Horoskop

Horoskop za 28. februar: Lavovi, budite na oprezu; pripadnike jednog znaka očekuje romantično putovanje

Horoskop za 28. februar 2024. godine jednom znaku donosi novčani dobitak

Horoskop za 28. februar: Lavovi, budite na oprezu; pripadnike jednog znaka očekuje romantično putovanje

Photo by ph.galtri from Pexels

Horoskop za 28. februar 2024. godine

Ovan 

Posao: Bez kapitalnih promena na poslovnom planu. Više pažnje posvetite taktički mudrijem ličnom organizovanju i podeli posla i odgovornosti.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvežđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju. Uživajte u flertu i opuštenoj priči, a za nešto više biće potrebno više truda.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik

Posao: Bikovi bi danas mogli bi da očekuju pojačan obim posla i sve bi moglo da liči na mali haos. Očekuje vas dosta papiroloških zavrzlama, pa strogo vodite računa o dokumentima koje potpisujete.

Ljubav: Moguće je da dođe do razmimoilaženja u stavovima, pre svega zbog vaše moguće preterane sumnjičavosti na koju druga strana možda uopšte neće reagovati.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Photo by BRUNO on Unsplash

 

Blizanci

Posao: Neki ishitreni potezi i odluke sada vam se zaista ne preporučuju, nove okolnosti  zahtevaće dosta strpljenja i taktičnosti ukoliko želite da vas zaobiđu velike komplikacije.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na polju ljubavi tokom ovog dana trebalo bi da vam idu u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim u sferi ljubavi.

Zdravlje: Unosite više vitamina, jačajte imunitet.

Horoskop za 28. februar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja doneti ili greške ili polovično odrađene poslove. Zatražite pomoć na vreme.

Ljubav: Vrlo je moguće da vas nekim zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka doživeće pravu ljubavnu dramu u 2024. godini


Lav

Posao: Ukoliko u ovom periodu potpisujete neki ugovor ili započinjete nov posao, projekat ili dogovor –obratite pažnju na svaku sitnicu.

Ljubav:  Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja i forsiranja isključivo sopstvenih stavova.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Shutterstock

 

Devica

Posao: Dosta naporan i dinamičan dan je pred Devicama, blago rečeno haotičan, pa bi trebalo uložiti trud i fokusirati se na prioritetne obaveze i bolju ličnu organizaciju.

Ljubav: Ako budete mogli da otputujete negde zajedno, provod će biti više nego dobar.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 28. februar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Brojne Vage čekaju iskušenja paralelnih poslovnih aktivnosti, što samo po sebi ne predstavlja preveliki problem pod uslovom da ste dobro organizovani.

Ljubav: Prilika da uozbiljite i postavite na stabilne osnove nedavno započetu ljubavnu priču, na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpija

Posao: Obaveza ima na pretek, ali sve ide svojim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za veću zabrinutost ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Sva vaša pažnja na polju ljubavnih relacija valjalo bi da bude usmerena ka dragoj osobi i uživanju u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Unplash

 

Strelac

Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine  Strelčeva, a najviše kašnjenja nekih bitnih saradnika na koje računate. Pokažite dovoljno fleksibilnosti.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebalo bi da budete aktivni, mada ne zaboravite da ipak sve ne zavisi od vas.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

 

Jarac

Posao: Držite se svojih principa i imate solidne šanse da do cilja stignete sa manjim zakašnjenjem.

Ljubav: Nema naznaka nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom je sve u domenu stabilnog i mirnog.

Zdravlje: Stabilno.

 Pročitajte: Mesečni horoskop za februar 2024. godine - Ribe muči loše raspoloženje, Jarčevima se savetuje poseban oprez na poslu

Vodolija

Posao: Manje rasipanje radne energije neće omesti u bitnijoj meri vaše poslovne planove, pa se očekuje da nastavite u svom ritmu. Koristite malo više diplomatije u komunikaciji.

Ljubav: Za očekivati je vrlo skromno angažovanje u sferi ljubavi, bez obzira što ima potencijalnih simpatija u vašem bližem okruženju. Nemojte se suviše premišljati.

Zdravlje: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost.

Photo by Melissa Askew on Unsplash

 

Ribe

Posao: Promenljivo raspoloženje pratiće većinu Riba na poslovnom planu, pa je savet da ne ulazite u nepotrebne konflikte sa okruženjem, nećete ništa postići. 

Ljubav: Sve će proteći mnogo zanimljivije i lepše u društvu drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Horoskop za 28. februar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading