Horoskop

Horoskop za 8. februar: Device preispituju odnos sa voljenom osobom, a evo šta očekuje Bikove i Škorpije

Horoskop za 8. februar 2024. godine donosi neizvesnost i unutrašnji nemir

Horoskop za 8. februar: Device preispituju odnos sa voljenom osobom, a evo šta očekuje Bikove i Škorpije

Photo by cottonbro studio from Pexels

Horoskop za 8. februar 2024. godine

Ovan 

Posao: Stvari idu svojim tokom i većina Ovnova krupnim koracima ide ka profesionalnim ciljevima. Potrudite se da obuzdate svoje nestrpljenje.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno ostvarili bliski kontakt sa novom osobom na svom ljubavnom putu, danas imate povoljne aspekte da napravite još jedan korak ka zbližavanju.

Zdravlje: Kolena vam mogu zadavati manje probleme.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik

Posao: Suštinski danas ništa novo na poslovnom planu ne čeka tipične Bikove. U nešto sporijem ritmu, ali sigurno realizujete profesionalne obaveze.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti pratiće vas celog dana, pre svega ako ste namerili da uživate u zajedničkim trenucima sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

Photo by Edward Howell on Unsplash

 

Blizanci

Posao: Iako su Blizanci već nekoliko puta prevrteli po svojoj glavi sijaset novih poslovnih ideja, nije na odmet da to uradite makar još jednom, ali polako.

Ljubav: Najvažnije karike vašeg već postojećeg partnerskog odnosa trebalo bi da su na zadovoljavajućem nivou, a vi se potrudite da tako i ostane.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Horoskop za 8. februar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Miran i relativno stabilan radni dan očekuje najtipičnije Rakove. Iako nema naznaka većih problema, previše brinete o stvarima koje ne zavise od vas.

Ljubav: Možda ne bi bilo loše da neko umesto vas ispravi brljotinu i nesporazum koji je nastao u ljubavnim relacijama. Ipak, to morate vi da uradite.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka doživeće pravu ljubavnu dramu u 2024. godini


Lav

 

Posao: Vredan rad i dobre rezultate iz prethodnog perioda danas bi Jarčevi mogli da valorizuju, čak uspešnije nego što su priželjkivali.

Ljubav: Imaćete solidne uslove da isterate nekoliko nedoumica na čistac i konačno shvatite da je među vama sve u redu.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska zahteva odgovarajući tretman.

 

 

Devica

Posao: Danas većina osoba rođenih u znaku Device neće imati dovoljno energije da se bavi paralelnim aktivnostima, pa je ključno da odredite i poštujete prioritete.

Ljubav: Prioriteti su bitni i u sferi ljubavi, pa ukoliko imate više nedoumica u vezi s dragom osobom, iskoristite ovaj dan da dileme svedete na najmanju moguću meru.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Horoskop za 8. februar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Jedan prosečan radni dan nalazi se pred većinom Vaga. Međutim, i to bi valjalo konkretnim poslovnim rezultatima potvrditi na delu.

Ljubav:  Ništa novo i bitno danas nije realno očekivati na polju ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpija

Posao: Iako ćete možda morati da neke stvari ponavljate ili ispravljate greške, sve u svemu uspećete da adekvatno odgovorite na izazove koji vas očekuju.

Ljubav: Razmislite i dobro proverite validnost informacija koje vas muče, ali je najbitnije da danas ništa ne prihvatate previše lično i ne budete na kraj srca.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

 

Strelac

Posao: Kontraritam pratiće Strelčeve tokom većeg dela radnog dana. Dosta energije i truda, a rezultati  ni približno očekivanom.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Psihofizički umor.

 

Jarac

Posao: Profesionalne obaveze tokom ovog radnog dana Jarčevi će realizovati sa zadovoljavajućim uspehom, mada nešto teže od očekivanog.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 Pročitajte: Mesečni horoskop za februar 2024. godine - Ribe muči loše raspoloženje, Jarčevima se savetuje poseban oprez u poslu

Vodolija

Posao: Nije loš radni dan za većinu Vodolija, naročito ako su namerili da se pozabave manjom reorganizacijom sopstvenog odnosa prema poslu i obavezama.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, od vas se danas očekuje da pojačate angažovanje i preuzmete inicijativu u rešavanju nesporazuma sa dragom osobom.

Zdravlje: Potrudite se da ublažite opterećenje kičmenog stuba.

Photo by Riccardo from Pexels

 

Ribe

Posao: Nema nijednog razloga da budete profesionalno pasivni i nepotrebno skromni kada su pitanju vaše znanje i veštine.  Očekujte povoljne informacije.

Ljubav: Ribe danas imaju vrlo dobre aspekte za lagane priče i bar jedno novo poznanstvo u sferi ljubavi. Nemojte previše očekivati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 8. februar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading