Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop do 12. novembra 2023. godine: Ovaj znak će dobiti ŽIVOTNI DŽEK-POT

Nedeljni horoskop do 12. novembra 2023. godine za sve znakove

Najtačniji nedeljni horoskop do 12. novembra 2023. godine: Ovaj znak će dobiti ŽIVOTNI DŽEK-POT

Antonino Visalli unsplash

Nedeljni horoskop do 12. novembra 2023. godine

Ovan: 
 

Posao: Ova radna sedmica neće biti baš u top-deset kada je posao u pitanju za većinu pripadnika astrološkog znaka Ovna, ali ćete biti vrlo istrajni da sve završite do kraja. Mogući su finansijski problemi, stoga je veoma bitno da kontrolišete troškove, jer može biti onih neplaniranih.

Pokušajte tokom ovog perioda da koliko je moguće kontrolišete svoju impulsivnost, i koristite više takta kada je komunikacija u pitanju.

Neke promene će biti neminovne, a na vama je da ih hladne glave dočekate, jer ne moraju da znače ništa loše, ali će zahtevati izvesne korekcije u vašim stavovima.

Ljubav: Zauzetim Ovnovima će poslovne brige zadavati izvesne probleme i oduzimati dragoceno vreme, što se može negativno odraziti na partnerske odnose i komunikaciju.

Savet je da koliko je moguće ne donosite posao kući, i izbegnete impulsivne reakcije i ponašanje, jer samo tako ćete očuvati mir i stabilnost.  Slobodni Ovnovi, sve je moguće u ovoj sedmici. Moguće je da upoznate osobu baš po vašoj meri i senzibilitetu. Uživajte u danima pred vama.

Zdravlje: Moguć tokom ove sedmice jači pad energije, što se najviše može odraziti  na disajnim putevima, kao i povremenom glavoboljom.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Ova sedmica generalno za Bikove je  period velikih planova,  pravljenja nekih nacrta budućih projekata  i ideja koje će tek u nekim narednim vremenima moći da  se realizuju.

Vi bi trebali da budete zadovoljni onim što radite sada, rešavajte tekuću poslovnu problematiku, angažujte se oko toga da malo popravite komunikaciju sa saradnicima  i izgladite sve nesuglasice ako je to moguće. Ne bi trebalo da forsirate neke velike stvari jer nije vreme za to.

Ljubav: Solidna  sedmica je pred vama kada su emotivni odnosi  u pitanju, svi vaši zajednički ciljevi sa partnerom biće realizovani na lak način.

Biće dosta izlazaka, druženja, zabave... Drugi deo sedmice se fokusirajte samo na partnera, ili negde otputujte ili nađite način da provedete vreme sami. Otvaraju se novi putevi pred vama, potrebno je možda i neke finansijske aktivnosti da isplanirate zajednički.

Slobodni Bikovi, nemate neke sigurne preduslove da u ovoj sedmici ostvarite iole konkretniju ljubavnu priču.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče moguće su uobičajene hronične tegobe na prvom mestu  glavobolje, prehlade i reumatski problemi.Blizanci

Posao: Ova sedmica na poslovnom planu nije najpovoljnija, jer vam donosi da unosite neke novine u posao, moguće i nove saradnike, za šta će vam biti  potrebno mnogo više energije nego inače.

Potrudite se da se fokusirate na prioritete, i malo se bolje organizujte. Biće vam potrebna pomoć nekog od proverenih saradnika, ne ustručavajte se da je zatražite.

Takođe, naglašene su finansijske transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova.

Ljubav: U ovoj sedmici za one u  emotivnim vezama  biće dinamično, prepuno nekih sitnih, bitnih i onih manje bitnih dešavanja.

Bićete uglavnom na istim talasnim dužinama sa partnerom, uspevaćete da se oko svega usaglasite, ali će biti potrebno da obuzdavate nestrpljenje i nervozu koja može biti naglašena tokom ovog perioda. Slobodni Blizanci će uglavnom biti fokusirani na druženje i izlaske sa prijateljima, i prijaće im ta opuštena atmosfera.

Zdravlje: Ove sedmice ne očekuju vas neki ozbiljniji zdravstveni problemi. Održavajte formu, zdravo se hranite i neće biti problema.

Nedeljni horoskop do 12. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: U ovoj sedmici mogli biste biti rastrzani na sto poslovnih strana odjednom, što je nemoguće. Posebnu pažnju posvetite paralelnim aktivnostima, ovo je period kada je najmudrije fokusirati se na prioritete. Uz bolju organizaciju, pogodniji će biti period za sitnije poslove,  mada ni tada nemojte dozvoliti rasplinjavanje na više poslovnih strana, jer će vam  trebati  više vremena za uspostavljanje ritma. Nema razloga za strah,, samo se dobro organizujte.

Ljubav: Rakovima ova sedmica donosi lepšu situaciju na planu emocija. Učinite vi taj prvi korak kako bi dalje  poboljšali odnos sa partnerom.

Vi budite inicijativa  i  napravite plan zajedničkih aktivnosti. Ova  sedmica vam donosi  predah, baš onakav kakav vam je oboma potreban.

Nemojte dozvoliti da prođe tek tako i da  sa bespotrebnim provokacijama. Slobodnim Rakovima  – otvara se jedan zanimljiv period jer će neko biti vrlo uporan da vam se približi.

Zdravlje: Tokom ove sedmice bićete u dobroj formi i dobrog zdravlja. Dosta kretanja, fizičke aktivnosti, i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni 

Lav
 

Posao: U ovoj sedmici biće potrebno vraćanje  na neke stare situacije i zavrzlame i rešavanje istih, dok istovremeno može doći i do nekih promena u dosadašnjem načinu poslovanja. Može biti par neprijatnih situacija sa saradnicima, ali će se to brzo vratiti u normalu. Potrebno je da budete obazrivi kada je finansijski segment u pitanju. Kompletna radna atmosfera će odisati naznakom promena koje vas tek očekuju u budućem periodu, stoga se držite prioriteta, svog dela posla i ništa ne forsirajte.

Ljubav: Ove sedmice za one koji su u emotivnim vezama strasti i zajedničkih trenutaka neće nedostajati, ali neće vas to ni nešto ekstra ispunjavati. Problemi se dešavaju zbog nekih skrivenih stvari, partnerovih ili vaših, zbog nekih postupaka, bilo sa jedne ili sa druge strane. Potrudite se da sve to izbacite što pre na površinu. Slobodni Lavovi, nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku.

Zdravlje: Tokom ovog perioda mogući su samo hronični problemi: osetljivost pluća i grudnog koša, ramena, vrata, koji mogu biti posledica i reumatskih tegoba.


Devica

Posao: Komunikacija sa kolegama i nadređenima  bi mogla biti poremećena tokom ove sedmice, ali uz malo dobre volje i puno kompromisa, verovatno ćete uspeti da održite korektne odnose sa onima sa kojima radite direktno. Ukoliko čekate neko rešenje ili odluku nadređenih – verovatno je da ćete sačekati još malo i da se ovo neće pokrenuti tokom ovog perioda. Moglo bi doći do  raskoraka po pitanju obaveza, potrudite se da one koje su vam najbitnije regulišete i završite što pre i prihvatite stvari onakvim kakve jesu.

Ljubav: U ovoj sedmici i vi i partner ste raspoloženi za razgovor, za dogovor, za neke fine poteze jedno prema drugom. Iskoristite ove okolnosti koje su trenutno na vašoj strani i poboljšajte odnos sa osobom koju volite. Treba da poradite na konkretizaciji svojih želja, al ii da  budete dovoljno suptilni i pratite signale ponašanja druge strane, kako bi na vreme ublažili ili pojačali svoje namere. Slobodne Device su se zainteresovale za nekog ko im dolazi preko prijatelja ili sa kojom su se eventualno družile ranije. Ova priča ih može i jače zaintrigirati nego što trenutno misle.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju, slabija cirkulacija i variranje krvnog pritiska može vam stvarati malo veće probleme.

Nedeljni horoskop do 12. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Dosta uspešna radna sedmica je pred većinom tipičnih Vaga. Planovi za promene ili nove poslovne projekte su već u završnoj fazi, ali moguće je da nedostaje još par sitnica kojima ćete trebati da se pozabavite kako bi sve skockali kako treba.

Zbog toga nemojte žuriti i nesmotreno preskočiti nevidljive, ali ipak bitne detalje za nove  zadatke. Odnos sa saradnicima i ostalima u poslovnom okruženju će biti zadovoljavajući, tako da se očekuje da bez većih poteškoća završite sve ono što ste i planirali.

Ljubav:Ove sedmice kod onih u emotivnim vezama će  se osetiti nedostatak razumevanja između vas i emotivnog partnera.

Iako se trudite da funkcionišete normalno, evidentno je da ispod površine stoje mnoga pitanja i problemi prvenstveno iz prošlosti koje za sada uspešno izbegavate da pokrenete i najbolje će biti da ih ne pokrećete u ovom periodu.

Slobodne Vage imaćete  kontakt sa novom osobom u vašem životu i to će da deluje vrlo podsticajno na vas. Smišljaćete sto i jedan način kako da intenzivirate komunikaciju i otvorite prostor za jača dešavanja. Iako druga strana deluje zatvoreno, samo budite strpljivi.

Zdravlje: Zdravstveni problemi trebalo bi da vas zaobiđu tokom ove sedmice. Eventulano je moguća blaža prehlada i po koja alergijska reakcija.

.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Odlična radna sedmica je pred tipičnim Škorpijama. Iskoristite ovaj period da konačno stavite sebe u prvi plan i ne dajte da vas bilo šta iznenadi, a pogotovo ne reakcije sa strane.

Radna energija i motivacija biće na visokom nivou, bićete uspešni posebno na polju dogovora ili bilo kakve poslovne zahtevnije komunikacije i vaše znanje i sposobnosti će vrlo brzo pokazati rezultate. Samo napred i hrabro u nove pobede.

Ljubav: U toku ove sedmice potrebno je da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju i zbog čega ste nezadovoljni, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas.

Obostrano budite  spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate. Nije isključeno i da ne sagledavate realno aktuelnu partnersku sliku i da malo preuveličavate stvari. 

Slobodne Škorpije, više izlazite, družite se, zabavljajte se. Za sada vam nije na pameti ozbiljnije vezivanje već samo opuštanje i uživanje, što uopšte nije tako loše.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda, eventualno povedite računa o opterećenosti kičme.


Strelac
 

Posao: Izazovna i naporna poslovna sedmica je pred Strelčevima. Možete da očekujete dosta napetosti i problematičnih okolnosti. U poslovnim dogovorima morate da se prilagođavate više nego što ste očekivali. Gomila obaveza je pred vama koje morate završiti. 

Precizan i što je moguće realniji poslovni plan neophodno je napraviti i sprovesti bez značajnijih odstupanja, u suprotnom za očekivati je da mnogo toga započnete, ali pitanje je koliko toga ćete uspeti da realizujete.

Potrudite se da radite jednu po jednu stvar i nemojte sebe fizički preforsirati, jer će kašnjenje biti manja šteta od eventualnih drugih propusta.

Ljubav: Strelčevi u vezama i brakovima, vi mislite da  radite baš sve kako treba i da ne pritiskate niti nervirate partnera ni na koji način.

Partner se baš i ne bi složio sa ovim vašim konstatacijama, već da bi se pre reklo da ste nervozni i da samo  provocirate i potežete rasprave. Poradite malo više na komunikaciji, razumevanju. Slobodni,  lepi dani su pred vama.

Više druženja, više izlazaka, više društvenih aktivnosti, vi ste u centru pažnje i to vam veoma prija jer privlačite poglede suprotnog pola itekako.

Zdravlje: Loša  zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen, probavne smetnje i  glavobolje su mogući.

Jarac

Posao: Nervoza u poslovnom okruženju posebno je naglašena tokom prvog dela ove sedmice. U istom periodu potrudite se i da odnos sa nadređenima bude korektan, mada će to povremeno biti dosta teško.

Potrudite se da budete fokusirani na posao i ne radite više stvari odjednom, jer nećete moći energetski a ni mentalno da odgovorite na sve.

Mogu vas nervirati i promene tehničko organizacijske prirode u hodu, što vi nikako ne podnosite. Budite strpljivi i fleksibilni, proći će i ovo. Očekuje vas povećan finansijski priliv.

Ljubav: U ovoj sedmici zauzeti Jarčevi će pronaći put do balansa,  dogovora,  uravnoteženja u postojećem odnosu.

Vreme je za promenu klime u vašem odnosu, iskoristite ga maksimalno. Uživaćete podršku i razumevanje partnera u svemu što radite.

Brojni će imati prilike da učvrste svoje veze ili pak ozvaniče. Slobodni Jarčevi  će živnuti, pokrenuti se i više uživati i u izlascima, u druženjima, ali i u novim poznanstvima.

Zdravlje: Tokom ove sedmice vodite računa i jačajte imuniteta kako biste izbegli jaču prehladu ili virusnu infekciju.


Vodolija

Posao: U ovoj sedmici na poslovnom planu kod pripadnika znaka Vodolije  može biti posla preko glave. Nemojte se odmah nervirati, već prvo sagledajte prioritete i krenite po njima.

Nikako neće biti dobro da se rasplinete na više strana odjednom ma koliko vam se činilo da vam to nije problem, jer može doći do toga da sve započnete a ništa ne završite. Od vas se očekuje da prebacite u veću profesionalnu brzinu od kraja prve dekade, jer uskoro sledi novi talas dodatnih obaveza

Ljubav: Postoji velika mogućnost  da će tokom ove sedmice doći do većeg raskoraka sa emotivnim partnerom. Vi ste u jednom od svojih hirovitih raspoloženja, a voljena osoba je prilično tankih nerava, pa vas ova situacija itekako može uvesti u problem.

Prateće okolnosti najverovatnije neće biti pogodne za maksimalnu otvorenost i direktne korake, već prvenstveno promišljanje i prepoznavanje trenutaka za neke od njih.

Slobodne  Vodolije su otvorene za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok.

Zdravlje: Većini Vodolija ova sedmica donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima.


Ribe

Posao: Vrlo naporna radna sedmica, ili da kažemo udarnička je pred Ribama. Počev od starih obaveza, ranije započetih profesionalnih projekata, pa do novih poslovnih zadataka koji vas čekaju tokom ovog perioda sve će se to zgomilati odjednom.

Na prvi pogled može izgledati zastrašujuće i naročito izazovno ali sve ćete uspeti da završite. U drugom delu sedmice sledi stabilno i sigurno napredovanje ka cilju, mada i dalje uz dosta napora i potrošene energije.

Ljubav: Sedmica pred nama za Ribe koje su u emotivnim vezama donosi dosta tenzija, napetosti i nesporazuma u komunikaciji.

Određeni nesporazumi mogu doći sa druge strane, nezavisno od vas. Potrebna je doza opreza u sferi komunikacije, jer će  fitilj biti kraći nego inače.

Za slobodne Ribe se nastavlja period lepih kontakata i susreta sa pripadnicima suprotnog pola. Ako vam se neko zaista dopada, pustite priču da ide lagano.

Zdravlje: Od zdravstvenih tegoba tokom ove sedmice mogući su kardiovaskularni problemi i glavobolje.

Nedeljni horoskop do 12. novembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading