Horoskop

Horoskop za 26. oktobar 2023. godine donosi OGROMNU radost jednom znaku - spremite se za čestitke

Horoskop za 26. oktobar 2023. godine je pred vama

Horoskop za 26. oktobar 2023. godine donosi OGROMNU radost jednom znaku - spremite se za čestitke

Unsplash/Vinicius Wiesehofer

Horoskop za 26. oktobar 2023. godine

Ovan: 
 

Posao: Bez kapitalnih promena na poslovnom planu. Držite se dobrog ritma bez većeg forsiranja, kako sebe tako i ljudi u okruženju.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvežđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju, ali na inicijativu druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe i alergijske reakcije.

 

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Pojačan obim posla. Vreme je vaš saveznik jer saradnici nemaju mogućnost da dalekosežno sagledaju situaciju kao vi. Nastavite tako, na dobrom ste putu.

Ljubav: Vrlo lep dan mogao bi da vas očekuje na ljubavnom planu ukoliko ste spremni da krenete u osvajanje nove simpatije.

Zdravlje: Izbegavajte veće fizičke napore.



Blizanci

Posao: Sve što ste isplanirali  i dogovorili u skladu sa vašim objektivnim mogućnostima u sferi profesionalnih aktivnosti imaćete realne šanse  i da  sprovedete uz minimalne korekcije.

Ljubav: Prilika za flert ili površnu avanturu moglo bi da bude više, pa ukoliko vam je to u interesu, uživajte u opuštenoj neobavezujućoj priči i lepo se zabavite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Horoskop za 26. oktobar za preostale horoskopske znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine  Rakova, a najviše kašnjenje i probijanje rokova. Pokušajte da se opravdate.

Ljubav: Ukoliko se nalazite u bilo kojoj formi stabilnih partnerskih veza, svi su izgledi da sve podignete na viši nivo. Podrazumeva se da vam je to u interesu.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Pročitaje: Mesečni horoskop za oktobar - Raskidi, promene posla - jednom znaku život će biti uništen



 

Lav
 

Posao: Tipično za Lavove, mogu se očekivati određene inicijative za preuzimanje liderske pozicije, tamo gde su neki manje sposobni zakazali.

Ljubav:  Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja.

Zdravlje: Moguća nesanica.



Devica

Posao: Sledi stabilizacija i smanjenje tenzije, što će dovesti do rasterećenja i vašeg kvalitetnijeg obavljanja poslovnih zadataka.

Ljubav: Vrlo povoljne okolnosti da se maksimalno angažujete na ljubavnom planu, gde vas mogu očekivati vrlo prijatna iznenađenja. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Pokušajte da se više odmarate.

Horoskop za 26. oktobar za preostale horoskopske znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao:  Sve ide korak po korak i verovatno za sada nema velikih pomaka, ali jasno vam je da se stvari polako rešavaju i zato se opustite.

Ljubav: Bilo bi lepo da iznenadite dragu osobu nekim finim znakom pažnje i tako razbijete monotoniju i popravite raspoloženje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Obaveza ima na pretek, ali sve ide svojim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za zabrinutost nema. Moraćete da pojurite neke papire u vezi s novim poslom ili da nabavite dokumentaciju koja vam je potrebna za rad, ali u svakom slučaju sve je to neophodno za neke buduće korake.

Ljubav: Velika je verovatnoća da osoba koja vas interesuje i prema kojoj osećate privlačnost nije slobodna. Dobro se raspitajte pre nego što napravite prvi korak.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.


Strelac
 

Posao: Bez bitnijih promena na poslovnom polju delovanja ovog dana. I dalje bi trebalo da budete oprezni sa papirologijom, dokumentacijom, ugovorima.

Ljubav: Pozitivan rasplet trenutne komplikovane ljubavne situacije mogli biste da očekujete pod uslovom da ste spremni da pomalo i rizikujete.

Zdravlje: Osetljivost polja malog stomaka.


Jarac

Posao: Držite se svojih principa i imate solidne šanse da do cilja stignete sa manjim zakašnjenjem. Ne zavisi sve od vas danas.

Ljubav: Budite opušteni i spremni da primite nove osobe u vaš emotivni život, u suprotnom se možete pokajati što bar niste pokušali.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Vodolija

Posao: Manje rasipanje radne energije neće u bitnijoj meri omesti vaše poslovne planove, ipak se očekuje da ne preskačete korake s ciljem što bržeg završetka.

Ljubav: Dobar je dan za fino zajedničko druženje sa prijateljima koje odavno niste videli. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.


Ribe

Posao: Komunikacija sa kolegama povremeno će biti naporna, najviše zbog nerazumevanja vašeg načina rada i sagledavanja situacije. Shvatite ovo kao trenutno malo izazovniji period.

Ljubav: Nema nijednog razloga da strahovi i blokade budu jači od prirodne želje da okušate sreću u nečemu novom. Samo napred.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Horoskop za 25. oktobar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading