Lifestyle

Jednostavan recept Ane Ivanović za domaći hleb od banane (foto)

Jednostavan recept Ane Ivanović za domaći hleb od banane (foto)

Ana Ivanović je putem društvenih mreža pokazala kako je započela dan u svom domu otkrivši šta je pripremila za doručak, te mnogima dala ideju kako da svom suprugu ulepšaju vikend u izolaciji

 

Bivša teniserka Ana Ivanović pobornik je zdravog načina života i zdrave ishrane. Često na njenom Instagram profilu možemo videti kako izgledaju obroci u njenom domu.

Osim što voli da konzumira zdrave obroke, Ana voli i da ih priprema, te je svojim fanovima na Instagramu otkrila kako je započela vikend, ali je mnogima dala ideju kako da pripreme zdrav doručak.

- Početak vikenda s domaćim hlebom od banane. Jedno je od mojih omiljenih, jer je vrlo lako napraviti i ima samo zdrave sastojke. P.S. Čak je i Basti jedva čekao da ga pojede - napisala je Ivanovićeva, a u komentarima su joj se mnogi zahvaljivali što im je dala dobru ideju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 25, 2020 at 1:11am PDT

Ana je na popularnoj društvenoj mreži podelila recept za ovaj zdravi obrok, a u snimku na njenom storiju može se videti koliko je jednostavna njegova priprema.

Domaći hleb od banane

Sastojci:

1 šolja speltinog brašna
1 šolja običnog brašna
2 šolje izrendanih tikvica
3 izgnječene banane
2 jaja
1/3 šolje maslinovog ulja
1 kašičica sode bikarbone
1 kašičica cimeta
1 kašičica ekstrakta od vanile

Priprema:

Izmešati sve sastojke. Smesu sipati u kalup i peći na 180 stepeni 50-60 stepeni u zavisnosti od rerne.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE:
Jednostavan i brz slatkiš. Prste da poližeš, a ne goji!

Predlog Ane Ivanović za večeru

Posle završetka profesionalne karijere 2016. godine, Ana se potpuno posvetila porodici. Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom ima dva sina Luku i Leona, a nedavno je otkrila šta im priprema za večeru.

Inače, poznato je da Ana voli zdrave obroke, te često na društvenim mrežama objavljuje razne recepte. Ona čak na Instagramu ima hešteg Anin zdrav život kojim potpisuje svoje objave o zdravoj ishrani.

PROČITAJTE I: Predlog za lagani ručak: Dva specijaliteta sa tikvicama

Smatra da je pravilna ishrana od presudne važnosti za zdravlje dece i Ana ih tome uči od prvog zalogaja. Tako se za večeru u njenom domu nalaze riba, jaja i povrće.

- Vreme je za večeru sa mojim momcima! Verujem da je jako važno da rano uspostavite zdrave navike u ishrani - napisala je Ivanovićeva uz objavu na društvenoj mreži, nakon čega je dobila mnogo pohvala svojih pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 9, 2020 at 9:01am PDT

Komentari (0)

Loading