Horoskop

Dva horoskopska znaka će doživeti pravu ljubavnu dramu u 2024. godini: Oprez - moguć razvod

Dva horoskopska znaka promeniće život iz korena

Dva horoskopska znaka će doživeti pravu ljubavnu dramu u 2024. godini:  Oprez -  moguć razvod

shutterstock

Samo par dana ostalo je do početka nove godine, a dva horoskopska znaka u 2024.  imaće ogromne turbulencije u polju ljubavi.

Devica

Univerzum vas i dalje podstiče da se transformišete kako biste naučili da birate sebe i svoje prioritete. Zato će vas od 25. marta do 8. aprila pomračenja u sektoru krize i samopoštovanja naterati da preispitate svoj odnos prema sebi, kao i da promenite stavove o ljudima koje izaberete.

Pročitajte:Rođeni na ovaj datum su miljenici sudbine: Preodređeni za lepe stvari i veliki uspeh u životu

Očigledno ćete uspeti u svom unutrašnjem radu, jer će planeta ljubavi, Venera, stajati na čvoru budućnosti od 17. do 20. aprila i doneće vam svetlu romansu!

Inače, odnosi sa ovom osobom mogu se razvijati fantastično brzo, što će vam dati želju da to čak i objavite do juna 2024.

Sve je u vezi sa Jupiterom, koji vlada vašom porodicom i bračnim sektorom – on postaje najviša tačka u vašoj natalnoj karti 26. maja i spaja se sa Marsom 14. i 15. avgusta – vaš partner će preduzeti važan korak u razvoju vašeg saveza.

Pun Mesec u Ribama, koji je odgovoran za vaše partnerstvo, održaće se 18. septembra – na današnji dan će biti doneta važna odluka (možda će vam biti ponuđen brak). Trudnoća je takođe moguća tokom cele godine.

Shutterstock

 

 

Strelac

Jupiter, planeta vaših veza, ulazi u vaš bračni sektor, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, onda možete upoznati osobu za koju se čini da ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda ćete odlučiti da prekinete postojeću vezu.

Pročitajte:Finansijski horoskop za 2024. godinu: Nekoga čeka ogroman dobitak, a jedan znak će načisto bankrotirati

A ako ste slobodni, onda ćete u roku od 1,5 godine, počevši od 26. maja 2024. godine, upoznati osobu koja vam je suđena, piše Atma.hr

Budite pažljivi na izlive strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja – to bi mogao biti isti partner.

Stvar je u tome što od septembra 2024. počinju pomračenja u sektoru vaše karijere i porodice, koja vam mogu radikalno promeniti život. Čvor prošlosti će se preseliti u statusni sektor, što će rezultirati ili promenom karijere ili razvodom već u septembru 2024.

Ali možete doneti odluku da živite zajedno sa novim partnerom na punom Mesecu u Ribama 18. septembra.

Komentari (0)

Loading