Horoskop

Horoskop za 5. decembar: Lavovi, situacija na emotivnom planu se komplijuje, za pripadnike OVOG znaka situacija na poslu je nepodnošljiva

Horoskop za 5. decembar 2023. godine donosi novu energiju i želju za dokazivanjem

Horoskop za 5. decembar: Lavovi, situacija na emotivnom planu se komplijuje,  za pripadnike OVOG znaka situacija na poslu je nepodnošljiva

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Horoskop za 5. decembar 2023. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovan: 

Posao: I danas vam komunikacija neće biti jača strana, pa je savet da kontrolišete impulsivnost i pokušate da budete malo fleksibilniji.

Ljubav: Sitne čarke i nesporazumi u komunikaciji mogli bi i danas da vas očekuju  na polju ljubavi.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Nadređeni vas mogu požurivati po pitanju nekih od obaveza, naročito ako treba srediti neku papirologiju, ili se pozabaviti važnim dokumentima. Bez nervoze, krenite korak po korak da ih rešavate.

Ljubav: Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to, ukoliko ne  bolje nemojte stvari pogoršavati.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao:  Dosta obaveza očekuje Blizance i tokom ovog radnog dana, najbitnije je da se držite zacrtanog plana i ne dozvolite da se rasplinete na više strana istovremeno. Fokus neka vam bude na prioritetima.

Ljubav: Pre nego što uradite nešto, zbog čega se možete pokajati, dobro razmislite da li ste bili stoprocentno iskreni prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe ukoliko potraju obratite se lekaru.

Horoskop za 5. decembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Biće povremenih zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Naoružajte se strpljenjem pokažite dozu fleksibilnosti.

Ljubav: Nije povoljan trenutak da se bavite kritikama, zamerkama, sumnjama i iskazujete nezadovoljstvo. Sačekate povoljniji trenutak za razgovor.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Mesečni horoskop za decembar - Jarčevi, odnosi na poslu konačno dolaze na svoje! Jednom znaku smeši se romantično putovanje 

Lav

Posao: Mogući su nesporazumi u komunikaciji sa nadređenima, što će vas možda malo usporiti i više unervoziti. Preispitajte malo svoje grandiozne ciljeve.

Ljubav: Ukoliko nešto krijete od drage osobe, mogli biste samo još više da zakomplikujete situaciju.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Devica

Posao: Dosta tenzija očekuje vas i ovog dana na poslovnom planu. Pokušajte da sve nesporazume i nesuglasice rešavate kompromisom ukoliko je moguće.

Ljubav: Verovatno nećete imati ni snage ni volje za ljubavne teme danas. Posao vam je trenutno prioritet.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada i virusnih infekcija.

Horoskop za 5. decembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan je pred Vagama, a preduslova za to je dobra organizacija i podela odgovornosti.

Ljubav: Pozitivna energija vrlo lako se prenosi i na ljubavnu sferu. Zato uživajte u svakom trenutku sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu danas, bićete vredni i dobro organizovani, za svaku pohvalu.

Ljubav: Novih simpatičnih osoba ima u vašoj blizini, ali sve se uglavnom svodi na flert i neobavezno ćaskanje, što vam u principu trenutno i odgovara.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao:  To što vi razmišljate  brzo, ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. Budite malo fleksibilniji.

Ljubav: Budite veseli i optimistični. Potrudite se da priredite neko lepo iznenađenje, kraće putovanje, izlazak na neko mesto gde do sada niste bili, šta god.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Vi i oni sa kojima sarađujete ste trenutno na potpuno drugačijim stranama i sa potpuno drugim viđenjima i rešenjima. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja na polju ljubavi, imaćete priliku da se izvučete na lep i fin način za neke

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.


 

Vodolija

Posao: Poprilično upornosti i istrajnosti biće potrebno Jarčevima da se izbore sa svim poslovnim izazovima koji ih mogu očekivati, a prvenstveno su vezani za komunikaciju sa autoritetima.

Ljubav: Trebalo bi da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, samo neka potraje što duže.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Ribe

Posao: I danas biste mogli da budete na meti konkurentski nastrojenih osoba i neistomišljenika. Pokušajte da se distancirate koliko je moguće, u principu neće vam mnogo štete  napraviti.

Ljubav: Bilo bi dobro da svoje sumnje  i primedbe preispitate pre nego što (ne)svesno uvredite osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje:  Stres, napetost.

Horoskop za 5. decembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading