Horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar: Ispred vas je mesec teških slutnji i velikih preokreta!

Veliki mesečni horoskop za februar: Ispred vas je mesec teških slutnji i velikih preokreta!

story

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma, donosimo vam u nastavku mesečni horoskop za februar. 

Ovan

Posao: Budite oprezni kada su nadređeni u pitanju, naročito nakon šesnaestog februara. Međutim, to je takođe period u kojem možete napredovati. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, prva polovina meseca harmonična. Nakon toga mogući sukobi. Ako ste slobodni, ljubav kuca na vaša vrata. Zdravlje: Šećer u krvi.

Bik

Posao: Vatreno se zauzimate za svoje stavove i ne date da am se neko ispreči. Sukobi sa familijom. Ljubav: tajnoviti ste voljenoj osobi. Slobodni Bikovi ulaze u tajnu vezu. Zdravlje: Moguće povrede.

Veliki godišnji horoskop za 2020: Evo kome će konačno svanuti!

Blizanci

Posao: Dezorijentisani ste i zato se morate dobro skoncentrisati na ono što radite da se ne potkrade neka greška. Ne ulazite u nove poduhvate. Ljubav: nerazumevanje sa voljenom osobom može kulminirati. Ako ste slobodni, kontakt sa osobom iz prošlosti. Zdravlje: U redu je.

Rak

Posao: Iako ste pomalo napeti, uspevate držati sve konce u rukama. Energiju usmerite isljučivo na radne zadatke. Ljubav: miran period za zauzete Rakove, ali samo tokom prve dve nedelje meseca. Ako ste slobodni, od šesnaestog februara se otvara šansa za ljubav. Zdravlje: Višak vode u organizmu.

Na narednim stranama pročitajte mesečni horoskop za preostale znake…

Lav

Posao: Važni su vam međuljudski odnosi ali istovremeno ističete sebe u kolektivu, što je mač sa dve oštrice. Neki Lavovi okreću novi list na polju posla. Ljubav: posvetite pažnju voljenoj osobi, to se sada od vas traži. Ako ste slobodni, moguć susret sa sudbinskom osobom. Zdravlje: Osetljivi zubi.

Devica

Posao: Veoma važan mesec na polju posla. Moguće unapređenje a ukoliko tražite posao, sada će se ono najverovatnije i desiti. Ljubav: moguće prepirke sa voljenom osobom, posebno od druge polovine meseca. Slobodne Device su aktivne na ovom polju i male su šanse da ostanu same. Zdravlje: Osetljiva koža.

Astro prognoza: Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

Vaga

Posao: Vaš fokus u narednih mesec dana je porodica, odnosi unutar članova familije ali I sva pitanja u vezi nekretnama sada dolaze u prvi plan. Moguća selidba. Ljubav: osećate se inferiorno u odnosu na voljenu osobu. Ipak, uspećete zadržati sklad. Slobodne Vage se zanimaju za jednu temperament osobu. Zdravlje: Ne izlažite se naporima.

Škorpija

Posao: Motivisani ste rad i to će vam se tokom februara isplatiti. Moguća ponuda za dodatni posao. Ljubav: zauzete Škorpije izbegavaju konflikte a slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o prošlosti. Zdravlje: Nervozni ste.

Na narednim stranama pročitajte mesečni horoskop za preostala 4 znaka…

Strelac

Posao: Iskoristite planet akcije i energije tokom februara da biste postigli zacrtane ciljeve. Mogući veći troškovi tokom druge polovine meseca. Ljubav: februar će biti mirniji u odnosu na januar za zauzete Strelčeve. Ako ste slobodni, moguća nova ljubav. Zdravlje: Vitalni ste.

Jarac

Posao: Februar je mesec novog početka iako ni sami ne očekujete. Mogući novi prihodi novca iz starih izvora. Ljubav: zauzeti Jarčevi dotiču nekadašnje teme sa voljenom osobom. ako ste slobodni, druga polovina meseca donosi novu ljubav. Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Vodolija

Posao: Realizujete većinu planova tako da ćete odahnuti neko vreme. Prijatelji imaju zamerke na vas. Ljubav: želite više pažnju voljene osobe. Pokažite to. Ako ste slobodni, obrt na polju ljubavi. Zdravlje: Stabilno je.

Ribe

Posao: Komunikativniji ste i otvoreniji za ideje tokom februara. Moguće kraće putovanje kroz posao. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, voljena osoba vas prati u stopu Ii vaša je podrška. Slobodni pripadnici vašeg znaka kontaktiraju nekadašnju ljubav. Zdravlje: Problemi sa disanjem.