Horoskop

Nedeljni horoskop do 19. novembra 2023. godine: Vodolije dominiraju na poslu, a jedan znak čekaju iznenadne, dobre vesti

Nedeljni horoskop do 19. novembra 2023. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 19. novembra 2023. godine: Vodolije dominiraju na poslu, a jedan znak čekaju iznenadne, dobre vesti

unsplash.com

Nedeljni horoskop do 19. novembra 2023. godine

Ovan: 
 

Posao: Nova radna sedmica trebalo bi da bude logičan nastavak profesionalnih aktivnosti iz prethodnog perioda, makar za tipične predstavnike astrološkog znaka Ovna. Prevedeno na svakodnevni život to znači – visok nivo energije, maksimalan poslovni angažman i vrlo dobri rezultati na kraju.

Treba da obratite pažnju na  sopstvene reči kao i komentare osoba iz okruženja. Akcenat  tokom celog perioda je na organizaciji posla i komunikaciji sa neposrednim saradnicima.

Ljubav: Kod zauzetih Ovnova mogu se očekivati usponi i padovi pre svega u komunikaciji sa voljenom osobom. Tada je najvažnije da stvari ne posmatrate isključivo iz svog ugla, odnosno da pokažete razumevanje za potrebe druge strane i vi preuzmete stvari u svoje ruke, kako bi izbegli nesporazume širih razmera.

Oni koji pripadaju grupaciji slobodnih strelaca mogu dobiti više prilika za nova poznanstva, doduše na kraće staze.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje uglavnom solidno. Eventualno su mogući problemi sa hormonima i alergijskim reakcijama.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Prilično naporna i profesionalnim izazovima načičkana radna sedmica, očekuje većinu Bikova. Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati.

Takođe je važno da obratite više pažnje na preciznost i jasnoću informacija koje budu stizale iz poslovnog okruženja, jer baratanje sa neproverenim činjenicama itekako može zakomplikovati situaciju, koja se posle uz mnogo više napora teško da pojednostaviti. Koliko god želeli da ubrzate  rešavanja nekih problema, to na žalost neće biti moguće, stoga budite strpljivi..

Ljubav: Ali, na drugoj strani evo jedne sedmice da najjednostavnije rečeno uživate u bezmalo svim vidovima ljubavi i partnerskih odnosa, podrazumeva se u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite i šta želite.

Praktično sve bi trebalo da vam ide na ruku, počev od kvalitetno provedenog vremena zajedno sa voljenom osobom, pa do planiranja neki zajedničkih finansijskih aktivnosti. Slobodnim Bikovima šarma, dobrog raspoloženja i izlazaka neće nedostajati. Uz sve to sled ii upoznavanje novih osoba, i uživanje u flertu, druženju, bez  naznaka nečeg konkretnijeg.

Zdravlje: Iako nema nagoveštaja za velike zdravstvene probleme, trebalo bi da povedete računa o kardiovaskularnom sistemu, a i zbog izloženosti stresu posvetite više vremena odmoru.



Blizanci

Posao: Odlična radna sedmica je pred većinom tipičnih Blizanaca. Kreće  period stabilnosti i rasta na poslovnom polju, ide sve nekim svojim tokovima, nameštaju se polako ali sigurno situacije koje vam idu u prilog.

Idete ka nekom sebi zacrtanom cilju, unapredite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima, to i inače jesu vaši glavni aduti. Možete da očekujete pohvale, sasvim je realna osnova za to.

Ljubav:  Ma koliko se trudili ili želeli da preuzmete inicijativu i osnovne parametre svog ljubavnog života držite pod kontrolom, male su vam šanse da to sprovedete.

Mnogo je veća verovatnoća da bude više dešavanja iza leđa, a nemojte da vas iznenadi i poneki komentar rekla – kazala, i tračarenje sa neproverenim informacijama. Ako mislite da je bitno, potrudite se da makar najvažnijim osobama iz vašeg okruženja objasnite i pojasnite svoje viđenje stvari, i demantujete ono što vam ne ide u prilog.

Slobodni, potrebno vam je da se opustite, da uživate u društvu prijatelja i nekim zabavnim i lepim momentima.

Zdravlje: Najvažnije osetljive tačke u sferi zdravlja trebalo bi da su na sasvim zadovoljavajućem nivou tokom većeg dela ove sedmice. Ipak, moguće su  glavobolje i oscilacije krvnog pritiska.

Nedeljni horoskop do 19. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Mnogo toga trebalo bi da se promeni na bolje tokom ove radne sedmice kod većine Rakova. Doduše početna dva – tri dana mogu doneti par situacija sa kontradiktornim vestima, ili nesporazume sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja.

Već posle toga, čeka vas znatno povoljnija klima da se bolje organizujete i najvažnije poslovne poluge držite pod svojom kontrolom. Nemojte preterivati sa dodatnim obavezama, ali je vrlo realno da povremeno uspešno odradite i nešto sa strane.

Oprez kada su krupne kupovine i prodaje, odnosno veće investicije u pitanju. Biće neophodno da budete mudri i štedljivi ako ne želite da završite u nekom većem finansijskom minusu.

Ljubav: Praktično svih sedam dana ovog perioda trebalo bi da bude u znaku pozitivne energije, koja predstavlja dobru osnovu za pretežno zadovoljavajući osećaj u sferi ljubavi kod zauzetih Rakova.

U prvoj polovini sedmice možete biti malo više okrenuti svojim potrebama i zatvoreniji. Druga polovina perioda, biće svakako povoljnija za opušteniju komunikaciju i bolje razumevanje sa voljenom osobom, bilo da želite održavanje postojećeg nivoa partnerskih odnosa, bilo da imate na umu nove zajedničke akcije.

Slobodni, i dalje će neko pokušavati da vam se približi, ali izgleda da je pomalo stidljiv.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom cele sedmice. Eventualno je moguća glavobolja.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav
 

Posao: Radna sedmica prepuna manjih i većih profesionalnih Izazova čeka najtipičnije predstavnike znaka Lava. Nema razloga za žurbu i ishitrene odluke i poteze.

Ispoštujte sebe i druge, proverite najvažnije detalje u vezi novih ideja, dobro izvagajte argumente za i protiv, pa tek onda preduzmite konkretne korake. Iako može biti povremenih pritisaka da se sve ubrza, budite mudri i nemojte dozvoliti da drugi diktiraju i nameću vam tempo, ako je ikako moguće pokušajte da zadržite nezavisnost u donošenju odluka.

Ljubav: Zauzeti, nekad vam se čini da više razumevanja i pravog zadovoljstva imate u odnosu sa  prijateljima nego u odnosu sa partnerom. 

To je samo prolazna faza,  pustite da se sve odvija polako, nekim svojim tokom i  doći će sve na svoje mesto. Slobodni Lavovi, vama svakako nije dosadno. Počev od bivših partnera, pa preko novih simpatija, u ovoj sedmici sve je aktuelno, a vi se zabavljajte i uživajte.

Zdravlje: Nema razloga za veliku brigu, ali moguće je da u ovom period osetite veći psihofizički umor i nervozu. Dovoljno se relaksirajte.


Devica

Posao: Device, tokom ove radne sedmice nije realno očekivati da sve bude ravna linija, itekako je moguće da se malo zatalasaju karike na polju profesionalnog angažovanja, ali bez intenziteta za bitnije promene. Za očekivati je da sami sebi nabijete pritisak forsiranjem starih, proverenih ali pomalo prevaziđenih ideja.

Nemojte da vas demorališe ukoliko tokom prvog dela ovog perioda krenete nešto sporije, čak i da naiđete na nerazumevanje nadređenih za vaše predloge novih projekata.  Takođe, malo verovatno da vam se poslovna konkurencija samo skloni sa puta, budite spremni da žestoko branite svoje stavove i interese.

Ljubav: Zauzete Device, ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem partnerskih odnosa imaćete povoljan period da uživate u raznim zajedničkim aktivnostima. Ipak, izvesnije je da će brojnim predstavnicima ovo biti na neki način prekretnica u odnosima, jer ukoliko ne nađete zajedničko kompromisno rešenje sa osobom do koje vam je stalo, može doći i do prekida. 

Slobodne Device, neko vas je vrlo zaintrigirao, a vi ne znate na koji način da krenete u akciju. Ukoliko se suviše premišljate, nećete ni saznati.                                                                                                                                   

Zdravlje: Što se tiče preseka zdravstvenog stanja tokom ove sedmice, povedite računa o rasipanju energije i nešto većem opterećenju grla i disajnih puteva. Sveobuhvatno radite na opštoj kondiciji tela i jačanju imuniteta.

Nedeljni horoskop do 19. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao:  Vage, tokom ove radne sedmice energije i radnog elana za očekivati je da bude sasvim dovoljno za ostvarivanje većine zacrtanih poslovnih ciljeva, ali tempo i način realizacije biće prilično promenljiv, što zbog vaših nekih propusta, što zbog objektivnih prepreka nastalih usled krupnih promena u sferi organizacije.

Najverovatnije nećete biti u poziciji da bilo šta okrenete u svoju korist, pa će najbolje proći one Vage koje akcenat stave na šarmantno, diplomatsko sklapanje kompromisnih dogovora. Budite strpljivi i sačekajte neki povoljniji period za forsiranje novih kreativnih poslovnih ideja.

Ljubav: Kompletna slika ove sedmice  kada je ljubavna sfera kod zauzetih Vaga u pitanju neće se mnogo razlikovati od prethodnog perioda. Imaćete momente kada ste nervozni, ali zaista nema potrebe da partner tu vašu nervozu oseti kroz napade ili pritiske sa vaše strane.

Poradite na smirivanju situacije.  U drugom delu sedmice sledi smirivanje strasti i poboljšanje u odnosima. Slobodne Vage, nije realno očekivati kapitalne stvari, senzacionalna ljubavna iskustva, ali svakako jeste neko novo poznanstvo, finu priču, koketiranje bez balasta velikih želja.

Zdravlje: Ovaj period što se zdravlja tiče donosi sklonost ka fizičkom premoru i mogućnost sitnijih povreda ekstremiteta.

.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Odlična radna sedmica je pred tipičnim Škorpijama. Iskoristite ovaj period da konačno stavite sebe u prvi plan i ne dajte da vas bilo šta iznenadi, a pogotovo ne reakcije sa strane.

Radna energija i motivacija biće na visokom nivou, bićete uspešni posebno na polju dogovora ili bilo kakve poslovne zahtevnije komunikacije i vaše znanje i sposobnosti će vrlo brzo pokazati rezultate. Samo napred i hrabro u nove pobede.

Ljubav: U toku ove sedmice potrebno je da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju i zbog čega ste nezadovoljni, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas.

Obostrano budite  spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate. Nije isključeno i da ne sagledavate realno aktuelnu partnersku sliku i da malo preuveličavate stvari. 

Slobodne Škorpije, više izlazite, družite se, zabavljajte se. Za sada vam nije na pameti ozbiljnije vezivanje već samo opuštanje i uživanje, što uopšte nije tako loše.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda, eventualno povedite računa o opterećenosti kičme.


Strelac
 

Posao: Dosta turbulentna radna sedmica je pred tipičnim predstavnicima znaka Strelca. Najviše nerviranja možete očekivati zbog razmimoilaženja u stavovima sa poslovnim saradnicima, ili čak potpunom nerazumevanju od strane onih koji odlučuju.

Potrebno je da budete stabilni, da ne donosite odluke na brzinu i da dobro razmislite o svakom svom potezu. U momentima kada vam je najviše potrebno da budete skoncentrisani dešavaće se more situacija oko vas koje vas destabilizuju, ali šta je tu je. Niste prvi put u ovakvoj fazi, naučili ste valjda do sada da se sa time izborite na adekvatan način.

Ljubav: Od najpozitivnijeg znaka Zodijaka, tačnije od tipičnih predstavnika ovog sazvežđa, očekuje se da sa dozom optimizma pristupaju i najtmurnijim ljubavnim situacijama. Nije nemoguće da u prvoj polovini sedmice doživite bar jedno manje prijatno iznenađenje od strane drage osobe, ali sve ostalo najverovatnije biće na mišiće.

Bitno je da se ne prepustite stihiji i samo čekate da period prođe, mali koraci i par sitnih pozitivnih stvari ipak su solidan motiv da se tokom ove sedmice koliko toliko aktivirate na polju ljubavi. Slobodni, oko vas su prijatelji i oni koji bi želeli da vam budu više od prijatelja, a tu su i neka nova simpatična lica.

Zdravlje: Zdravstvene tegobe u ovom period trebalo bi da vas zaobiđu uz više odmora i kretanja.

Jarac

Posao: Solidna radna sedmica je pred Jarčevima. Veći deo perioda većina pripadnika ovog sazvežđa može očekivati povoljnu  klimu, prvenstveno za laku i brzu realizaciju obaveza, a neki će dočekati i svojih pet minuta za makar minimalno napredovanje.

Pričuvajte se potencijalnih saplitanja i malicioznih komentara ljubomornih i zavidnih poslovnih saradnika.  U drugom delu  sedmice sledi manje usporavanje, ali to ne bi trebalo da utiče na krajnje poslovne rezultate..

Ljubav: Vrlo dobru astrološku klimu u sferi ljubavi tokom većeg dela ove sedmice, osobe rođene u ovom znaku valjalo bi da iskoriste za više pozitivnih poteza i konkretnih koraka.

Najviše razloga za zadovoljstvo mogu imati oni koji su zadovoljni postojećim stanjem svog ljubavnog života, sa realnom verovatnoćom da sve podignu na viši nivo. Oni koji su slobodni ili žele da pokrenu inicijativu za neku promenu, trebalo bi da dobiju više povoljnih prilika za direktne poteze i konkretnu ljubavnu akciju.

Zdravlje: Nema nagoveštaja za veće probleme u sferi zdravlja tokom ove sedmice. Osim uobičajenih hroničnih reumatskih simptoma kostiju na rukama i nogama, povedite računa o redovnosti i pravilnosti ishrane.


Vodolija

Posao: Početak radne sedmice može biti kao po idealnom profesionalnom vodolijskom scenariju. Visok nivo energije i radni elan iznad proseka, mozak vam radi „trista na sat“, i poslovne prepreke prosto rušite jednu za drugom.

Bilo bi dobro da taj zamah iskoristite što je moguće više, imaćete gomilu  dogovora, sastanaka, period je u kom ćete mnogo snage i volje ulagati u posao. Sve će se to isplatiti, i vaš trud i vaše znanje, i doći ćete na pozicije koje objektivno odavno zaslužujete. Samo napred.

Ljubav: Većina Vodolija ne bi trebalo  u ovom trenutku  da se opterećuje kvalitetom postojećeg partnerskog odnosa, nije vreme za to. Odnos ima neki svoj pravac i ne postoji mogućnosti promene postojeće situacije.  Takođe nije povoljan period za međusobnu  komunikaciju na temu nekih teških pitanja.

Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni. Slobodne Vodolije i dalje su u fazi kada im prijaju avanture i neobavezna komunikacija. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje u ovom periodu vrlo dobro. Osetićete priliv energije i bolje raspoloženje.


Ribe

Posao: Ribe u ovoj radnoj sedmici očekuju smanjene mogućnosti za novine i promene na poslovnom planu zbog nepovoljnijih aspekata. Imaćete osećaj da se vrtite u krug i da nema izlaza. To će izazvati dosta netrpeljivosti kod vas, što bi se moglo odraziti i na komunikaciju sa saradnicima.

Povremeno ćete da detaljišete i bespotrebno insistirate na sitnicama koje nisu u opsegu vašeg delovanja, pa eto potencijalno napetih situacija. Sve to može doneti jake glavobolje, ali i samo prolazne poteškoće, ukoliko na vreme shvatite prioritete i krenete da rešavate problem po problem. 

Potrudite se da završite započete obaveze, i nemojte prebacivati lopticu na druge. Vi ste osoba koja odgovara za neke stvari u poslu i nemojte to da zaboravite ni u jednom trenutku.

Ljubav: Sva potencijalna dešavanja u sferi ljubavi tokom ove sedmice za očekivati je da budu pozitivna, ali nekako u manjoj ili većoj senci svih krupnih događaja na poslovnom polju.

Naravno na vama je da u skladu sa željama i mogućnostima odredite prioritete i koliko toliko izbalansirate ta dva polja. Bezmalo svaki napor koji uložite i vreme koje posvetite dešavanjima u sferi ljubavnih odnosa, trebalo bi da vam se višestruko isplati.

Slobodne Ribe,  pokažite inicijativu,  prilika ima dosta u neposrednom okruženju.

Zdravlje: Potencijalni zdravstveni problemi tokom ove sedmice mogući su eventualno sa bolovima u kostima i mišićima.

Nedeljni horoskop do 19. novembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading