Horoskop

Horoskop za 22. februar: Saznajte koja dva znaka uz malo sreće očekuje ljubav, a ko će imati problema u komunikaciji na poslu

Horoskop za 22. februar 2024. godine

Horoskop za 22. februar: Saznajte koja dva znaka uz malo sreće očekuje ljubav,  a ko će imati problema u komunikaciji na poslu

Photo by KaLisa Veer on Unsplash

Horoskop za 22. februar 2024. godine

Ovan 

Posao: Pred tipičnim predstavnicima Ovnova je odličan radni dan. Uz dobru organizaciju i komunikaciju sa saradnicima, pozitivni rezultati neće izostati.

Ljubav: Ovaj dan u sferi ljubavi donosi energiju promena, ali i početak procesa preispitivanja. Budite vrlo oprezni sa važnim odlukama.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik

Posao: Možete sa saradnicima imati  preokrete u komunikaciji, pogrešne informacije, kašnjenja, probleme sa papirima i u dogovorima.

Ljubav: Najviše pometnje na ljubavnom polju danas vam može doneti neplanirani razgovor sa starom simpatijom.

Zdravlje: Mogući  manji problemi vezani za stomak i želudac.

 

Photo by AbsolutVision on Unsplash

 

Blizanci

Posao: Blizance ovog radnog dana očekuje najmanje još jedan uspešno sklopljen poslovni dogovor.

Ljubav: Burna dešavanja ovog četvrtka u sferi ljubavi upozoravaju da izbegnete brzoplete poteze koji imaju veze sa dragom osobom.

Zdravlje: Osim manjih problema sa zglobovima, nema drugih upozorenja.

Horoskop za 22. februar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Prilično nepovoljne okolnosti pratiće većinu Rakova tokom ovog radnog dana. Ne prihvatajte nove obaveze dok stare ne ostavite iza sebe.

Ljubav: Nešto boljoj klimi možete se nadati na polju ljubavnih relacija. Ipak ovo nije dobar dan da previše proveravate sebe i drugu stranu.

Zdravlje: Moguće su oscilacije krvnog pritiska.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka doživeće pravu ljubavnu dramu u 2024. godini


Lav

Posao: Inače povoljan radni dan za pojačane profesionalne aktivnosti kod Lavova može se neočekivano zakomplikovati ukoliko ne obuzdate svoje megalomanske prohteve.

Ljubav: Nije loš dan da u sferi ljubavi fino naplatite napor i trud koji ste uložili u prethodnom periodu. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

 

Shutterstock

 

Devica

Posao: Devicama predstoje prepreke organizaciono-tehničke prirode. Ne žurite i po mogućstvu konsultujte se sa još nekim ko se razume u problematiku.

Ljubav: Iako niste u reprezentativnom izdanju, ovog dana možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan korak u sferi ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Horoskop za 22. februar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Solidan radni dan imaće većina osoba rođenih u znaku Vage pod uslovom da se pridržavaju osnovnih principa, odnosno ne donose impulsivne odluke.

Ljubav: Nekoliko interesantnih ljubavnih kombinacija vrzma vam se već duže po glavi. Ovo nije loš dan da neku od njih pokušate da proverite u praksi, na delu.

Zdravlje: Moguće su oscilacije u radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpija

Posao: Dosta vremena i energije ovog radnog dana Škorpijama će oduzeti provera i analiza novih predloga za buduće profesionalne poteze. Proveravajte informacije koje vam pristižu od saradnika.

Ljubav: Makar jedno prijatno iznenađenje danas bi trebalo da vam priredi draga osoba. Dajte svoj doprinos da dobije na znatno većoj težini.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

Photo by Vaibhav Jadhav from Pexels

 

Strelac

Posao: Potencijalno vrlo dobar radni dan očekuje većinu Strelčeva. Moguć je i kraći službeni put u inostranstvo.

Ljubav: Nekoliko lepih i interesantnih susreta trebalo bi da obeleže ovaj četvrtak. Potrudite se da bude nešto više od fine priče.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Već pokrenute poslovne inicijative gurajte prema planu, ali ovog radnog dana za Jarčeve je važno da se ne zaleću i olako prihvate nove, neproverene ideje.

Ljubav: Pretežno stabilna i povoljna atmosfera na ljubavnom planu trebalo bi da rezultira  pozitivnim osećajem zadovoljstva.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

 Pročitajte: Mesečni horoskop za februar 2024. godine - Ribe muči loše raspoloženje, Jarčevima se savetuje poseban oprez u poslu

Vodolija

Posao: Pred tipičnim predstavnicima Vodolija nalazi se odličan radni dan, bilo da žele da preuzmu inicijativu ili eventualno da se pozabave poslovima sa strane. Moguć je finansijski dobitak.

Ljubav: Sve što ste očekivali prethodnih dana, a nije se ostvarilo u sferi ljubavi danas bi uz zrno sreće moglo da vas obraduje. Imaćete dosta razloga da uživate.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Photo by Pixaby from Pexels

 

Ribe

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju solidan radni dan za najtipičnije predstavnike ovog znaka. Neke prekinute saradnje sada se mogu obnoviti, budite posrednik i pribavite zasluge za sebe.

Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu danas može biti i lepog i oblačnog vremena, pokušajte da pozitivne trenutke iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Horoskop za 22. februar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading