Horoskop

Horoskop za 7. novembar: Ovnovi, pred vama je stresan period! Pripadnici OVOG znaka naići će na nerazumevanje partnera

Horoskop za 7. novembar 2023. godine donosi

Horoskop za 7. novembar: Ovnovi, pred vama je stresan period! Pripadnici OVOG znaka naići će na nerazumevanje partnera

Pixabay

Horoskop za 7. novembar 2023. godine

Ovan: 

Posao: Komplikovanu situaciju u sferi posla, Ovnovi danas najbolje mogu rešiti strpljenjem i taktičkim prepuštanjem inicijative i liderske pozicije.

Ljubav: Zbog konkretnog signala koji ste dobili prethodnih dana u sferi ljubavi, danas se od vas očekuje konkretna akcija i otvaranje do sada prikrivenih karata.

Zdravlje: Dosta nervoze i moguće povremene glavobolje.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Drugi radni dan u sedmici tipičnim Bikovima donosi solidne okolnosti za profesionalne aktivnosti, naročito u sferi reorganizacije poslovne saradnje.

Ljubav: Astrološki aspekti u sferi ljubavi danas vam nisu naročito naklonjeni, ukoliko nameravate da isterujete pravdu, i dokazujete ispravnost svojih postupaka prethodnih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.



Blizanci

Posao: Ovo nikako nije povoljan dan da najtipičniji predstavnici Blizanaca akcenat profesionalnih aktivnosti stave na iznošenje novih ideja na svetlo dana.

Ljubav: Nekoliko vrlo lepih i situacija čekaju vas danas na polju ljubavi., Bitno je da se fokusirate i odredite prioritete, rezultat ne bi smeo da izostane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop za 7. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Veći deo ovog radnog dana Rakove očekuje dobra komunikacija i uspešni pregovori sa novim saradnicima.

Ljubav: Dobru komunikaciju u sferi ljubavi, mogli bi da iskoristite da napravite konkretan plan za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitaje: Mesečni horoskop za novembar: Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika



 

Lav

Posao: Za većinu osoba rođenih u znaku Lava, drugi radni dan u sedmici donosi solidne uslove za uspešno završavanje zaostalih obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Sva potencijalna dešavanja u sferi ljubavi danas mogu proteći u senci nesporazuma sa dragom osobom. Nemojte egoističnim stavovima povećavati tenziju.

Zdravlje: Mogući su manji problemi u predelu vrata.

Devica

Posao: Bezmalo sve obaveze tokom ovog radnog dana, Device mogu završiti na vreme, ali uz nešto veću potrošnju energije i više napora.

Ljubav: Podrška koju imate od druge strane mnogo vam znači, ali danas se od vas očekuje da uzvratite na približan način.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Horoskop za 7. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Već od početka nove radne sedmice Vage čekaju brojne obaveze na profesionalnom planu, a danas je akcenat na postavljanju temelja za predstojeće aktivnosti.

Ljubav: Iako niste u reprezentativnom izdanju, tokom ovog dana možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan korak u sferi ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Ovaj utorak ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog ranog dana. Trebalo bi da vi dominirate profesionalnom scenom, uprkos svemu i svima.

Ljubav: Ništa bitno novo nema u najavi dešavanja na vašem ljubavnom polju. Pozabavite se analizom svojih postupaka iz prethodnih dana.

Zdravlje: Odlično.

Strelac
 

Posao: Najvažnije poslovne dogovore Strelčevi danas sprovode u delo, mada nije isključeno da uslede minimalne korekcije u odnosu na prvobitnu postavku.

Ljubav:  Ponašanje druge strane danas vas upozorava na postupke i izgovorene reči. Za najmanju grešku moguće su ozbiljne posledice u sferi ljubavi.

Zdravlje: Obratite pažnju na zglobove i sitne kosti.


Jarac

Posao: Praktično sve što su isplanirali za ovaj radni dan, najtipičniji predstavnici Jarčeva mogu obaviti sami, ali za nijansu teže i sporije. Bolje je da prihvatite pomoć nekog od saradnika

Ljubav: Opuštenije ponašanje, doneće vam sigurno manje razloga za brigu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.


Vodolija

Posao: Bilo bi mudro da tokom ovog radnog dana Vodolije ništa ne forsiraju kada su u pitanju poslovnih aktivnosti. Pozicija iz senke može biti efikasnija.

Ljubav: Druga strana očekuje konkretnije poteze i jasnije stavove, ili makar da budete krajnje iskreni.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Ribe

Posao:  Danas vas mogu nervirati problemi tehničke prirode, a i organizacije vam neće biti na nivou.

Ljubav: Nesporazumi se danas mogu pojaviti u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne brzajte sa zaključcima, radite na kompromisnim rešenjima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop za 7. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading