Horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2020: Evo kome će konačno svanuti!

Veliki godišnji horoskop za 2020: Evo kome će konačno svanuti!

Donosimo godišnji horoskop za 2020. godinu a detaljni pregled godine predstavlja vam astrolog, Helena Cupać

Ovan

Posao: sledeća godina, na ovom polju, će biti prilično dinamična jer ćete se boriti za svoju poziciju i u tome i uspeti, ali ćete se morati I po nekoliko puta vraćati na neki početak. Budite oprezni u kontaktu sa andređenima i autoritetima jer su mogući ozbiljni sukobi, pritajite se baru prvoj polovini godine. Ljubav: zauzeti pripadnici vašeg znaka će pokušati da održe partnerstvo I uz zaista velike napore će u tome I uspeti. Ukoliko ste slobodni, status vam se menja u nešto ozbiljnije i to nekim Ovnovima već od početka godine. Zdravlje: osim nešto učestalijih glavobolja, vitalni ste ali se ne izlažite velikim fizičkim naporima.

Ostatak godišnjeg horoskop pročitajte na narednim stranama...

Bik

Posao: od početka godine, tačnije od desetog januara se spremite n aozbiljno ubrzanje koje se kod vas dešava na svim poljima. Što se tiče posla, godina donosi unapređenja i početak nove životne etape koja će biti plodonosnija nego ranije godine. Ljubav: ukoliko ste u novu godinu ušli zauzeti, a ozbiljno razmišljate o svojoj vezi ili o braku, narednih dvanaest meseci donosi zaokret. To znači da ćete ili drastično popraviti relaciju u kojoj ste sada, ali i da će neki Bikovi staviti tačku za kraj. Ako ste slobodni, vrlo brzo će se pojaviti osoba koja će vas zainteresovati u ozbiljnom smislu. Zdravlje: tokom čitave godine će vas pratiti nervoza i zato izbegavajte one koji vam narušavaju mir.

Blizanci

Posao: na vašem prirodnom polju posla dolazi do drstičnih promena u smislu da ćete se osloboditi nekih ranijih stega. Toznači da ćete imati nekonvencionalno radno vremem i da ćete moći sami diktirati svoj radni tempo. Mnogim Blizancima sledeća godina donosi privatni biznis.  Ljubav: ako ste zauzeti, ovo će biti godina u kojoj ćete značajno popraviti odnose sa voljenom osobom I to će vam zaista prijati jer težite dobroj komunikaciji i skladu. Ako ste slobodni, napravićete selekciju ljudi oko sebe a samim tim postaviti nove standarde na polju ljubavi. Zdravlje: tranzitni Uran je u vašem prirodnom dvanaestom polju i pratiće vas nesanica i nervoza.

Rak

Posao: nakon izuzetno dinamične ali i naporne godine, a razlog su uglavnom brojni poslovi i zadaci koji vam nisu donosili velike prihode,vreme je da odahnete, napravite retrospetkivu i da krenete dalje. Moguće je  potpisivanje novih ugovora. Ljubav: kraj godine je doneo eklipsu u vašem prirodnom polju parnterstva a deseti januar donosi pun Mesec u vašem znaku spremite se za promene na ovom polju, bilo da ste u braku ili ne, jer će ono što dolazi biti kvalitetnije odnos sa voljenom osobom. slobodnima ljubav. Zdravlje: morate poboljšati imunitet.

Lav

Posao: pred vama je godina u kojoj doslovno nećete imati ni za šta drugo vremena osim za posao. na ovom polju vas očekuje ekspanzija, odnosno rast. Napravite dobar plan i organizujte se kvalitetno. Za razliku od prethodne, sledeća godina je rezervisana i za rad sa strancima. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, godina pred vama će generalno biti mirna, osim perioda između aprila i kraja juna kada ćete se zabrinuti za partnerstvo. Ukoliko ste slobodni, upravo taj period donosi priliku za novu ljubav sa osobom koja je nekoliko godina starija od vas ili je jednostavno dosta mudra i ozbiljna za svoje godine. Zdravlje: čitava sledeća godina je ispraćena velikim naporima a samim tim i umorom.

Devica

Posao: Uran je planeta koja vlada vašim prirodnim poljem posla, u poslednje vreme je retrogradan a od desetog januara kreće direktn što znači da pravite korak napred na ovom polju. Mnogi pripadnici vašeg znaka će dobiti unapređenje I to kada se tome uopšte ne budu nadali. Povišenje Prihoda. Ljubav: razjasnićete neke stvari sa parnterom imogući u prekidi na ovom polju, naročito tokom februara i marta meseca. Ukoliko ste slobodni, osoba koja vam je na neki način poznata pokazuje interesovanje za vas i samo je do vas da li ćete se upustiti u romansu.  Zdravlje: tokom čitave godine ćete biti vitalni.

Vaga

Posao: Saturn će gotovo čitave godine biti u napetom aspektu sa vašim Suncem i time će vas naterati da se pokrenete i da se, možda I na malo agresivniji način, izborite za svoje mesto pod poslovnim suncem. iako ćete biti svesni napora koje se izlažete, bićete zadovoljni rezultatima koje ćete postići.  Ljubav: slobodni pripadnici vašeg znaka ove godine, pored ostalog, veliku pažnju posvećuju i svom emotivnom životu. Ovo je vreme ne samo za ljubav nego i za zajednički život sa voljenom osobom koja će se pojaviti. Ako ste zauezti, pred vama je godina u kojoj razlike sa voljenom osobom pokušavate pomiriti. Zdravlje: bićete veoma iscrpljeni.

Škorpija

Posao: krajem 2019. Ste započeli jdan novi ciklus na polju posla I sledeća godina je samo nastavka realizacije planova koji će se do kraja iste zasigurno i realizovati. Preporuka je da budete strpljivi tokom marta jer vas u suprotnom reakcije i želja za napredovanjem može vratiti korak unazad. Ljubav: ako ste u braku, ovo je godina preispitivanja turbulencije i želje za slobodom. U zavisnosti od kvaliteta partnerstva, ono će se nastaviti ili prekinuti. Ako ste slobodni, vreme je da se vaš emotivni status promeni. Nova osoba ulazi u vaš život i ispunjava sve vaše kriterijume. Zdravlje: moguće glavobolje a tokom proleća oprezno u saobraćaju.

Strelac

Posao: fokusirate se na finansije i zaista možete očekivati bolje prihode u odnosu na prethodnu godinu. Ipak, važno je napomenuti da se ne prepuštate dobrim talasima već budite odgovorni. Sada je vreme za racionalizaciju na ovom polju. Ljubav: zajedno sa partnerom tokom čitave sledeće godine vodite računa o prihodima. Suprotna strana ima praktičnije ideje od vas. Ukoliko ste slobodni, prva polovina godine velikom broju pripadnika vašeg znaka donosi priliku za ljubav sa osbom koja je iz susednog mesta u odnosu na vaše. Zdravlje: sve je u redu ali povremeni pad duha će vas usporavati i zato morate da se posvetite sebi usmislu mentalne higijene.

Jarac

Posao: ovo je vaša godina i geenralno, na sva vrata na koja zakucate, imaćete prolaz. Dobar uticaj planete sreće donosi ekspanziju na polju posla, ali se nemojte opuštati već planirajte unapred sve. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, naredna godina će doneti konačno rešenje u smislu načina na koji ćete nastaviti dalje. Ostati tu gde jeste ili otići. Ako ste slobodni, sigurno je da će ova godina biti izuzetno blagonaklona prema vama. Osoba sličnih ili istih stavova ima nameru da ostane u vašem životu. Zdravlje: vitalni ste, ali iscprljeni. Ipak, ovo je ipak dobra godina za vas na polju zdravlja.

Vodolija

Posao:godina pred vama donosi promene i to već na samom početku. Moguće je da ćete u Januaru na ovom polju imati neku vrstu stresa koji čak ni vama neće prijati setite se samo da je upravo to najava dobrih događaja koji će se ređati do kraja godine.  Ljubav: sazrevate na ovom polju. Veze u kojima već dugo trpite dobijaju novi oblik. Ili ste zajedno ili nastavljate dalje. Slobodnim Vodolijama ova godina može doneti pravno-legalno partnerstvo. Zdravlje: vitalni ste, ali i nervozni.

Ribe

Posao: planovi poprimaju reala oblik i bićete veoma srećni kada budete videli da se vaš trud zaista isplatio i to baš u godini kojoj idete u susret. Finansije će biti relativno stabilne jer ćete koliko zarađujete toliko I ulagati u svoje znanje. Ljubav: na ovom polju sledi godina u kojoj ćete stabilizovati odnos sa voljenom osobom i konačno ćete moći odahnuti jer ćete shvatiti da greške koje pronalazite nisu realne. Ako ste slobodni, pred vama je period u kojem imate priliku da započnete vezu sa jednom starijom osobom. Zdravlje: preporuka je da obratite pažnju na kosti i zube.