Horoskop

Horoskop za 15. januar: Strelčevi, oprez u saobraćaju! Jarčevi pod stresom, a Vodolije...

Horoskop za 15. januar 2024. godine donosi nesuglasice na poslovnom planu

Horoskop za 15. januar: Strelčevi, oprez u saobraćaju! Jarčevi pod stresom, a Vodolije...

Photo by Element5 Digital from Pexels

Horoskop za 15. januar 2024. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovan: 

Posao: Čeka vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Ne nervirajte se previše zbog onih saradnika koji budu kaskali, ipak ste vi neprikosnoveni lider kada je posao u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, mogli biste da upoznate na neuobičajenom mestu i potpuno neočekivano novu interesantnu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik:

Posao: Već na početku nove radne sedmice, tipični predstavnici astrološkog znaka Bika mogu se suočiti sa povećanim obimom posla, i najavom dodatnih zaduženja od strane autoriteta.

Ljubav: Solidna  klima na vašem ljubavnom planu daje dobru osnovu ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci:

Posao: Današnje izražene dobre komunikativno – organizacijske predispozicije, trebalo bi da vam donesu i konkretizaciju nekih dogovora od ranije, posebno ako su povezane sa inostranstvom.

Ljubav: Opušten i miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste slobodne trenutke provesti u poseti prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 15. januar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Malo naporan početak radne sedmice nalazi se pred većinom Rakova. Nešto sporije, uglavnom zbog neočekivanih poteškoća i zastoja, ali ipak svojim tempom ostvarićete sve postavljene zadatke.

Ljubav: Svaka sitnica vam danas može smetati, iako ćete se truditi da ne besnite i ne uvlačite partnera u neke veće rasprave.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka će doživeti pravu ljubavnu dramu u 2024. godini 

Lav

Posao: Prenaglašena doza samopouzdanja i želja da se po svaku cenu bude u centru pažnje i događaja danas može doprineti da tipični Lavovi budu neprikosnoveni na poslovnom planu.

Ljubav: Ako ne želite da manji nesporazumi na polju partnerskih odnosa previše eskaliraju, budite fleksibilniji i težite kompromisu.

Zdravlje: Vodite rauna o ishrani.                                          

Devica

Posao: Prvi radni dan ove sedmice donosi predstavnicima Devica dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim organizacijskim promenama. Nema razloga za nervozu, sve prepreke ćete uspešno savladati.

Ljubav: Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja i emocije,  unesite dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Horoskop za 15. januar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Tokom prvog radnog dana ove sedmice Vage mogu biti uspešne na polju posla, a posebno na polju kreativnosti i pokretanju novih ideja.

Ljubav: Potrudite se da  iskoristite i provedete što više vremena zajedno, radite n ajačanju vaše veze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Neke stvari od ranije koje su bili u zastoju sada se pokreću i možete da odahnete. Dolazi vaš period, koji ste dugo očekivali.

Ljubav: Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate.

Zdravlje: Pratite krvi pritisak može biti naglih skokova.

 

Strelac

Posao: Nova radna sedmica, i novi poslovni zadaci sup red vama. Korak po korak krenite u realizaciju, danas vas očekuju neka razrešenja dogovora od ranije koji su bili u zastoju.

Ljubav: Ukoliko nameravate da napravite neki novi konkretan korak u sferi ljubavi, razmislite da li ima nedorečenih stvari iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

          

Jarac

Posao: Start nove radne sedmice kod većine osoba rođenih u znaku Jarca realno je da bude malo sporiji, prvenstveno zbog nešto neodgovornijih saradnika.

Ljubav: Manje više trebalo bi da ste zadovoljni svojim emotivnim životom, posebno ukoliko ste u braku ili vezi.

Zdravlje: Pojačan stress, treba vam opuštanje.

 

Vodolija

Posao: Mnogo poslovnih aktivnosti je pred Vodolijama i potrebna je dobra organizacija što uglavnom nije lako.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u ljubavnoj sferi, očekuje vas mirna i opuštena atmosfera.  Uživajte.

Zdravlje: Nervoza, moguća je glavobolja.

Ribe

Posao: Poslovi će ići sporije nego što bi trebalo. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti i pokušati da budete što fleksibilniji.

Ljubav: Slobodne Ribe, želje i potrebe vas teraju da povučete neki potez, ali nesigurnost i strahovi koče i vraćaju vas korak unazad.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop za 15. januar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading