Horoskop

Mesečni horoskop za oktobar: Pred vama je mesec koji će doneti pomak na svim poljima

Mesečni horoskop za oktobar: Pred vama je mesec koji će doneti pomak na svim poljima

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za pktobar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Pročitajte mesečni horoskop za oktobar...

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Ovan 

Posao: očekuje vas napredak na ovom polju. Neki Ovnovi dobijaju unapređenje ili povišicu. Ljubav: ako ste zauzeti, spuštate loptu I u odnosu sa partnerom. Moguća avantura. Ako ste slobodni, preko posla moguća nova ljubav. Zdravlje: glavobolje.

Bik

Posao: sve što možete obaviti danas, nećete ostaviti za sutra. Vrlo ste analitični i precizno se posvećujete obavezama. Ljubav: u skladnom ste odnosu sa partnerom ali su prisutni povremeni nesporazumi. Ako ste slobodni, imate priliku za ulazak u stabilnu vezu. Zdravlje: pojačajte imunitet.

Blizanci

Posao: pritisak na polju posla popušta I želite napraviti promenu. Morate imati strpljenja jer ne ide sve po planu. Ljubav: posvetite se voljenoj osobi koja se pored vas oseća zapostavljeno. Slobodni pripadnici vašeg znaka su fokusirani na nove poslovne poduhvate. Zdravlje: osetljivi organi za reprodukciju.

Mesečni horoskop za septembar donesi velike promene na poslovnom i ljubavnom planu!

Rak

Posao: pred vama je mesec koji će doneti pomak na polju poslovnih dogovora. Ono što ste planirali tokom prethodnog perioda, sada možete realizovati. Ljubav: tenzije u partnerstvu popuštaju i popravljate odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguć je sudbinski susret. Zdravlje: osetljiv probavni trakt.

Lav

Posao: vreme je da okrenete novi list i krenete napres. Imate podršku zvezda na vama je samo da se naoružate strpljenjem i upornošću. Ljubav: preporuka je da se malo više posvetite potrebama voljene osobe. Ukoliko ste zauzeti, krećete u akciju u nameri da promenite svoj emotivni status. Zdravlje: potreban vam je odmor.

Devica

Posao: veoma ste sumnjičavi prema saradnicima ali ste ipak istovremeno veoma produktivni. Obavljate paralelno nekoliko poslova. Ljubav: zauzete Device harmonizuju odnos sa partnerkm. Slobodni pripadnici vašeg znaka se suočavaju sa prošlošću. Zdravlje: osetljiv respiratorni sistem.

Vaga

Posao: vaša vladajuća planeta se nalazi u analitičnom znaku tako da će se to odraziti na vas i bićete veoma precizni i skloni perfekcionizmu. Završavate zaostale zadatke. Ljubav: sitničavi ste prema voljenoj osobi, ali suprotna strana pokazuje veliko nezadovoljstvo. Ako ste slobodni, imate priliku da uđete u tajnu vezu. Zdravlje: obratite pažnju na ishranu.

Mesečni horoskop za oktobar - Strahovi nestaju i hvatate se u koštac sa izazovima

Škorpija

Posao: koliko god želeli krenuti napred, nešto vas stalno vraća na početak. Strpite se i dobro se organizujte da biste izbegli propuste. Ljubav: ukoliko ste u vezi ili u braku, u harmoničnom ste odnosu sa partnerom. Slobodni prioadnici vašeg znaka zanima vas osoba iz neposredne blizine. Zdravlje: moguće povrede.

Strelac

Posao: vreme je za konkretnije poteze i tokom oktobra ćete biti u mogućnosti da planove sprovedete u delo. Finansije se popravljaju. Ljubav: ako ste zauzeti, kvalitet odnosa se popravlja. Slobodni Strelčevi zanima vas pozicionirana osoba. Zdravlje: preporuka je da budete umereni u ishrani.

Jarac

Posao: sve ostavljate iza sebe, oporavljate se u svakom smislu i konkretizujete ciljeve. Moguće provokacije na ovom polju. Ljubav: zauzeti pripadnici vašeg znaka su u strastvenom odnosu sa partnerom dok oni koji su slobodni, odnosno većina, menja emotivni status. Zdravlje: pripazite na ishranu.

Vodolija

Posao: vraćate se u redovan kolosek a ujedno se vraća I elan za rad. Ipak, preporuka je da se povede računa o finansijama zbog troškova koje niste planirali. Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec u kojem ćete uspetu pomiriti razlike u odnosu na voljenu osobu. Slobodne Vodolije preko porodice sreću interesantnu osobu. Zdravlje: stabilno je.

Ribe

Posao: oktobar mesec vam donosi mogućnost da planove sprovedete u delo. Strahovi nestaju i hvatate se u koštac sa izazovima. Ljubav: zauzeti pripadnici vašeg znaka su skloni postavljanju ultimatuma partneru u želji da nešto promene. Ako ste slobodni, udvaranja ne fali ali ste vi sumnjičave prirode. Zdravlje: osetljiva koža.

Komentari (0)

Loading