
Imao milion žena, izlazio, a skrasio se pored nje: Praktična žena pokazala muža FOTO
03/07/2025
5h
Suprug Nataše Pavlović je baš šmeker
Autor: Tamara Roksandić | 11/10/2020
Nedeljni ručak - Porodica na okupu, svira dobra muzika, a ukusna hrana hladi se trpezarijskom stolu...
Nije samo suši omiljeni svetski obrok koji potiče iz Zemlje izlazećeg sunca. Veliki ljubitelji ove kuhinje obožavaju topla jela, a mi vam predstavljamo recepte za dva najjednostavnija, u kojima ćete sigurno uživati jer su veoma slasna i pikantnog ukusa...
Za 2 osobe
Priprema: 45 minuta
pola glavice brokolija
Pripremite smesu za tempuru, tako što pomešate brašno sa kukuruznim skrobom, solju, sodom bikarbonom, biberom, alevom paprikom i kurkumom. Postepeno dodajte u to kiselu vodu i mešajte dok smesa ne postane ujednačena. Ohladite poh preko posude s ledom. Isecite šargarepe na tračice, a brokoli i karfiol iskidajte na srednje velike ružice. Uvaljajte povrće u tempuru i ispržite u dobro zagrejanom dubokom ulju.
Za 2 osobe
3 kašike brašna
500 g pilećih krilaca
soja sos
biber
so
žuti šećer
med
ulje
susam
Pomešajte brašno, biber i so. Uvaljajte u ovu smesu krilca, koja ste prethodno oprali, očistili i osušili. Pržite krilca do zlatne boje. U tiganj stavite jednake količine soja sosa, žutog šećera i meda. Kada smesa proključa, promešajte i dodajte krilca. Uvaljajte ih u smesu brzo da ih prekrije sa svih strana. Poslužite krilca posuta susamom.
Imao milion žena, izlazio, a skrasio se pored nje: Praktična žena pokazala muža FOTO
03/07/2025
5h
Suprug Nataše Pavlović je baš šmeker
Spakovala kofere i otišla: Nevena Joksimović napustila porodični dom pa se oglasila i to odavde
03/07/2025
6h
Supruga Saše Joksimovića napustila porodični dom
Prerano: Unuk Šabana Šaulića slomljen, gubitak je prevelik
03/07/2025
8h
Unuk Šabana Šaulića slomljen
Dijana i Srđan Đoković sele se u luksuznu nekretninu, lepšu od svih Novakovih: Ovo im je nova adresa
03/07/2025
9h
Kuća Novaka Đokovića na Fruškoj Gori prava je ušuškana oaza
Komentari (0)