrity News

Zbog OVE slike Dženifer Aniston muškarci dobijaju toplotni udar: Glumica napunila 50, SKINULA BRUS i poručila - NE ODUSTAJEM OD LJUBAVI!

Zbog OVE slike Dženifer Aniston muškarci dobijaju toplotni udar: Glumica napunila 50, SKINULA BRUS i poručila - NE ODUSTAJEM OD LJUBAVI!

Dženifer Aniston ove godine je proslavila jubilarni 50. rođendan, a kao zvezda izdanja magazina Harper's Bazaar odlučila je hrabro da pozira u toplesu i otvoreno progovori o ljubavi, ali i o starenju.

Simpatična glumica je već dva puta proglašena najlepšom ženom sveta prema magazinu People, ali u mnogim razgovorima isticala je kako se još uvek bori s sopstvenim nesigurnostima, ali da je odlučna da radi na sebi svaki dan kako bi pobedila pogrešna uverenja.

https://www.instagram.com/p/BxHtF9kgVlB/

Povodom promocije nove akcijske komedije "Misteriozno ubistvo" u kojoj glumi rame uz rame sa glumcem Adamom Sendlerom, slavna Dženifer Aniston našla se na naslovnici novog izdanja magazina Harper's Bazaar u kojem se u velikom intervjuu dotakla svog ljubavnog života uz mnoštvo izazovnih fotografija.

- Osećala sam se potpuno normalno pozirajući u toples izdanju. Naša tela su prelepa i smatram da je njihovo slavljenje i osećaj ugodnosti, bez obzira na godine, bitan. Zbog svog tela nikad ne bi trebalo da se stidimo ili osećamo neugodno - rekla je Dženifer i dodala:

- Moj target već neko vreme usmeren je prema karijeri, stoga dejt i veze nisu moj prioritet. Verujem da će se romantika, kako god ona izgledala, pojaviti sama, a ne kada je tražiš. Kada mi ljubav pokuca na vrata, biće više nego dobrodošla. Nisam osoba koja odustaje i koja ne veruje da joj se više nikada neće dogoditi ljubav. Moje vreme na ovoj planeti nije izgledalo na određeni način, ali ništa iz moje prošlosti mi nije dalo razlog da ojačam i stvorim zid - zaključuje lepa glumica i dodaje da ne smatra da postoji samo jedna ljubav u životu, već mnogo njih.

https://www.instagram.com/p/BxHvOHfgfQ5/?utm_source=ig_embed

Da podsetimo, Dženifer iza sebe ima propali brak sa Bredom Pitom koji ju je ostavio zbog Anđeline Džoli, ali i sa Džastinom Teruom sa kojim je stavila tačku na ljubav prošle godine.