Horoskop

Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine: Jarčevi u žustroj prepirci na poslu, Škorpije su tiha patnja mnogima

Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine za sve znakove

Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine: Jarčevi u žustroj prepirci na poslu, Škorpije su tiha patnja mnogima

Horoskop za 28. novembar 2023. godine

Ovan: 

Posao: Svoja očekivanja danas korigujte u skladu sa okolnostima i svakako se spremite da dobro zapnete  kako biste izašli na kraj sa mogućim preprekama.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska je izvesno. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Fokusirajte se na organizaciju i potrudite se da vam ne promakne neki bitan detalj, ne oslanjajte se danas ni na koga previše, a još manje se svađajte.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja astrološki aspekti najavljuju potencijalnu buru i dosta talasanja u vašem emotivnom moru, pa se potrudite da to što efikasnije ublažite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Potrebno je da dva puta proverite ugovor pre nego što ga potpišete, vodite računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju, pojačajte dozu opreza.

Ljubav: Slobodni, svi koji vas interesuju su u vašoj okolini i lako možete da uspostavite željene kontakte, ali opušteno i bez dubljeg vezivanja.

Zdravlje: Moguća nesanica i nervoza.

Horoskop za 28. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Imate dosta novih poslovnih ideja, ali bez obzira kolikoto  izgledalo lako ostvarljivo, nemojte se zaletati, makar dok sve ne proverite.

Ljubav: Komunikacija sa novom osobom na vašem ljubavnom putu teče dobro, a za očekivati je i produbljivanje nekih zajedničkih tema. U svakom slučaju opustite se i uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade i virusnih infekcija.

Pročitajte: Mesečni horoskop za novembar - Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika



 

Lav

Posao: Solidan radni dan da Lavovi prvenstveno uspešno srede zaostale profesionalne obaveze i naprave bolji i precizniji plan za poslovne korake koji ih čekaju u narednom periodu.

Ljubav: Slobodni Lavovi, ukoliko ste već pokrenuli neku priču, ništa ne požurujte i sve će biti u redu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Devica

Posao: Solidan radni dan je pred Devicama. Iako vas očekuje dosta novosti u samom procesu rada, vi ćete se svemu prilagoditi.

Ljubav: U periodu ste kada se lako opuštate, kada ste raspoloženiji nego inače, iskoristite to za provod, druženje, izlaske i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 28. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Sasvim korektan poslovni dan očekuje tipične Vage, naročito ako su ušle u nove poslovne poduhvate.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan da dragoj osobi pokažete svoju naklonost i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima. Izađite na neko fino mesto.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Bezmalo sve profesionalne aktivnosti danas će vam ići od ruke, tako da razloga za zabrinutost nema.

Ljubav: Slobodne Škorpije, više osoba je zainteresovano za vas, neki jasno pokazuju svoje namere, a neki prikriveno.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Najtipičniji predstavnici Strelčeva trebalo bi da praktično samo nastave tamo gde su stali, dakle, punom parom i krupnim koracima ka profesionalnim ciljevima. Neke dogovore od ranije sada možete uspešno da pokrenete.

Ljubav: Partner je nezadovoljan pažnjom koju dobija od vas, stoga bi valjalo da se opustite i posvetite mu se na adekvatan način.

Zdravlje: Opterećenost kičmenog stuba.

Jarac

Posao: Povedite računa o komunikaciji sa saradnicima, neki od njih bi mogli da pričaju previše, ali to ne bi trebalo da ugrozi vašu stabilnu poslovnu poziciju.

Ljubav: Između vas i drage osobe trebalo bi da je sve u redu, uživajte u međusobnoj pažnji, organizujte druženje sa prijateljima, izlazite, šta god, samo da vam je lepo.

Zdravlje: Vrlo dobro.


 

Vodolija

Posao: Danas biste mogli da se rastrčite na sve strane i pokušate da paraleln odradite nekoliko poslovnih obaveza. Potrudite se da ne upadnete u verbalni konflikt sa autoritetima, ne treba vam to.

Ljubav: Slobodne Vodolije, postoji šansa da se više osoba trenutno mota oko vas ili pokazuje neku inicijativu prema vama.

Zdravlje: Stres, umor.

Ribe

Posao: Dosta obaveza verovatno već imate, a danas vas na profesionalnom polju očekuje i još neka pride. Ako i to završite, iskrsnuće još neka nova. Polako i organizovano, sve ćete rešiti.

Ljubav: Slobodne Ribe, iako postoje naklonost i simpatija prema nekome, jako je teško da će doći do konkretnih dešavanja. Sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Horoskop za 28. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading