
U potrazi ste za IDEALNIM DORUČKOM? Posna kaša sa pirinčanim mlekom, medom i cimetom je SVE ŠTO VAM TREBA! (recept)

story
Ovim receptom poboljšaćete rad probave i očistiti se od otrova...
Sastojci:
6 kašika ovsenih pahuljica
500 ml pirinčanog mleka
3 zrele banane
100 g mlevenih ili seckanih oraha
2 kašike šećera
2 kašike meda
1 kašičica cimeta
Priprema:
U tanjiru izgnječite dve banane viljuškom.
Zagrejte pirinčano mleko u manjoj šerpi, dodajte ovsene pahuljice i šećer.
Kuvajte 2-3 minuta na umerenoj temperaturi.
Umešajte orahe i banane, promešajte i kuvajte još 2-3 minuta dok se smesa ne pretvori u kašu.
Sklonite sa ringle, sačekajte da se malo ohladi, pa dodajte med i cimet.
Podelite u dve porcije i dodajte kolutove preostale banane.