Horoskop

Nedeljni horoskop do 8. februara: Odluka koja će ugroziti mnoge poslovne planove

Nedeljni horoskop do 8. februara donosi velike promene na ljubavnom i poslovnom planu...

Nedeljni horoskop do 8. februara: Odluka koja će ugroziti mnoge poslovne planove

Nedeljni horoskop do 8. februara donosi velike promene na ljubavnom i poslovnom planu...

Ovan

U skladu sa prioritetima koje ste postavili imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisna rešenja koja vam predlažu određeni saradnici. Nemojte dozvoliti da neko otežava vaš poslovni ili društveni položaj. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na jednu osobu i na neke sumnjive situacije.

Bik

Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno precujete svoju ulugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

 

Pročitajte: Mesečni horoskop za februar: Promene na polju posla, burni raskidi ali i nove romanse

Blizanci

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

Rak

Ulazete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali postoje izenenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nežnosti.

Lav

Donoste niz važnih odluka i delujete odlučno u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke sporedne situacije. Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Astro prognoza: Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

Devica

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Vaga

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Nedeljni horoskop do 8. februara: Saznajte koga čekaju velike promene na ljubavnom planu

Škorpion

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji sled događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera.

Strelac

Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saranicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera.

Jarac

Prihvatili ste previše obaveza koje polako počinju da vas zamaraju i sada trežite instant rešenja kako biste mogli više da se posvetite nekim omiljenim temama. Ako vam je stalo da sačuvate svoj dobar ugled ili uticaj koji imate, udružite interese sa pouzdanim saradnicima. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive osobe ili situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osećaj vas neće izneveriti.

Vodolija

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Nedeljni horoskop do 8.februara: Suočite sa prednostima i nedostacima koji postoje u vašem odnosu

Ribe

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno prispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Komentari (0)

Loading