Horoskop

Ljubavni horoskop za 26. februar: Ribe stalo vam je da rešite krizu, Vage maštate o romantičnom putovanju

Ljubavni horoskop za 26. februar 2023.godine donosi nove još detaljnije prognoze

Ljubavni horoskop za 26. februar: Ribe stalo vam je da rešite krizu, Vage maštate o romantičnom putovanju

Izvor:Gloria.rs, Foto:Foto: Ridofranz iStock Getty Images Plus via Guliver

 

 

     Ljubavni horoskop za 26. februar je pred vama!

Ovan

Zahvalite svom partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se usamljene osobe zaljube u toku poslovnog sastanka. Zauzete osobe osećaju da ih ljubav polako napušta, te bi trebalo da potraže izlaz na nekoj drugoj strani. Polako se umarate od partnerove priče, koja se čini vam se ponavlja iz meseca u mesec, te se time povečava mogućnost da uđete u zabranjene vode, što vas u isto vreme i plaši i raduje. Bićete nestalni u ovom periodu i neće vas držati mesto. Kuću sada osećate kao teskobu i težite ka konkretnim promenama. Za slobodne osobe ovaj period je idealan za upoznavanje novih partnera. Delujete privlačno i zanosno i znate sve svoje kvalitete da iskoristite na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

 

 

Bik

Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

Blizanci

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki predstavnici ovog znaja će učvrstiti svoje veze, jer osoba sa kojom su u istoj zadovoljava njihove trenutne kriterijume. Slobodne u ovom znaku priprema se simpatična romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte previše da se iznenadite ako se ta veza ne održi, jer krajnje je vreme da izađete iz situacija koje nemaju perspektivu. Prethodni dani su vam doneli neke nove nevolje, koje su nastupile od strane trećih osoba. Sada će se to promeniti drastično. Oni koji su duže u vezi počinju bivati nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvežite vezu ili pokrenite partnera u željenom smeru, ako želite da veza opstane.Slobodni će imati prilike da privuku nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Jedna osoba konstantno privlači vašu pažnju, jer je neobična i do sada u životu niste imali prilike upoznati nikog sličnog njoj.

 

 

Ljubavni horoskop za 26. februar za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Rak

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražić osobu iz svojih snova.

 

Lav

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe. Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

 


Devica

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

 

Ljubavni horoskop za 26. februar za preostale znake pogledajte u nastavku 

Vaga

Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz “ljubavno carstvo i svetove”. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpion

Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

 


 

 

Strelac

Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

 

Ljubavni horoskop za 26. februar za preostale znake pogledajte u nastavku 

 

Jarac

Iskoristite svaki trenutak. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Ovih dana nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u naredni period ulazite sa novim mogućnostima za partnersku vezu.

Savet za zauzete osobe: da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja.

Za slobodne osobe predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i “zadovoljstvo”.

 

 

 

 

 

Vodolija

Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje Vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

Ribe

Stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

Ljubavni horoskop za 26. februar preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading