Horoskop

Horoskop za 8. januar: Rakovi, pred vama je veoma turbulentan period! Ništa manje stresa ne očekuje Lavove

Horoskop za 8. januar 2024. godine donosi sukob u porodičnim krugovima

Horoskop za 8. januar: Rakovi, pred vama je veoma turbulentan period! Ništa manje stresa ne očekuje Lavove

Shutterstock

Horoskop za 8. januar 2024. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovan: 

Posao: Početak nove radne sedmice Ovnovi dočekuju sa znatno stabilnijim i višim nivoom energije. To je dobra osnova za dobar i efikasan poslovni dan.

Ljubav: Ukoliko niste previše zamutili ljubavnu baricu prethodnih dana, tokom ovog ponedeljka imate realne šanse da nađete kompromisno rešenje sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik:

Posao: Vrlo je moguće da tipični Bikovi prvi radni dan u sedmici izguraju u nešto sporijem ritmu, ne zbog manjka energije, već zbog određenih organizacijskih nejasnoća.

Ljubav: Nesporazuma i nejasnoća, manjih ili većih danas može biti nekoliko na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Potrudite se da smireno, hladne glave donosite odluke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci:

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred većinom osoba rođenih u znaku Blizanaca. Posebno povoljne okolnosti imaće oni koji žele da izađu na svetlo dana sa novim idejama.

Ljubav: Na prvi pogled ne mora biti uopšte loš dan za razjašnjavanje ljubavnih nedoumica, samo je važno da ne brzate i ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Horoskop za 8. januar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Prvi radni dan ove radne sedmice donosi solidnu klimu da Rakovi budu na svom uobičajenom nivou, prilikom realizacije poslovnih zadataka.

Ljubav: Tokom ovog dana nije mudro da insistirate na rešavanju većih problema na polju ljubavnih relacija. Sačekajte pogodnije vreme za krupne odluke.

Zdravlje: Obratite pažnju na alergijske reakcije kože.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka će doživeti pravu ljubavnu dramu u 2024. godini



 

Lav

Posao: Najtipičniji predstavnici Lavova danas bi trebalo da imaju ekstra motive i izražen voljni momenat da se dokazuju i angažuju na profesionalnom planu.

Ljubav: Hteli to ili ne, dosta bure čeka vas tokom ovog dana u sferi ljubavi. Budite hrabri u suočavanju sa realnim stanjem, ali pokušajte da obuzdate nalete adrenalina.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Vrlo dobra energija i još bolji radni elan biće vidljiv kod većine Devica na početku nove sedmice. Punom parom krenite napred u savladavanje poslovnih prepreka.

Ljubav: Za razliku od poslovnog segmenta, na polju ljubavi, danas nije baš najvpoljnija klima da bilo šta radite punom snagom, srcem i dušom.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja.

Horoskop za 8. januar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Novu radnu sedmicu Vage započinju sa nešto promenljivijim nivoom energije, ali na drugoj strani sa više zanimljivih ideja, za nove poslovne projekte.

Ljubav: Par interesantnih ljubavnih kombinacija vrzma vam se po glavi već duži period unazad. Ovo nije loš dan da neku od njih pokušate proveriti u praksi, na delu.

Zdravlje: Zaštitite grlo i kompletan respiratorni sistem.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Relativno miran radni dan, bez većih uspona i padova na profesionalnom planu nalazi se pred tipičnim Škorpijama. Proverite neke svoje zapostavljene ideje.

Ljubav: Mirno more najverovatnije čeka vas i na polju ljubavnih odnosa. Bilo bi lepo da ipak makar malo zatalasate, eventualno nekom porukom dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Strelac

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan da Strelčevi forsiraju poslovna angažovanja koja imaju veze za putovanjima. Bavite se statičnijim poslovnim segmentima.

Ljubav: Nekoliko interesantnih signala u sferi ljubavi doneće vam danas razloge za razmišljanje ali i moguću glavobolju zbog nejasnoća.

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima i zglobovima.

Jarac

Posao: Sasvim korektan radni dan na početku nove radne sedmice imaće Jarčevi. Manje više svi najvažniji poslovni parametri nalaze se pod vašom kontrolom.

Ljubav: Ništa posebno bitno u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete. Neophodno je da se više oslonite na drugu stranu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Vodolija

Posao: Lepih ideja ima većina Vodolija i sa nestrpljenjem dočekuje start nove radne sedmice. Ipak, nema razloga za veliku žurbu, biće prilike za realizaciju.

Ljubav: Pomalo razočarani zbog prethodnih neispunjenih očekivanja, tokom ovog ponedeljka možete biti previše inertni i neraspoloženi za ljubavne akcije.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Ribe

Posao: Jedan od boljih radnih dana nalazi se pred tipičnim Ribama. Bez većih problema realizujete većinu poslovnih ciljeva.

Ljubav: Kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi najverovatnije neće biti, ali ovaj dan vam može koristiti da sami konačno shvatite suštinu nezadovoljstva drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 8. januar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading