Horoskop

Astro prognoza za 9. april: Ovnove očekuje žestok okršaj na poslu, a pripadnici OVOG znaka imaće koji trenutak samo za sebe

Horoskop za 9. april 2024. godine

Astro prognoza za 9. april: Ovnove očekuje žestok okršaj na poslu, a pripadnici OVOG znaka imaće koji trenutak samo za sebe

Photo by CRYSTALWEED cannabis on Unsplash

Dnevni horoskop za 9. april 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Zajedljive komentare nemojte ignorisati, zaštitite sebe, ali ako je moguće bez otvorene verbalne konfrontacije.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, nije najpovoljniji period za ozbiljnije ljubavne priče, možete steći pogrešnu predstavu o osobi koja vam se dopada, ili da je ta osoba na neki način tajnovita

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Prekoračenje zadatih rokovo je gotovo neizbežno, zato pokušajte da sebe u toj situaciji zaštitite maksimalno moguće.

Ljubav: Trebalo bi da izbegavate bespotrebne rasprave, da kontrolišete ljubomoru i trudite se da dobrom energijom ulepšate vaš emotivni odnos.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop za 9. april 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Zbog bitno promenjenih organizaciono-tehničkih okolnosti, koje vam baš ne idu naruku, biće usporena realizacija, poneko ponavljanje trivijalnih poteza i, logično, zbog svega dosta nerviranja.

Ljubav: Obratite pažnju na priče rekla-kazala, moguće je da se neko sa strane umeša u vaše partnerske odnose i dodatno zakomplikuje situaciju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

RAK

dnevni horoskop

Posao: Nešto nećete moći da uradite a želećete, pogotovo što imate određene rokove. Ne očajavajte previše, posebno ukoliko ne zavisi od vas.

Ljubav: Strpljenje vam neće biti jača strana danas, što se može odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.

Zdravlje: Fizički umor, iscrpljenost.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Biće gomilanja i prenatrpavanja poslom, što će sasvim izvesno rezultirati greškama ma koliko se vi trudili da sve kontrolišete do detalja.

Ljubav: Zauzeti Lavovi trebalo bi da malo pretresu svoj ljubavni život. Pomenuto pretresanje podrazumeva prvenstveno par razgovora samih sa sobom, a onda i suočavanje sa dragom osobom i rešavanje nekog zaostalog problema.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop za 9. april 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Problem će vam biti komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima i nećete uspevati da se razumete, što će doneti nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu.

Ljubav: I kada je ljubav u pitanju, opet, sve se svodi na komunikaciju i oprez u nastupu prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Umor, iscrpljenost.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Iako baš ne zavisi sve od vas, sve okolnosti ukazuju na potrebu da se prilagođavate novonastaloj situaciji.

Ljubav: Zauzete Vage treba posebno da budu oprezne u komunikaciji sa svojim partnerima jer su moguće komplikacije, izazvane nekim lošim situacijama iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Dnevni horoskop za 9. april za preostale znakove pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Energija i radni elan neće biti sporni, ali će vam povremeno biti jako teško da se organizujete i funkcionišete normalno ni oko svakodnevnih obaveza, a nove mogu samo pristizati.

Ljubav: Sasvim korektan dan je za pozitivna ljubavna dešavanja, ali većina Škorpija može imati problema sa previše krutim i formalnim stavovima. Opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Nema razloga za veću bojazan kada je energija u pitanju, mada bi koristilo da malo usporite i tako izbegnete ishitrene odluke i povlačenje brzopletih poteza.

Ljubav: Slobodni, za neke ozbiljnije i konkretnije ljubavne korake sačekajte povoljniji period koji uskoro nailazi. Za sada uživajte u flertu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 9. april za preostale znakove pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Nema ozbiljnijih prepreka na poslovnom planu Jarčeva za danas, ono gde biste mogli da imate poteškoće jesu finansije, pa je savet da ne pozajmljujete novac nepouzdanim osobama.

Ljubav: Ne samo što nije realno očekivati veća neprijatna iznenađenja već je vrlo verovatno da nekim sitnim gestom budete prijatno iznenađeni od voljene osobe.

Zdravlje: Neispavanost, potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije bi mogle da naiđu na veći otpor poslovnog okruženja ili osoba koje donose najvažnije odluke, pre svega zbog nerazumevanja futurističkih ideja tipičnih predstavnika ovog znaka.

Ljubav: Ma koliko nešto zabrljali, dobićete priliku-dve da nešto i popravite, pa uz onu narodnu „više sreće nego pameti“ da eventualno budete čak i nagrađeni.

Zdravlje: Moguća glavobolja usled pojačane nervoze.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Tokom ovog dana bitno je da ne žurite sa svojim zaključcima, a na drugoj strani dodatno proverite šta se očekuje od vas, odnosno potrudite se da izbegnete krupnije nesporazume.

Ljubav: U situacijama kada bi bilo dobro da budete direktniji, logično je očekivati da se vaša energija prepolovi, a onda kada bi bilo mudrije taktizirati, verovatno nećete imati dovoljno strpljenja.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

 

Dnevni horoskop za 9. april preuzet je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading