
Jaja kakva do sada niste probali! Saša i Nevena Joksimović otkrivaju svoje kulinarske tajne i recept koji ćete obožavati!
Saša i Nevena Joksimović u braku su preko dve decenije, a osim što se, kako su govorili, perfektno slažu u životu, slažu se i u kuhinji, te su zajedničkim snagama otkrili svoj nesvakidašnji recept za "škotska jaja" .

Boško Karanović
Glumac Saša Joksimović i njegova supruga, producentkinja Nevena Joksimović gostujući u emisiji "Praktična žena" , ukrstili su snage i pokazali kulinarsko umeće praveći specijalitet od jaja.
Nevena se nije ustručavala da "prione poslu" i rukama oblikuje ovo jelo, koje se sastoji iz smese u koju se stavlja kuvano jaje, a Saša joj je rado pomagao i brinuo se da ne uprlja haljinu. Zajedno, napravili su delikates koji bi se dopao i onima koji su najviše probirljivi, a sigurno ćete ga i vi obožavati.
Sastojci:
4 kuvana jaja
450g mlevenog mesa
1 jaje
2 kašike prezli
1/2 šolje vode
1 crni luk
so i biber
Pročitajte: Šokantna ispovest Nevene i Saše Joksimovića - Najbliži su nas kukavički izdali!
I još za paniranje:
1 jaje
100g prezli
50 g brašna
Pročitajte: Saša Joksimović obožava suprugu - Kada nismo zajedno treba mi psihijatar
Priprema:
Pomešajte mleveno meso sa seckanim crnim lukom,vodom,prezlama i jajetom, te začinite. Od te smese pravite oblik pljeskavice i u nju stavljajte kuvano jaje koje ste prethodno uvaljali u brašno. Zatim oblikujte kuglu. Odradite isto i sa preostala tri jaja. Sada svaku kuglu uvaljajte u umućeno jaje i prezle te pržite u dubokom ulju na srednjoj temperaturi.
Komentari (0)