Horoskop

Horoskop za 29. februar: Vage, neobavezno poznanstvo moglo bi prerasti u nešto više, a evo šta u ljubavi čeka Ovnove i Ribe

Horoskop za 29. februar 2024. godine

Horoskop za 29. februar: Vage, neobavezno poznanstvo moglo bi prerasti u nešto više, a evo šta u ljubavi čeka Ovnove i Ribe

Unplash

Horoskop za 29. februar 2024. godine

Ovan 

Posao: Ovnovi bi danas mogli da očekuju neke bitne izmene vezane za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Uz dobru organizaciju i maksimalno uložen napor nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Nije realno očekivati danas neke kapitalne promene u odnosu na prethodnih par dana. Sve je pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik

Posao: Povoljna je klima da se date u akciju i konkretne planove sprovedete u delo. Budite samo strpljivi u komunikaciji s nadređenima kako biste izbegli veće neslaganje.

Ljubav: I na polju ljubavi moguće je pokretanje nekih bitnih tema vezanih za buduće planove sa dragom osobom. Samo napred.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Shutterstock

 

Blizanci

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite realizacijom bar jedne kreativne poslovne ideje. Postoje mogućnosti za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Nije loš dan da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u delo. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 29. februar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Bez nekih većih zastoja i prepreka na poslovnom putu za većinu Rakova. Vodite računa samo da se ne preforsirate.

Ljubav: Opuštena i mirna atmosfera očekuje vas na ljubavnom polju, pa ukoliko ne želite išta da menjate, prepustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka doživeće pravu ljubavnu dramu u 2024. godini


Lav

Posao: Bitno je da ne gubite strpljenje i ne nervirate se ako tokom dana ne bude baš sve išlo po planu i onako kako očekujete.

Ljubav: Intrigantno poznanstvo moglo bi da vam okupira misli tokom ovog dana. Ukoliko nemate nekih većih dilema, hrabro u akciju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Shutterstock

 

Devica

Posao: Naporan, ali na kraju uspešan dan je pred većinom Devica. Iako ste maksimalno organizovani, neće škoditi ako potražite pomoć bliskih saradnika.

Ljubav: Od vas se danas očekuje inicijativa za pokretanje nekih važnih pitanja, vezanih za buduće planove na polju ljubavi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Horoskop za 29. februar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Sasvim prosečan dan na prvi pogled mogle bi da očekuju Vage, ali nije isključeno da u poslednjem trenutku dođe do nekog preokreta, pozitivnog naravno.

Ljubav: Po svoj prilici, veoma zanimljiv dan vas očekuje na polju ljubavi, ukoliko ste namerili da novo  poznanstvo pretvorite u nešto više. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpija

Posao: Budite taktični i staloženi kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Poseban akcenat je na finansijama.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, ukoliko ne, ne srljajte na prvu loptu, već pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Shutterstock

 

Strelac

Posao: Realno je da vam ovaj dan protekne bez nekog većeg opterećenja. Dobro izvagajte sve opcije kada su nove poslovne saradnje u pitanju, može biti vrlo dobro za vaš napredak u karijeri.

Ljubav: Osoba iz vašeg prijateljsko-drugarskog okruženja mogla bi da pokaže interesovanje za vašu malenkost. Na vama je odluka.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

Jarac

Posao: Sasvim solidan dan na poslovnom planu je pred Jarčevima, da u svom odgovornom i profesionalnom ritmu izađu na kraj sa svim mogućim izazovima.

Ljubav: Nije loš dan ukoliko ste zamislili da se posvetite nekim zajedničkim planovima u vašem ljubavnom životu. Opustite se.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

 Pročitajte: Mesečni horoskop za februar 2024. godine - Ribe muči loše raspoloženje, Jarčevima se savetuje poseban oprez na poslu

Vodolija

Posao: Po svemu sudeći, ovaj dan bi trebalo da protekne u sličnom ritmu kao i prethodni.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas na ljubavnom putu sačeka novo interesantno poznanstvo. Prijaće vam ova komunikacija.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Photo by Melissa Askew on Unsplash

 

Ribe

Posao: Ukoliko ima da je nešto ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda, a vezano je za papirologiju i formalnosti, sada je pravi trenutak da to završite.

Ljubav: Povećan ljubavni angažman očekuje se s vaše strane. Nema razloga da ne budete zadovoljni epilogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 29. februar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading