Horoskop

Sve se vrti oko njih: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni

Horoskopski znakovi kojima zvezde daju šansu da budu upamćeni u svetu bogatih i slavnih

Sve se vrti oko njih: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni

Shutterstock

Ovi horoskopski znakovi naprosto obožavaju svetla reflektora. 

U svetu u kojem dominira opsesija poznatima i slavnima, nije neuobičajeno da mnogi od nas traže astrološke karte poznatih osoba kako bi dobili dublji uvid u njihov prividno čaroban život, talente i odnose.

To nas prirodno podstiče da se zapitamo da postoje određeni horoskopski znakovi koji imaju više šanse da postanu poznati. Iako je važno napomenuti da postoji mnogo faktora koji utiču na to hoće li neko da privuče pažnju sveta, planete takođe mogu da imaju svoju ulogu u tom procesu.

Photo by The New York Public Library on Unspalsh

 

Horoskopski znakovi jedan su od najjednostavnih načina za kategorizaciju osobina ličnosti u astrologiji, ali ima puno drugih elemenata koji takođe mogu da ukažu na to hoće li neka osoba postati slavna ili ne.

Treba obratiti pažnju na špic desete kuće ili takozvani Midheaven, jer znakovi u Midheavenu reflektuju našu javnu ličnost, karijeru i nasleđe koje ostavljamo svetu - pa bi to, u zavisnosti od aspekata koje ova tačka stvara s drugim važnim planetima, moglo ukazivati na potencijal za popularnost.

Lav

Lav je jedini znak Zodijaka kojim upravlja Sunce, što dovodi do prirodne potrebe ljudi rođenih pod ovim znakom da budu u središtu pažnje. Ovi strastveni i samopouzdani znakovi, čiji je osnovni element vatra, često zrače baš kao prave zvezde Zodijaka. Njih privlače raskoš, dramatičnost i predstave koje su karakteristične za svet slavnih. Budući da Sunce simbolizuje aspekt samoprihvatanja i izražavanja, Lavovi su prirodno kreativni i uživaju u impresivnom pokazivanju svojih talenata.

Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

 

 

Svet slavnih obiluje značajnim Lavovima - od Megan Markl, Madone i Dženifer Lopez do Kajli Džener, Demi Lovato i Baraka Obame. Bilo da se radi o politici, filmu, muzici, medijima ili čak kraljevskoj porodici, niko ne može skloniti pogled s ovih poznatih Lavova koji su stalno u centru pažnje.

Vaga

Vaga je vazdušni znak kojim upravlja Venera, planeta romantike, umetnosti i lepote. Vage su poznate po svom šarmu i društvenosti, što im olakšava uspostavljanje veza s pravim ljudima. Zahvaljujući prisustvu luksuzne Venere kao svoje vladarke, Vage gaje ljubav prema visokoj modi i estetici, što im omogućava da stvaraju jedinstven i vizualno privlačan izgled koji ih izdvaja iz mase.

JP Yim/Getty Images

 

Ne treba zaboraviti na poznate Vage poput Kim Kardašijan West, Kardi Bi, Gven Stefanii Bela Hadid - one dominiraju svetom slavnih u područjima kao što su muzika, modeling, društvene mreže i sponzorstva.

Strelac

Kao vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta sreće i obilja, Strelac prirodno uživa u Jupiterovom blagoslovu, što mu donosi sreću u smislu prepoznavanja prilika i preuzimanja rizika. Kao strastveni znak, uvek je vođen svojim željama i nezasitom potrebom za avanturama koje život slavnih može da ponudi.

Guliver Getty Images

 

 

Zato i ne čudi što među svetski poznatim osobama možemo pronaći mnogo Strelaca - od Tejlor Svift, Britni Spirs i Niki Minaž do Majli Sajrus, Kristine Aglere te Džej-Zija.

Vodolija

Kao vodeni znak, Vodolija se ističe kao najinovativniji i uvek teži naprednom razmišljanju. Takođe, ovaj znak povezan je s jedanaestom kućom Zodijaka, što se odražava u njihovoj privlačnosti i popularnosti, kao i u njihovim snovima i ambicijama. Osobe rođene u znaku Vodolije prirodno su avanturističkog duha, vole da se izdvajaju iz mase i izazivaju ustaljeni poredak stvari dovodeći ga u pitanje. Stoga nije iznenađujuće da im njihova jedinstvena energija često pomaže da postanu slavni.

Profimedia

 

Razmislite o revolucionarnim poznatim ličnostima poput Ofre Vinfri ili Paris Hilton - i jedna i druga su spremne da postavljaju vlastita pravila i razmišljaju van uobičajenih okvira.

Ribe

Ribe slove za najkreativnije i najosetljivije znakove Zodijaka, zbog čega mnogi od njih na kraju kanališu svoje duboke emocije kroz umetnost. To ih može lansirati u stratosferu popularnosti, naročito ako se bave umetošću, književnošću ili slikarstvom. Neptun je planeta koja upravlja Ribama a povezan je s aspektima poput filma, glume, slave i popularnosti.

Getty Images

 

Zato nije iznenađenje što su neke od najvećih svetskih zvezda, poput Rijane, Džastina Biber te Olivije Rodrigo, rođeni baš u znaku Riba. Naravno, ima i onih Riba koji su upisani u stazu besmrtnih poput Kurta Kobejna, Elizabet Tejlor i Alberta Ajnštajna jer za njih zna maltene svaki čovek na planeti.

Komentari (0)

Loading