Horoskop

Nedeljni horoskop do 5. novembra 2023. godine: Čarke i prepucavanja dovešće do ozbiljnih problema – jedan znak na korak do razvoda

Nedeljni horoskop do 5. novembra 2023. godine donesi promene

Nedeljni horoskop do 5. novembra 2023. godine: Čarke i prepucavanja dovešće do ozbiljnih problema – jedan znak na korak do razvoda

cottonbro studio/pexels

Nedeljni horoskop do 5. novembra 2023. godine

Ovan: 
 

Posao: Ova radna sedmica neće biti baš u top-deset kada je posao u pitanju za većinu pripadnika astrološkog znaka Ovna, ali ćete biti vrlo istrajni da sve završite do kraja. Mogući su finansijski problemi, stoga je veoma bitno da kontrolišete troškove, jer može biti onih neplaniranih. Pokušajte tokom ovog perioda da koliko je moguće kontrolišete svoju impulsivnost, i koristite više takta kada je komunikacija u pitanju. Neke promene će biti neminovne, a na vama je da ih hladne glave dočekate, jer ne moraju da znače ništa loše, ali će zahtevati izvesne korekcije u vašim stavovima.

Ljubav: Zauzetim Ovnovima će poslovne brige zadavati izvesne probleme i oduzimati dragoceno vreme, što se može negativno odraziti na partnerske odnose i komunikaciju. Savet je da koliko je moguće ne donosite posao kući, i izbegnete impulsivne reakcije i ponašanje, jer samo tako ćete očuvati mir i stabilnost.  Slobodni Ovnovi, sve je moguće u ovoj sedmici. Moguće je da upoznate osobu baš po vašoj meri i senzibilitetu. Uživajte u danima pred vama.

Zdravlje: Moguć tokom ove sedmice jači pad energije, što se najviše može odraziti  na disajnim putevima, kao i povremenom glavoboljom.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Bikove u ovoj radnoj sedmici očekuje dosta šansi i prilika da se konačno pokrenu u smeru u kom žele i da bez većih problema dostignu željene rezultate. Počev od novih dogovora, preko predstavljanja novih ideja, sve je u opticaju. Bitno je samo da ostanete stabilni i dosledni sebi i svojim principima, i nikako ne donosite impulsivne odluke, a da prethodno niste proverili sve informacije. Pred vama se otvara period koji vam može doneti korenite promene, kako u karijeri tako i u finansijskom smislu, budite mudri i strpljivi pre svega.

Ljubav: Lep i uzbudljiv period je pred onim predstavnicima ovog znaka koji su u vezama ili brakovima, ali pod uslovom da ničim ne uslovljavate ili pritiskate partnera. Potrebno je da date malo više slobode, smanjite posesivnost i sve će biti u najboljem redu. Ukoliko imate neke primedbe otvoreno razgovarajte o svemu što vas muči. Slobodni Bikovi,  ukoliko ne budete sebe opterećivali suvišnim razmišljanjem šta će bit ii kako će izgledati, imate solidne šanse da novo poznanstvo pretvorite u nešto više. Budite opušteniji i spremni da pomalo i rizikujete, isplatiće vam se.

Zdravlje: Tokom celog perioda očekuje vas solidna zdravstvena slika. Vodite računa o tome šta jedete i pijete i svakako jačajte imunitet.



Blizanci

Posao: Nagoveštaj promena na profesionalnom plan ste možda već osetili još tokom prošle sedmice, a tokom ove je vreme i da se neke stvari pokrenu u realizaciju. Računajte na veliku podršku osoba koje itekako cene vaš rad i trud i svakako prihvatite njihovu velikodušnu pomoć. Ne plašite se da uđete u koštac sa mogućim izazovima, jer sve što se u ovom period bude dešavalo itekako će imati uticaja na vašu poslovnu budućnost. Naoružajte se strpljenjem, zasucite rukave i korak po korak grabite ka cilju.

Ljubav: Zauzeti Blizanci,  tokom ove sedmice partner će biti više nego spreman da vam se na sve moguće načine posveti i približi, a vi dajte sve od sebe da uzvratite. Bavite se budućim planovima, razgovarajte o svemu, budite jedno drugom oslonac i podrška i uživajte u period koji je pred vama. Slobodni Blizanci, ni šarma a ni strasti vam neće nedostajati tokom ove sedmice, stoga se očekuje da budete posebno aktivni i motivisani za ljubav. Prilika će svakako biti na sve strane,  a najbitnije je da će vas ljubav pronaći kada je najmanje očekujete.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno, eventualno su mogući povremeni padovi energije, stoga se dovoljno odmarajte i relaksirajte. Prijalo bi vam da budete više na otvorenom šetate, budete fizički aktivniji.

Nedeljni horoskop do 5. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Jedna vrlo aktivna i produktivna radna sedmica je pred Rakovima. Očekuje vas dosta kontakata sa nekim novim saradnicima, možete da očekujete i nove poslovne ponude ukoliko se dodatno angažujete i zatražite pomoć od nekih uticajnijih osoba. Iskoristite ovaj povoljan period da menjate sve ono što vam u dosadašnjem poslovanju ne dogovara, imaćete mogućnosti da to realizujete. Iako će vam na moment biti dosta naporno, imaćete dovoljno energije i motivacije da se sa svime uspešno izborite.

Ljubav: Rakovima koji su u emotivnim vezama predstoji malo turbulentniji period sa partnerom, a pre svega zbog vašeg osećaja nesigurnosti i promenljivog raspoloženja. Iako ćete imati osećaj da vi dajete sve od sebe a druga strana ni upola od toga, to nije nikakav razlog za dramu i dizanje tenzija. Šta god da vas tišti i nervira, pokušajte da budete manje isključivi i pre svega iskreno o svemu razgovarate. Slobodni Rakovi, očekuju vas strasni izazovi u ovom period, počev od mogućeg iznenadnog novog intrigantnog poznanstva, preko povratka u vaš emotivni život stare simpatije. Kako god, pred vama je jedna veoma uzbudljiva ljubavna sedmica.

Zdravlje: U ovoj  sedmici treba da radite na fizičkoj kondiciji, jačanju imuniteta i smanjenju nervoze. Sve ostale tegobe trebalo bi da vas u ovom period zaobiđu.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav
 

Posao: Još jedna veoma izazovna radna sedmica je pred Lavovima, i ma koliko mislili da su se svi urotili protiv vas i da vam malo šta ide od ruke, imaćete dovoljno energije i pre svega motivacije da se sa svim poteškoćama izborite na samo vama svojstven lavovski način. Bitno je da smanjite svoja megalomanska očekivanja, strpite se i ne ulazite u konflikte ni sa saradnicima ni sa nadređenima. 

Ljubav: Uzbudljiv period je pred Lavovima koji su u vezama ili brakovima, ali samo pod uslovom da su spremni da preuzmu inicijativu u svoje ruke i unesu dovoljno strasti u svoje ljubavne redove. Ostavite ljubomorisanje, sitne čarke i prepucavanja iza vas i posvetite se na kvalitetniji način osobi do koje vam je stalo. Dobićete više nego što očekujete. Slobodni Lavovi, vaše šarmerske sposobnosti bi mogle biti na testu. Posebno ukoliko naletite na intrigantnu osobu koja vas neodoljivo privlači, a niste načisto koju taktiku treba primeniti. Uživajte u izazovu.

Zdravlje: Lavovi ove sedmice mogu imati problema sa stomakom, urogenitalnim traktom, a trebalo bi da se pričuvate i sitnih fizičkih povreda.


Devica

Posao: Device, na poslovnom planu ove sedmice otvoriće vam se brojne šanse i ponude, a vi ih samo trebate prepoznati i iskoristiti u pravom trenutku. Vreme je da se pokrenete, uzmete stvari u svoje ruke, ne dozvolite da vam neke dobre prilike promaknu. Ma kolik da bude poteškoća u realizaciji kako novih, tako i zaostalih poslova, imaćete vetar u leđa da sve uspešno privedete kraju. Neko od saradnika bi vam mogao dosta pomoći.

Ljubav: Odličan period je pred vama da u vaše odnose unesete više strasti, iskrenosti, pažnje i samim tim podignete sve na jedan još viši i bolji nivo. Vi budite taj nosilac pozitivne energije, obradujte svoju dragu osobu, posvetite joj dovoljno pažnje i jednom rečju uživajte. Slobodne Device, preko prijatelja, društvenih mreža, moguća su zanimljiva poznanstva. Bar jedno bi moglo da vas dobro pomeri i z ravnoteže i baci u ozbiljno razmišljanje.

Zdravlje: U ovoj sedmici su moguće glavobolje, osetljivost zglobova i kostiju, kao i stomačne tegobe. Poradite na preventivi.

Nedeljni horoskop do 5. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Vage bi trebale sa dosta entuzijazma i poletno da dočekaju početak nove radne sedmice. Neke prilike će vam se same otvoriti, neke na koje možda niste ni računali jer se dugo provlače a nikako da se počnu realizovati, u svakom slučaju vreme je vaš saveznik i očekuje se da date svoj maksimum i pokažete ko ste i šta ste. Iskoristite ovaj period da se istaknete, jer je moguće da dobijete ponudu da budete vođa nekog važnog projekta koji će vam biti dobra ulaznica za buduće poslovne poduhvate. Ako na vreme uhvatite zalet sve ćete postići, ma koliko vam to izgledalo kao nemoguće.

Ljubav: Provodite što više vremena sa partnerom, budite opušteni i uživajte u svemu onom što vas čini srećnim. Od partnera možete očekivati i neko fino iznenađenje, poklon. Ne razmišljajte o prošlosti, ne razmišljajte o budućnosti, jednostavno se opustite.  Slobodne Vage, postoji itekako šansa da uplovite u ljubavne vode. Moguće je iznenadno novo poznanstvo i ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom celog perioda. Eventualno se pričuvajte prehlade, virusnih respiratornih infekcija.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Interesantna radna sedmica je pred  Škorpijama. Od samog starta moguće je da vam bude ponuđen neki novi dogovor, ili razgovor o novom poslu ili projektu. Ne treba da žurite sa odlukama ni u kom segmentu posla da se radi, već budite dovoljno mudri da sagledate realno kako stvari stoje. Otvaraju vam se i nove šanse za saradnju sa inostranstvom. Budite efikasni, ažurni imaćete dovoljno energije da savladate sve prepreke koje budu pred vama iskakale.

Ljubav: Zauzete Škorpije imaće sve preduslove da uživaju sa svojim partnerima, budu strastvene i veoma dobro raspoložene. Prošlost ostavite iza sebe i okrenite se i gledajte samo ka budućnosti. Izlazite, družite se, ulepšajte jedno drugom zajedničke trenutke na načine koje želite i koji vam stvarno prijaju. Slobodne Škorpije, vreme je za akciju. Ništa se neće desiti ako sedite i čekate. Mogli biste upoznati osobu sa kojom biste se našli na istim talasnim dužinama i koja bi se odmah mogla uklopiti u profil onoga za čim tragate. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe, osetljivost grla, kao i problemi sa stomakom, probavom. Takođe, pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.


Strelac
 

Posao:  Tokom ove radne sedmice većina Strelčeva bi mogla da oseti pad tenzija i koliko toliko opuštenije funkcionisanje bar što se svakodnevnih obaveza tiče. To ne znači da ćete sedeti skrštenih ruku, ali ćete sve obavljati sa popriličnim entuzijazmom što i inače krasi vaš znak. Tokom ovog perioda možete očekivati i značajniju podršku i pomoć osoba iz prošlosti ili sa kojima ste već sarađivali a koje imaju dobre preporuke, kako za posao tako i za finansije, stoga se ne ustručavajte da im se obratite  i poslušate poneki savet. Sve u svemu budite na visini zadatka, odgovorni i vredni i trud će vam se isplatiti.

Ljubav: Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi tokom ove sedmice, da se opuštate i da neke loše situacije iz prošlosti pokušate ostaviti iza vas. Sledi vam jedan period preispitivanja samih sebe, ali konačno ćete shvatiti gde i u kom pravcu trebate da nastavite sa vašom vezom. Pomogao bi vam i poneki prijateljski savet, ali na vama je sve ostalo. Slobodni Strelčevi, moguće je da uletite u vezu sa osobom koja je vrlo intrigantna, tajnovita i vrlo verovatno  zauzeta.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro tokom celog perioda. Moguća je povremena glavobolja, nesanica, promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Odlična radna sedmica je  pred tipičnim Jarčevima. Sve što ste planirali imaćete solidne šanse da bez većih problema i realizujete, ali ipak nemojte da zbog toga preterate i preforsirate i ostale koji vas ne mogu adekvatno pratiti. Pokušajte da se ne eksponirate suviše, jer postoje mnogi koji su ljubomorni na vaš uspeh i delo. Imajte dovoljno razumevanja i strpljenja kada su međukolegijalni odnosi u pitanju i sve će biti u redu. Kraj sedmice dočekujete sa vrlo dobrim rezultatima, a i finansije bi mogle da budu uvećane.

Ljubav: Kod Jarčeva u vezama i brakovima može povremeno dolaziti do sitnih čarki i prepucavanja,, izazvanih pre svega partnerovim ponašanjem koje vam neće odgovarati, jer ćete smatrati da vam ne pokazuje dovoljno razumevanja za vaše potrebe. Da li je posao u pitanju ili druge obaveze koje imate, tek pokušajte da objasnite stvari i dovedete situaciju pod kontrolu. Slobodni jarčevi, društvene mreže, izlasci sa društvom, okupljanja, sve će vam to itekako prijati, a moguće je i da se iznenada zaljubite, iako vam to možda zvuči u ovom trenutku nemoguće.

Zdravlje: Ne očekuju vas ozbiljniji problemi tokom ove sedmice. Sve tegobe će biti prolaznog karaktera.


Vodolija

Posao: Vodolije, ma koliko želeli u ovoj sedmici da požurite i pozavršavate sve što se od vas očekuje, to će biti teško izvodljivo, ali ne i nemoguće. Od samog starta možete očekivati razna usporavanja, probleme sa autoritetima, razne poteškoće tehničke prirode, stoga je najbitnije da se potrudite da se što manje nervirate. Budite oprezni sa finansijama i kada su u pitanju investicije, ne zalećite se u nešto neprovereno. Sve u svemu imaćete dovoljno energije da se i pored brojnih prepreka iskobeljate sa svim izazovima i kraj sedmice dočekate zadovoljni postignutim, jer ste vi tako rešili.

Ljubav: Zauzete Vodolije možete najviše doprineti stabilnosti vašeg odnosa ukoliko se više posvetite partner. Ukoliko ste u mogućnosti otputujte negde i resetujte se, opustite se i uživajte. U ovom period ne bi trebalo da potežete neke stvari iz prošlosti, samo ćete zakomplikovati stvari. Slobodni, ne ustručavajte se da iskreno iskažete ono što osećate prema osobi koja vam se dopada. Nema tu mnogo filozofije.

Zdravlje: Tokom ove sedmice što se zdravlja tiče pričuvajte se povreda od oštrih predmeta, dovoljno se psihofizički relaksirajte.


Ribe

Posao: Ove sedmice situacija na poslovnom planu većine Riba neće se mnogo promeniti u odnosu na prethodni period. Trebalo bi od starta da povedete računa o finansijama, a mogući su i  neki problemi u dogovorima vezani pre svega za papirologiju ili tehničke nedostatke, zastoje koje trebate rešavati. Nema razloga za neku bojazan, potrudite se i dajte svoj maksimum da odradite ono što je do vas. Ukoliko planirate neku obuku ili usavršavanje sada je pravi period za to. Mogu vam se otvoriti neki poslovi sa inostranstvom.

Ljubav: Sjajan period je pred vama za putovanje, podizanje vašeg odnosa na jedan viši nivo. Imate oboje potencijala da jedno drugom napravite najbolju dimenziju odnosa, da se bavite svojom vezom, željama i potrebama. Budite posvećeni jedno drugom, opustite se i uživajte.  Slobodne Ribe, neko koga ste nedavno upoznali je vrlo zainteresovan za vas. A i vi ste zaintrigirani ovom osobom. Ima šanse da se poznanstvo pretvori u nešto više.

Zdravlje: Ne očekuju vas neki ozbiljniji zdravstveni problemi. Više sna, kvalitetnog odmora, i naravno fizička aktivnost dobre su preporuke za dobro zdravlje.

Nedeljni horoskop do 5. novembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading