Horoskop

Mesečni horoskop za april: Kome se smeši nova ljubavna priča, a ko ima povišeni stres na poslu?

Mesečni horoskop za april 2024. godine

Mesečni horoskop za april: Kome se smeši nova ljubavna priča, a ko ima povišeni stres na poslu?

Shutterstock

Mesečni horoskop za april 2024. godine donosi...

OVAN

Posao:

Posao: Početak meseca na poslovnom planu Ovnovima donosi dosta dobru atmosferu bez većih trzavica.  Do 6. aprila sledi pojačana aktivnost i vi ćete pokušavati da se prilagodite i nađete kompromis sa saradnicima. Glavni razlozi loših odnosa mogu biti zbog novca i nekih neraščišćenih odnosa na tom polju.

Od 6. do 11. aprila biće naporan period. Očekuju vas i neki iznenadni problemi na koje niste računali, potražite pomoć proverenih saradnika. Neke zategnute i nedovoljno jasne situacije u komunikaciji i organizaciji posla mogle bi da vas koštaju živaca.

Od 11. do 19. loša atmosfera biće i dalje u vašem timu, vi ništa nećete postići ni uz maksimalni angažman. Zajedljive komentare nemojte ignorisati, zaštitite sebe, ali ako je moguće bez otvorene verbalne konfrontacije. Potrudite se da sami bolje sagledate novonastale okolnosti i ništa ne forsirajte, nemate podršku okruženja.

Od 19. do 24. uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze, astrološki aspekti nagoveštavaju nametanje dodatnih aktivnosti, i neke bitne promene van vaših planova. Poslednja dekada meseca Ovnovima donosi novu podsticajnu energiju i gomilu novih mogućnosti. Iskoristite povoljan trenutak za plasiranje neke svoje nove ideje, koja bi u bliskoj budućnosti mogla da donese velike profesionalne benefite. To je siguran put da vaše ideje pronađu put do realizacije, bez obzira na  prepreke. Finansije su osetljiva tačka, nemojte se tu opuštati, jer biste mogli upasti u neke situacije koje nisu povoljne za vas.

 

Pročitajte: Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu -Period velikih emotivnih i zdravstvenih izazova i finansijskih poteškoća

Ljubav:

Ljubav: Početak aprila donosi vam lepe trenutke u vašoj postojećoj vezi. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i viđanjima i druženju sa prijateljima. Malo budite kreativniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost.

Od 10. imate malo turbulentniji period, situacija  može da se zakomplikuje zbog nekih  tajni između vas i partnera, i to može isplivati u prvi plan i poljuljati postojeće odnose. Od polovine meseca preispitajte pre svega sebe i svoje želje, pre nego što se odlučite na konkretne korake, vezano za dalju komunikaciju sa partnerom. Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje. Zbog toga filtrirajte ljude oko sebe i stavite partnera u prvi plan.

Slobodni pripadnici znaka Ovna, početkom meseca vraća se u vašu blizinu osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo videli. Budite na oprezu jer vam se može učiniti da pored sebe imate neku osobu koju niste ranije znali kao takvu, prikrivaće svoje pravo raspoloženje i zainteresovanost. Druga polovina meseca u ovaj odnos donosi ozbiljnost.

Zdravlje:

Početak aprila donosi probleme sa donjim  delom leđa i bubrezima. U drugoj dekadi aprila problemi mogu biti  glavobolje, problemi sa sinusima i grlom. Poslednja dekada  meseca problemi sa stomakom i ishranom, radite na svom imunitetu i pripazite urogenitalni trakt. Posvetite se malo više sportu, boravku u prirodi, i opuštanju.

Shutterstock

 

 

BIK

Posao: Početak aprila Bikovima donosi dosta poslovnih aktivnosti, pre svega u obliku pomoći nekom od dragih prijatelja. Nema razloga za nesmotrenu žurbu, biće vremena i stabilnog priliva energije da dovršite započetu priču.

Od 6. do 10. biće dosta izazova u međuljudskim odnosima, zbog nepotpunosti u informisanju i razmeni podataka. Situacija je komplikovana i na vama je akcenat, niste u zavidnoj ulozi. Prekoračenje zadatih rokovo je gotovo neizbežno, zato pokušajte da sebe u toj situaciji zaštitite maksimalno moguće. To može doneti dosta nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja. Komplikacije na polju posla, zahtevaće dodatne napore u međuljudskim odnosima.

Od 11. do 19. biće vam neophodna dodatna ozbiljnost i disciplina i verovatno pomoć. Iz svih tih razloga obratite dodatnu pažnju na radno okruženje, krajem perioda mogući jači problemi nego do sada zbog  pritisaka. Stoga se obratite proverenim saradnicima i njih uključite u tokove. 

Posle 25. sledi stabilniji period, uspostavljanje boljih odnosa među saradnicima, više novih ideja i ceo posao dobija ubrzanje. Vi budite malo opušteniji i imajte fleksibilniji pristup obavezama. Do kraja aprila jedan deo obaveza uspevate da završite, ali nešto će morati da ostane za posle praznika. Suviše mnogo planirate i želite, a svesni ste da sada ne možete da uradite mnogo. Finansijski segment biće tokom ovog meseca solidan i stabilan.

Ljubav: Prva polovina aprila Bikovima donosi preispitivanje  samih sebe, partnerovih postupaka, odnosa u kojem ste. Postoji mogućnost uplitanja sa strane u vaš emotivni odnos, pokažite da vam to smeta i nikako ne dozvolite da se umeša. Neke odgovore koji su vam potrebni ćete dobiti neke ne. Pred vama je period u kom bi trebalo da izbegavate nepotrebne rasprave, da kontrolišete ljubomoru i trudite se da dobrom energijom ulepšate vaš emotivni odnos.

Oko 10. je najturbulentniji deo meseca, morate maksimalno da tolerišete partnerove postupke koji mogu biti jako agresivni, prouzrokovani nekim glasinama. Budite spremni na rasprave. U drugoj polovini aprila poboljšanje situacije zahvaljujući obema stranama – vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći. Morate dokazati i sebi i partneru da je vaša veza vredna da se uloži malo napora. Morate malo otvorenije pričati o svim temama i dokazati da vam je stalo do druge strane.

Slobodni pripadnici znaka Bika, u prvoj polovini aprila posvetite se ličnom razvoju, svojoj duhovnosti i jačanju samopouzdanja. Druga polovina meseca je povoljna za veze, idite polako i opušteno u kontaktima sa osobama koje vas interesuju.

Zdravlje: Početak meseca može biti obeležen promenljivim raspoloženjem, pojačanim stresom i glavoboljama, problemima sa spavanjem i nervozom, variranjem krvnog pritiska. U drugoj dekadi  se nastavlja sa problemima  glavobolje i  sa variranjem krvnog pritiska. Krajem meseca obratite pažnju na povrede prouzrokovane većim fizičkim naporima.

Pročitajte: Znak koji će imati najviše sreće u 2024. godini - Stravično ste patili, a sada vam stiže ogromna radost

Pročitajte mesečni horoskop za april 2024. godine za preostale znakove u nastavku

 

BLIZANCI

Posao: Početak meseca donosi manje probleme u finansijskom segmentu, i u pogledu probijanja nekih rokova za završetke poslova. Do 06. aprila biće nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja. U poslovnim dogovorima morate da se prilagođavate više nego što ste očekivali.

Od 06. do 10. moguć ozbiljniji i veći finansijski trošak zbog nečijeg značajnijeg propusta od strane saradnika. Možete imati problema  sa nekim zakonskim procedurama, sa nekim sudskim dokumentima. Možda poseta nekog kontrolora određenog za oblast kojom se bavite.

Od 10. do 19. neki saradnici  će vas u velikoj meri razočarati, otkriti neke vaše tajne ili se pak pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani. Za vas je bolje je da stvari otkrijete na vreme i okružite se osobama koje vas mogu pratiti na vašem poslovnom putu.

Od 19. do 24. sve je i dalje u vašim rukama, a na prvom mestu sposobnost prilagođavanja i brzih promena koje usklađujete sa okolinom. U poslednjoj dekadi meseca aprila   pred vama se otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni. Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, papirološka pitanja. Vreme je da svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete.

Ljubav: Početak meseca za zauzete Blizance donosi manje probleme u komunikaciji sa partnerom, koji bi trebalo da se eliminišu ozbiljnim razgovorom i stvaranjem zajedničke platforme za rešavanje problema ubuduće. Potrebno je da  da uvidite da li i šta možete promeniti na bolje i da se oko svega zdušno potrudite. Možete napraviti promenu, ali morate biti pažljivi  ukoliko budete previše nagli i impulsivni, tvrdoglavi,  samo možete dodatno pogoršati stvar.

Obratite pažnju 10. aprila da neko ne ubaci neku priču između vas i partnera što bi poremetilo vaš teško izrađeni sistem. Druga polovina aprila je u ritmu pokretanja, budite inicijator promena jer je sada to i te kako moguće. Jednostavno, došao je momenat da se neke stvari rešavaju i nemojte propustiti ovu priliku da malo opustite tenzije u vašoj emotivnoj relaciji. Pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa. Imate otvorene aspekte za nove pozitivne promene u sferi svih odnosa kako partnerskih tako i porodičnih.

Slobodni pripadnici znaka Blizanaca u prvoj polovini aprila mogu da se zainteresuju za osobu koja je zauzeta, zato otvorite četvore oči i ne srljate previše. U drugoj polovini meseca nemojte se ustručavati da se aktivirate i da osobi koja vam se dopada pokažete koliko ste zainteresovani.

Zdravlje: Blizancima početak meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Druga dekada  meseca priliv energije i bolje raspoloženje. Kraj meseca pojačan stres i, potreban je redovniji san i malo više vremena provodite u prirodi.

Photo by Liana Mikah on Unsplash

 


RAK

Posao: Na početku meseca sve situacije na poslovnom planu uspevaćete da pohvatate da se sa svime vrlo uspešno i u hodu izborite. Nekima od vas će stići vesti koje su dugo čekali, dok će drugi dobiti zaslužena priznanja, pohvale ili neku formu novčane nagrade. Do 6. aprila uspećete da se organizujete i sve završite na pravi način i u pravo vreme mnogo lakše nego ste očekivali.

Od 6. do 11. nešto nećete moći da uradite a želećete, pogotovo što imate određene rokove. Moguće je da će druga strana odreagovati, ali ovo je rešivo, koliko god na prvi pogled izgledalo kao komplikovano i teško. Obratite pažnju na  nedefinisane  dogovore ili loše projektovane ciljeve što se rokova tiče. Mogu se javiti neki krupniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa. Posao iziskuje mnogo energije i vi će te biti iscrpljeni.

Od 11. do 19. ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom. Sve obaveze koje su eventualno zaostale sada će se regulisati i završiti jer ste vi rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama. Poslednja dekada meseca aprila dobijate mogućnost za ostvarivanje zarade dugoročnije. Sam kraj meseca nije dobar za finansijske transakcije, kredite, a može vam doneti i neplanske troškove. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnja, jer su moguće nenamerne greške.

Ljubav: Prva polovina aprila donosi dosta sitnijih problema u emotivnim relacijama, i zbog vas i zbog druge strane. Svodite račune šta se očekivalo, a šta dobilo i kako će se funkcionisati nadalje. Misli i razmišljanja su vam usmereni ka prijateljima. Ukoliko vam je potreban razgovor ili bilo kakva podrška, obratite se na proverene adrese.

Oko 10. strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne. Potrudite se da radite na sopstvenoj samokontroli, da partner ne bi previše emotivno pao. Malo se fokusirajte na svoj odnos i neke stvari pokrenite iako vam se ne rade zarad boljih odnosa u budućnosti. U drugoj polovini meseca međuljudski odnosi će se popraviti i vi ćete bolje snalaziti u svim situacijama. Pred vama su vrlo lepi i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Ako ništa drugo, možete se potruditi da se osećate za nijansu opuštenije.

Slobodni Rakovi, u prvoj polovini aprila budite više aktivni na društvenim mrežama i sa prijateljima, malo ste inertni. Potrudite se da se malo pokrenete, i stvari će se promeniti nabolje. U drugoj polovini meseca se savetuje kraće putovanje, pa se potrudite da tamo upoznate nekoga interesantnog i zanimljivog ko će vam ispuniti vreme na kvalitetan način.

Zdravlje: Početkom meseca imate veći pad energije. Javljaju se hronični problemi, na prvom mestu sa disajnim putevima. U drugoj dekadi aprila iscrpljenost je naglašena i morate ozbiljan pristup da imate kada je zdravlje u pitanju tokom celog perioda. Krajem meseca sklonost ka glavobolji, alergijskim reakcijama, potrebno je više sna i obratite pažnju na ishranu.


LAV

Posao: Početak meseca na poslovnom planu Lavovima donosi kontakte sa teškim osobama, i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Saradnici, s druge strane, mogu pokazati visok nivo nepouzdanosti i sve to vama otežava poslovne aktivnosti. Do 6. aprila su mogući problemi sa papirima, u dogovorima, može biti teškoća da završite čak i neke najtrivijalnije obaveze.

Od 6. do 11. biće gomilanja i prenatrpavanja poslom, koliko god da obraćate pažnju na svaki detalj, sasvim izvesno je da ćete negde pogrešiti. Veoma turbulentan period biće za odnose sa kolegama, moguć i trajni prekid neke saradnje.

Od 11. do 19. obim poslova će se smanjiti, i vi ćete uspevati da se na bolji način uhvatite ukoštac sa svim situacijama. Koristite ovo vreme jer možete završiti čak i zaostale obaveze. Dolazi do blagog poboljšanja u finansijskom segmentu i možete bar na tom polju da se opustite.

Od 19. do 24. budite posvećeni, autoritativniji i svi će vas pratiti. Koristite sva svoja znanja i načine na koji vi smatrate da probleme treba rešavati, sve je na vašoj strani. Kraj meseca poseban akcenat, treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste, naročito u papirologiji. Vratite se unazad više puta i proverite sami sebe.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi Lavovima u emotivnim relacijama neku nesigurnost i povlačenje. I vi i partner pokazujete znake sumnjičavosti i nepoverenja, morate pratiti i analizirati svaki postupak druge strane. Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u partnerovu vernost. To je posledica vaših unutrašnjih nemira i nekih razgovora koji vodite sami sa sobom, što je i najteže u životu generalno.

Oko 10. je naročito loš period za komunikaciju i međusobno razumevanje. Posle toga sledi bolja klima u vašem odnosu, više opuštenijih situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera. Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima, i  veću posvećenost zajedničkim planovima. Komfor i toplina vašeg doma sada vam najviše prijaju   i vi se potrudite  da  podelite nežnost, ljubav i romantiku.

Slobodni Lavovi u prvoj polovini meseca imaće jake izazove u vidu fizičke privlačnosti sa nekom osobom i verovatno će i uploviti u taj odnos. U drugoj polovini meseca, neka nova osoba može na vas ostaviti vrlo jak utisak, jer je potpuno drugačija od osoba sa kojima ste do sada imali neke emotivne priče.

Zdravlje: U prvoj dekadi aprila  dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na sve vrste opterećenja. Druga dekada meseca donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i depresiju. Treća dekada aprila donosi bolove u leđima, rukama, nogama, mišićima.

Shutterstock

 

 

DEVICA

Posao: Početak meseca na poslovnom planu donosi dinamiku, vi ćete se posvetiti i pronalaženju novih mogućnosti i prilika za inovacije u poslovnom procesu. Do 6. aprila neke dogovore ćete završiti mnogo uspešnije nego što ste se nadali, pogotovo ako se oni vezuju za finansijski deo.

Od 6. do 11. su moguće sabotaže i spletke na poslu. Problem će vam praviti komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima i nećete uspevati da se razumete, što može donositi nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu. Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas. 

Od 11. do 19. sa velikim entuzijazmom ćete zakoračiti u novi projekat, najviše iz razloga što se unapred radujete nekim novim ljudima u vašem okruženju. Sada možete da im se posvetite i poklonite im punu pažnju rasterećeni.

Od 19. do 24. potrudite se maksimalno oko onoga što želite, jer ste u periodu kada je snaga vaše ličnosti izuzetno naglašena i kada su poslovni partneri i saradnici spremni da vas saslušaju, ali i da vas podrže. Kraj meseca i vama donosi poboljšanje u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja problematičnih situacija. To se ne odnosi i na finansije, tu budite dodatno oprezni. Poseban akcenat je da ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje.

Ljubav: Početak meseca za zauzete Device se odlikuje malo napetijom situacijom u vašem okruženju, biće dinamičnije pa to samim tim izaziva malo više nervoze u komunikaciji sa partnerom. Budite spremni na svađe i prepucavanja oko nekih sitnica, a da ne govorimo oko krucijalnih stvari.

Oko 10. naročito buran period sa minimumom tolerancije kod obe strane. U drugoj polovini meseca svaka zajednička aktivnost odisaće pozitivnom energijom i lako će te dogovarati oko svega. Pružite podršku partneru u svim njegovim aktivnostima i poslovima. Iskoristite ovaj period tako  što ćete otputovati  negde sa voljenom osobom, organizovati druženja kod sebe, uneti pozitivna dešavanja i više strasti.

Slobodne Device u prvoj polovini aprila mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna veća opuštenost i nemojte biti rezervisani bez potrebe. U drugoj polovini meseca budite aktivniji i više se krećite.

Zdravlje: U prvoj dekadi aprila slabe tačke biće grlo i stomak. Ne konzumirajte previše hladne napitke, jer se lako možete prehladiti. Druga dekada meseca donosi iscrpljenost i umor, koja će se kod vas odražavati kroz nesanicu ili glavobolje kao i oscilacije krvnog pritiska.U trećoj dekadi meseca poboljšanje zdravstvene situacije.

Pročitajte mesečni horoskop za april 2024. godine za preostale znakove u nastavku


VAGA
 

Posao: Na  početku meseca turbulentna i nedefinisana situacija biće na poslovnom planu tipičnih predstavnika Vaga. Do 6. aprila prisutan problem sa obavezama, ali i komunikacijom sa onima sa kojima sarađujete, kao i s nadređenima. Dogovori ne idu onako kako ste vi zamislili, iako je prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane.

Od 6. do 10. i dalje ćete morati da  obraćate pažnju na svaku reč i na svaki detalj, jer zbog istih može dolaziti do zastoja, očekuju vas i troškovi. Od 11. do 19. naglašeno loši odnosi sa nadređenima, pritisak sa njihove strane na vas postoje, ne razumete se u potpunosti kada su poslovne odluke i način rada u pitanju. Bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice i rasprave većih razmera.

Od 19. do 24. ono što je pozitivno, na dnevnoj bazi ćete lakše funkcionisati i imati korektniji odnos sa kolegama. Ipak ne donosite bitne odluke i ne potpisujte važne ugovore niti papire. Kraj meseca donosi olakšanje u vašem poslovnom sistemu, bićete malo opušteniji i to će se odraziti pozitivno na proces rada. Poslovno će vam se otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate, priželjkujete. Priče koje ste trebali da obavite ranije, obavićete sada. Ako u nekim obavezama kasnite, ubedićete sagovornika da vi uvek stižete baš u pravom trenutku. Finansijski segment još uvek nije stabilan ali ide na bolje.

Ljubav: Prvih dana aprila imate dosta napetih situacija sa emotivnim partnerom, biće provokacija sa obe strane. Zbog nekih loših reči iz prethodnog perioda vi produbljujete jaz između vas. Ima tu mnogo toga što ste stavljali pod tepih i to morate povremeno da pretresete. Ne treba napadati drugu stranu kroz prebacivanje, sumnjičavost i međusobne optužbe.

Najlošiji dani su oko 10, potrudite se da neko sa strane ne dolije ulje na vatru. Druga polovina meseca donosi svakako poboljšanje situacije, ulaženje u neki za vas mirniji period. Najbolje bi bilo da sa partnerom  odete na neko putovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču. Možete  uspostaviti bolji kontakt sa partnerom, pa se zato i potrudite maksimalno.

U prvoj polovini aprila kod slobodnih Vaga trenutno se dosta toga vrti oko kontakata sa prijateljima ili osobama preko društvenih mreža. Neke situacije se brzo razvijaju i vi postajete sve više i više zainteresovani. Druga polovina meseca doneće  sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa novim osobama.

Zdravlje: U prvoj dekadi aprila moguće su dermatološke reakcije na Sunce. U drugoj dekadi meseca  osetljive tačke kardiovaskularni sistem, glavobolja i variranje krvnog pritiska. Treća dekada meseca donosi stabilizaciju zdravstvene situacije.

ŠKORPIJA

Posao: Početak  meseca Škorpijama donosi velike obaveze i moraćete da dobrano zapnete da biste sve ovo priveli kraju kako treba. Do 6. aprila situacija se komplikuje i većina stvari vam neće odgovarati. Oslikava se vaša nervoza koja prosto izbija iz vas i onima sa kojima sarađujete biće teško da se uklope sa vama i naprave neki pravi dogovor.

Od 6. do 11. poslovna svakodnevica je uzburkana u potpunosti, obaveza imate preko glave, a povremeno vam je jako teško da se organizujete i funkcionišete iole normalno. Od 11. do 19. imate neke informacije koje bi mogle biti od koristi nekim drugim kompanijama, nije baš uobičajena situacija, ali se potrudite da niko ne bude oštećen. Stvari će se pokrenuti u neočekivanom smeru.

Od 19. do 24. budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo bolja situacija ali nemojte preterivati sa trošenjem. Bićete iznervirani zbog cele situacije ali sve je rešivo. Morate potražiti pomoć nekih uticajnih ljudi da vam daju savet ili konkretnu pomoć. Do kraja meseca veliki deo obaveza može biti završen  sa odličnim rezultatima i uspešno. Možete dobiti  interesantan predlog od nekoga ko bi hteo da se udruži sa vama i da pokrenete možda privatni biznis. Sve ovo na prvi pogled izgleda kao jako lepo, samo odmerite da li će vas odvlačiti od vaših redovnih obaveza i poslova.

Ljubav: Početak  meseca donosi dosta  oscilacija u vašim emotivnim relacijama. Ne bi trebalo da potencirate besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja, pokušajte da okrenete energiju na drugu stranu – na neke zajedničke aktivnosti koje će okupirati pažnju i vama i partneru. Biće tu i nekih momenata koji će vam na kratko pokvariti raspoloženje ili vas iznervirati, ali generalno gledano to su samo prolazni problemčići.

Najosetljiviji period je oko 10. aprila. Druga polovina meseca na emotivnom polju ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate. Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom, prijateljima. Imaćete mnogo poziva za druženje, odgovorite pozitivno na sve, ali pazite da ne zanemarite partnera. Ima i novih ljudi u vašoj blizini, posvetite im pažnju i dajte šansu da vam se pridruže. 

Slobodni Škorpioni u prvoj polovini aprila mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Potrebna je veća opuštenost i nemojte biti rezervisani bez potrebe. Druga polovina meseca vraća nekoga iz prošlosti u vaš život, budite oprezni.

Zdravlje: U prvoj dekadi meseca zdravlje je dobro i puni ste energije. Budite umereni u svemu i osluškujte svoj organizam, možete izvršiti neke rutinske kontrole, posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti. Druga dekada aprila donosi manje  probleme sa disajnim organima i bolovima u zglobovima. U trećoj dekadi meseca idite u prirodu, opustite se posvetite se malo više duhovnoj strani.

Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao: Početkom meseca kod Strelčeva sve će ići nekim usporenim tempom i to će vas dodatno nervirati. Koliko god se trudili, nešto će vam uvek promicati, zaobilaziti vas. Do 6. aprila ne bi trebalo da bude nekih krupnih događaja, ali biće dovoljno onih sitnih da uspore postojeće poslove. Dogovori koje pravite ostaće nekako nedefinisani ili će se prolongirati.

Od 6. do 10. vi ćete lično osećati veliki pritisak, ali to je samo vaš subjektivni osećaj. Budite spremni na sve, iskoristite sva svoja znanja i iskustva, to će biti karta za neka buduća vremena. Pred vama je period krupnijih poslovnih zadataka i morate biti naoštreni. Od 11. do 19. biće mogućnosti za neko novo rešenje ili nečiju konkretnu pomoć. I dalje budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo bolja situacija je, ali nemojte se rasipati.

Od 19. do 24. vi plivate dobro u novonastaloj situaciji, ali malo vas umara ta konstantna potreba za pritiskom. Posle 24. odličan period za dogovore, za nove kontakte, za pokretanje saradničkih priča, vi ćete ubaciti u veću brzinu. Na kraju meseca  sa kolegama imajte više strpljenja, obratite pažnju na izbor saradnika i ono što budete potpisivali kao ugovore, predugovore. Malo prihoda, malo troškova, kao da vam pare samo prolaze kroz ruke, nije pravi trenutak za investiranje i ulaganja.

Ljubav: Malo inertniji početak meseca biće kad je komunikacija u pitanju sa svima pa i sa partnerom. To je posledica prezasićenosti ljudima i pričama. Evidentno je da ni vi ni  partner niste bili u potpunosti iskreni po nekim pitanjima, koja su se sada opet postavila kao prepreka za vas. Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi. Ono što je važno jeste da laganim tempom gradite neku stabilniju  budućnost sa partnerom, ali će to biti više primetno tek u mesecima koji dolaze.

Budite posebno oprezni oko 10, loši aspekti su za veze. Druga polovina meseca donosi manje spuštanje tenzije ali su odnosi i dalje pod određenim pritiskom. Sada vam je povoljan period za kraći put ili makar za više zajedničkih izlazaka i aktivnosti.  Više ćete se okrenuti potrebama druge strane, u isto vreme ćete umeti i da saslušate ali i da vi budete saslušani  i da otvoreno porazgovarate o svemu. Slobodni  Strelčevi, u prvoj polovini aprila biće tu interesantnih kontakata i preko društvenih mreža, može vas zainteresovati više osoba odjednom. Druga polovina meseca donosi određeni nivo stabilizacije započetog odnosa.

Zdravlje: U prvoj dekadi meseca stres nagomilan do maksimuma, izbacujte ga kroz fizičku aktivnost, naročito više vremena provodite u prirodi. Posledice toga mogu biti nesanice, hroničan umor, depresivna stanja. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima, jačajte imunitet. U drugoj dekadi aprila zdravstvene tegobe biće uglavnom prolaznog karaktera. Kraj meseca donosi stabilizaciju zdravstvene slike.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka će doživeti pravu ljubavnu dramu u 2024. godini - Oprez, moguć razvod

JARAC

Posao: Početak meseca donosi dosta komunikacije sa kolegama i nadređenima. Do 6. aprila stanje u vašem radnom okruženju je solidno, situacije se rešavaju jedna po jedna a ukoliko ste imali papiroloških problema i to završavate uspešno. Od 6. do 10. potrudite se da rešavate što pre neke zaostatke i poplaćate račune koje već duže vreme vučete. Ne pozajmljujte novac, pogotovo neproverenim osobama. Bitno je da će jedan deo posla, onaj najzahtevniji, biti završen.

Od 11. do 19. očekujte nervozu kroz komunikaciju sa kolegama. Stižu vam informacije ili dokumentacija koja vam je bila potrebna da biste završili neki bitan posao. Biće promenljiva finansijska situacija, povremeno moguća nervoza zbog novca. Pokušajte da ne uvećavate već velike troškove.

Od 19. do 24. odličan period, jer ste vrlo analitični, imate oko i za najsitnije detalje i one stvari na prvi pogled sakrivene, a postoji u vama i upornost i želja da po svaku cenu sve obavite na pravi način. Kraj meseca i vama donosi poboljšanje na polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja problematičnih situacija. To se ne odnosi i na finansije tu budite dodatno oprezni zbog budućnosti vaše firme. Poseban akcenat – ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje. Neko iz vaše okoline će se truditi da vam nešto sugeriše, ne obraćajte preterano pažnju.

Ljubav: U prvoj polovini meseca činiće vam se da vam ništa ne ide od ruke, imaćete problema i sa partnerom i sa porodicom. Obratite pažnju na koji način komunicirate sa partnerom, svakako vam niko nije kriv zbog vaše neorganizacije ili promenjenih okolnosti. Trenutno je najbitnije da ne pravite veće jazove u odnosu. Neophodno je i vama i partneru da se dislocirate  što dalje  iz postojećeg okruženja, jer ste oboje već nervozni i prilično lako sada dolazi do trzavica između vas. Potrudite se da  negde otputujete, da bi malo smanjili tenzije u odnosima. Sredina meseca donosi distancu zbog nepoštovanja potrebe druge strane za vaše potreba i ciljeve.

Budite vi ti koji će imati više samokontrole i izbeći konflikte širih razmera. U drugoj polovini meseca proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja je pred vama. Lep period  je pred vama, imaćete neke nove situacije koje vam pomažu za budućnost. I partnera uključite u vaša društvena okupljanja i  ulepšajte  jedno drugom vreme. Mnogo interesantnih doživljaja su vezani za ovaj period, biće dinamičnije nego obično. Slobodnim Jarčevima svakako sledi neko novo poznanstvo ili ulazak u neku novu relaciju sa osobom koja vam se čini interesantnom na vezu. Proširićete krug zajedničkih prijatelja,  biće više kretanja, okupljanja, putovanja. Druga polovina meseca donosi bolje prilike i to u nenadanim situacijama.

Zdravlje: Početak meseca sklonost ka upalama i infekcijama je naglašen kao i glavobolje. Jačajte imuni sistem, odmarajte se dovoljno i pravilno se hranite. U drugoj dekadi aprila zbog  stresa imate neispavanost i potrebu za većim odmorom. Treća dekada meseca aprila čuvajte grlo i pluća, jer ste u ovom periodu podložni i prehladama, ali i virusnim infekcijama.


VODOLIJA
 

Posao: Početkom meseca pred Vodolijama na prvom mestu treba da budu situacije ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu. Sada to možete relativno lako regulisati. Do 6. aprila teška  komunikacija, i sa kolegama i sa nadređenima, što dovodi do rasprava i nervoze. Mnogi ne mogu da prate vaš tempo, i to je u ovoj sedmici jako naglašeno. Od 6. do 11. period će proteći u vašem nerviranju jer prilivi kasne a obaveze kucaju na vrata. Pokušajte da se ne nervirate, finansijski segment polako kreće uzlaznom linijom u drugom delu perioda.

Od 11. do 19. potrudite se, možete otvoriti nove potencijalno dobre dogovore. Finansijski resursi su sada pojačani, na pravilan način iskoristite prilike. Od 19. do 24. imaćete malo rasterećenje u vidu dobijanja možda nekog novog saradnika koji će vam olakšati postojeće nagomilano stanje. Na samom kraju aprila  proveravajte sve informacije bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Finansijska situacija je varijabilna i tu morate i vi biti maksimalno fleksibilni, ne bi trebalo da bude većih problema. Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari teku svojim tokom. Mogući su poslovni putevi.

Ljubav: Početak meseca donosi klimu u kojoj bi trebali da malo više analizirate vaš odnos. Ima dosta toga što se nakupilo u prethodnom period  umor, nemotivisanost ili ste zaboravili da jedno drugom pristupite na pravi način  potpuno je nebitno. Komunikacija neće funkcionisati kako treba, nećete uspevati da se dogovorite ni oko najosnovnijih pitanja i ukoliko dozvolite da ovo utiče na vas, možete biti prilično hladni i distancirani jedno prema drugom. Sve se može rešiti ako postoji volja i želja, pa ne dozvolite da ovo utiče na vaš odnos.

Naročito napeto oko 10. aprila. U drugoj polovini meseca unesite malo nonšalantnosti u svakodnevicu. Dosta porodičnih okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i malo više izlazaka trebalo bi da revitalizuju vaš odnos. Treba da se pozabavite planovima sa partnerom za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog odmora. Poslednja dekada meseca od strane partnera ima nekih novina u vašem odnosu, to je nešto što niste očekivali, najbitnije je da prijatno.

Slobodne Vodolije imaju zanimljiv mesec pred sobom sa velikim mogućnostima da upoznaju nekog zanimljivog. Ali planetarni aspekti ne pokazuju da se radi o pravoj osobi, biće to neko sa kojim na prvi pogled dobro funkcionišete ali generalno nekompatibilna osoba sa vama. Iz tog razloga savet ne zalećite se. Bacite se više na druženja i izlaske.

Zdravlje: U prvoj dekadi aprila bićete u dobroj formi. Druga dekada  meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte, možete imati probleme sa disajnim organima, izražene glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom. U trećoj dekadi aprila povremeni problemi sa pritiskom i glavoboljama.

Shutterstock

 


 RIBE

Posao: Turbulentan početak meseca u segmentu posla za Ribe. Do 6. aprila mnoge stvari morate prećutati koje vam ne odgovaraju, kao i napraviti kompromise koje u standardnim okolnostima nikad ne biste. Od 6. do 11. postoji mogućnost nesporazuma ili nejasnih situacija, pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa kolegama raščistite stvari na neki miran način. Svi procesi su  usporeniji, teže funkcionišete, umaraju vas tuđe greške i propusti, ali tu ste nemoćni. Situacija ne ide onako kako vi želite, ali barem nećete imati većih finansijskih padova niti troškova.

Od 11. do 19. mnogo toga sa strane utiče na vas, donosi vam smetnje u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Potrudite da odbacite negativne misli koje vas muče i da sebe stavite u prvi plan. Od 19. do 24. ćete pokušavati da na svaki način izbegnete tenziju i rasprave, ali kao da će to jako teško ići zbog prenapete atmosfere u kolektivu. Imaćete osećaj da neke stvari ne znate, do vas dolaze oprečne informacije a moguće je i da primećujete da vam neki rade iza leđa.

Poslednja dekada meseca donosi vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima. Tako ćete imati faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. No, i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano. I vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite. Dobri planetarni aspekti to maksimalno podržavaju.

Ljubav: Za početak meseca nisu ni malo dobri aspekti za stabilnost i emotivni balans između vas i partnera. Oboje će te  biti  napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni. Sve to će rezultirati distancom i određenim zahlađivanjem odnosa. Ne dozvolite drugima da vas savetuju i mešaju vam se u vezu. Najlošiji period je oko 10, naglašena je promenljivost i nestabilnost. U drugoj polovini meseca neke nedoumice i nesporazume koje ste imali jesu rešeni, ali to ne znači da će nadalje sve ići kao podmazano. 

I vi i druga strana želite da se usaglasite, da napravite kompromis, spremni ste da pređete preko nekih nesavršenosti u vašem odnosu, da probleme zajedničkim snagama rešite. Vraćate pozitivnije vibracije u vaš odnos, osećate veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudićete se da svaki zajednički trenutak bude različit u odnosu na prethodni. Slobodne Ribe u prvoj polovini aprila mogu da stupe u kontakt sa osobom koju dugo poznaju i gde postoje neke varnice. U drugoj polovini meseca imaćete novo poznanstvo. Komunikacija koja počinje iznenada, ali će se jako brzo proširiti i doneti i vama i drugoj strani neke interesantne momente. Uživajte.

Zdravlje: Početkom meseca loša zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen, moguće su probavne smetnje i  glavobolje. Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite. U drugoj dekadi meseca savetuje se fizička aktivnost, bolja ishrana i više sna za odmor kompletnog organizma. Treća dekada meseca bolja zdravstvena slika.

Mesečni horoskop za april 2024. godine preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading