Horoskop

Horoskop za 1. mart: Pred Škorpijama turbulentan dan, Strelčeve očekuje besana noć

Horoskop za 1. mart 2024. godine

Horoskop za 1. mart: Pred Škorpijama turbulentan dan, Strelčeve očekuje besana noć

Photo by Brigitte Tohm on Unsplash

Horoskop za 1. mart 2024. godine

Ovan 

Posao: Fokus bi ovog poslednjeg radnog dana Ovnovima trebalo da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Nema razloga za zabrinutost, sve ćete stići sa lakoćom da završite.

Ljubav: Potrudite se da neki neprimeren komentar zadržite za sebe da ne biste pokvarili potencijalno lepe zajedničke trenutke.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik

Posao: Obratite pažnju na komunikaciju, mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti prenaglašen.

Ljubav: Početak meseca donosi nešto novo na polju partnerskih odnosa, može biti i neka nova osoba ili bar promena u načinu komunikacije u vezi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Shutterstock

 

Blizanci

Posao: Pored tekućih obaveza, najviše vremena danas bi mogla da vam odvuku neka neplanirana zaduženja koja vam mogu nametnuti nadređeni.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Horoskop za 1. mart za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Solidne su šanse da Rakovi realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vreme, ukoliko se potrude da izbegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da podnesu.

Ljubav: Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas, uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka doživeće pravu ljubavnu dramu u 2024. godini


Lav

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Lava trebalo bi da dočeka sa velikim olakšanjem jer sledi vikend.

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta, poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Photo by Alex Alvarez on Unsplash

 

Devica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazvežđu Device danas može biti posebno izražen ali i koristan, pa eto prilike da radni dan okončate zadovoljni postignutim.

Ljubav: Perfekcionizam nije potreban kada je ljubav u pitanju, pozabavite se pre svega opuštanjem i uživanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 1. mart za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Vagama. Posvetite se prvenstveno završavanju započetih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vašu malenkost.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je jedan turbulentan dan, sa puno izazova i kočenja, ali uspećete sve da izgurate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti sjajan vikend. Strasti neće nedostajati, to je sigurno.

Zdravlje: Odlično.

Photo by Наталья Маркина from Pexels

 

Strelac

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od poverenja.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća nesanica.

 

Jarac

Posao: Tipični Jarčevi danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli  biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vaše interesovanje.

Zdravlje: Odlično.

 Pročitajte: Mesečni horoskop za februar 2024. godine - Ribe muči loše raspoloženje, Jarčevima se savetuje poseban oprez na poslu

Vodolija

Posao: Budite ažurni, ispoštujte dogovorene obaveze, a sve bi moglo biti ispraćeno i pohvalama od autoriteta.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj i neobavezujućoj priči, flertu bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Photo by Ahtziri Lagarde on Unsplash

 

Ribe

Posao: Korektan radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba, a pojaviće se i neke nove mogućnosti koje treba uzeti u ozbiljno razmatranje.

Ljubav: Vrlo verovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću, pa bi bilo dobro da sa time raščistite, jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 1. mart preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading