Horoskop

Nedeljni horoskop do 6. septembra: Jarčevi, osećate veliki emotivni zanos!

Nedeljni horoskop do 6. septembra donosi sledeću astro prognozu..

Nedeljni horoskop do 6. septembra: Jarčevi, osećate veliki emotivni zanos!

Nedeljni horoskop do 6. septembra donosi velike promene na ljubavnom i poslovnom planu...

Ovan


Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Bik

Na vrlo efikasan način umete da sprovedete različita pravila uspešnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namere.

Blizanci

Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Rak

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Lav

Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saranicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera.

Astro prognoza - Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

Devica

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Nedeljni horoskop do 6. septembra - Osećate emotivni zanos

Vaga

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno prispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Škorpion

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha ili dobitka. Ne obazirete mnogo za nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim osnovnim opredeljenjem. Ljubavni partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubeđivanja.

Strelac

Možda sve informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju uvek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima u različitim pravcima. Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju. Povremeno vam je teško da pravilno uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Jarac

Zahvaljujući dobrim idjema i strategiji koju sprovodite delujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Umete da se nametnete u pravom trenutku i često vodite glavnu reč u pregovorima. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečija naklonost.

Vodolija

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Ribe

Doniste niz važnih odluka i delujete odlučno u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke sporedne situacije. Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Komentari (0)

Loading