Horoskop

Nedeljni horoskop do 26. novembra: Blizancima stiže neočekivana vest, a jedan znak čeka sudbinski susret

Nedeljni horoskop do 26. novembra 2023. godine donosi neočekivano uzbuđenje i iznenadne promene planova

Nedeljni horoskop do 26. novembra: Blizancima stiže neočekivana vest, a jedan znak čeka sudbinski susret

Image by expresswriters from Pixabay

Nedeljni horoskop do 26. novembra 2023. godine

Ovan: 

Posao: Pred vama je sedmica ispunjena kvalitetnim dogovorima, dobrim kontaktima sa poslovnim partnerima i velikim poslovnim šansama. Moguće je da će vam naleteti dobra poslovna prilika, ali nemojte da se iznervirate ukoliko se dogovor ne konkretizuje baš tada, ovo je nešto što vam može otvoriti brojne mogućnosti u narednom periodu.

Pomoć i podrška nekih osoba sa kojima ne sarađujete svakodnevno i direktno takođe su mogući u ovom periodu. Iskoristite povoljan period da sebe i svoje kvalitete maksimalno istaknete. Uspešno ćete završiti sve obaveze ove sedmice kao i najkomplikovanije situacije.

Ljubav: Ako je u proteklom periodu bilo problema, nejasnoća, teških i komplikovanih situacija u odnosu sa osobom koju volite, pravi je trenutak da se to ispravi. I partner i vi spremni ste da se otvorite, da konačno progovorite o onome što vas muči i, naravno – podignete svoj odnos na viši nivo. 

Moguće je neko lepo putovanje, ili izlazak sa prijateljima, bilo šta što bi doprinelo osvežavanju vašeg poljuljanog odnosa. Slobodni Ovnovi, za sada vam samo odgovara da flertujete, onako površno, i da se ne udubljujete i ozbiljnije zaljubljujete.

Zdravlje: Ove sedmice očekujte uglavnom dobru zdravstvenu sliku. Jačajte imunitet i zdravo se hranite.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Početkom sedmice Bikovi bi mogli da imaju povremena nerazumevanja sa saradnicima i kolegama, a pogotovo nadređenima. Mogu se javiti problemi sa papirima, dokumentacijom, ali uspećete da sve regulišete.

Postoje opcije za saradnju sa inostranstvom, intenzivnije nego do sada, što će vam dati vetar u leđa i dodatno vas podstaknuti da istrajete. Planovi će se menjati, vi ćete biti vrlo opterećeni i to će vam donositi povremeno nervozu,  ali se isplati izdržati. Kraj sedmice dočekujete zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Ove sedmice odnos sa partnerom će biti dobar ako vi budete spremni da probleme ne gurate pod tepih već pokušate da konačno rešite sve što vas zajednički muči. Iako mislite da je i dalje bolje skrivati neke stvari, znajte da će vas to samo dodatno udaljiti. Slobodni Bikovi, vama se preporučuje izlazak, druženje sa prijateljima ili jače aktivnosti na društvenim mrežama. Uživajte.

Zdravlje: Ove sedmice osim nervoze, probavni trakt, a posebno želudac može vam zadavati zdravstvene tegobe.



Blizanci

Posao: Vrlo dobra radna sedmica je pred većinom tipičnih predstavnika Blizanaca, ali uz jedo upozorenje, a to je da ne žurite i proveravate sve informacije koje do vas budu dolaze iz različitih izvora. Ukoliko nešto radite što vam je jako važno, obavezno se konsultujte i potražite savet ili pomoć.

Jedna osoba se može pokazati kao velika podrška i njenim posredovanjem možete pokrenuti komunikaciju ili dogovor koji su vam bitni za naredni period. Sve u svemu na vama je da budete vredni i što racionalniji, a uz vaše dobre organizacijsko-komunikacijske veštine i najteže prepreke su premostive.

Ljubav: Ova sedmica zauzetim Blizancima donosi dosta toga pozitivnog. Komunikacija će se popraviti, a vi se svakako potrudite da svoju dragu osobu iznenadite nečim finim, biće vam višestruko uzvraćeno. Može i predlog za neko putovanje, pravi je trenutak za to. Sve u svemu, sitne nesporazume prosto zaboravite.

Slobodni bi trebalo da nastave da se zabavljaju, druže i izlaze. Može biti da je više osoba zainteresovano za vas, što će vam svakako prijati. Nije preporučljivo da se zalećete ulaskom u vezu, uživajte i pustite da sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Ono na šta treba da obratite pažnju u ovom periodu je pre svega ishrana. Pojačajte unos vitamina i jačajte imunitet.

Nedeljni horoskop do 26. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Potencijalno odlična radna sedmica je pred Rakovima. Većina stvari koju započnete ići će vam od ruke, posao ćete obavljati s lakoćom i uz dobru podršku saradnika. Poslovno okruženje je vrlo radno nastrojeno, vi ćete biti u prvom planu pa maksimalno iskoristite ovaj trenutak da se dokažete i sebe stavite u prvi plan. Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Kod zauzetih Rakova na polju ljubavi solidna situacija. Kod vas je evidentan porast emotivnosti i naklonosti prema partneru, pa ste spremni da pređete preko nekih nesavršenosti i problema u vašem odnosu i poradite na obnovi povezanosti i ljubavi. Ispoštujte jedno drugo i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Slobodni Rakovi, prilika za nova poznanstva će biti, preko prijatelja, izlazaka i društvenih mreža.

 Zdravlje: U ovom periodu trebalo bi da se čuvate prehlada i virusnih infekcija, stoga jačajte imunitet.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Lavovi, u sedmici koja je pred nama radićete mnogo i naporno, a rezultati će biti osrednji. Nemojte da vas to demotiviše, jednostavno shvatite ovo kao kratkotrajni nepovoljni period. Nije preporučljivo da ulazite u bilo kakve investicije ili veće kupovine, držite se tekućih troškova. U drugom delu sedmice budite oprezni kada su ugovori u pitanju, bilo bi dobro da ne potpisujete ništa, ali ukoliko morate, neka to bude sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Ove sedmice kod Lavova u emotivnim vezama stanje će biti promenljivo. U suštini  odnos između vas i partnera mogao bi se opisati kao toplo-hladna kombinacija. Budite oprezni u ovakvim situacijama  i potrudite se da sve što možete rešiti, rešavate odmah. Uz malo obostranog truda, sve se može sa lakoćom rešiti, zato ne trošite vreme na bezvezne sitnice.

Slobodni Lavovi, dešavanja i zanimljivosti ima, ali ništa što bi vas istinski zaintrigiralo. Neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Ove sedmice Lavovi bi mogli da imaju probleme sa prehladom i meteoropatskim reakcijama. Prilagodite način oblačenja promenljivim meteorološkim prilikama.

Devica

Posao: Ova sedmica Devicama donosi manje-više standardni ritam. Ako postoje neke stvari koje niste završili, pravi je trenutak da ih odradite bez većih posledica. I odnos sa kolegama je stabilniji, pa će vam neki ponuditi svoju pomoć. 

Postoji šansa da se neki bitni kontakti obnove i da se krene sa pregovorima. Ako se organizujete na sebi svojstven način, sve će ići kao podmazano. U finansijskom segmentu ne bi trebalo da bude većih izdataka.

Ljubav: Odličan period je pred zauzetim predstavnicima ovog sazvežđa. Aspekti su vam naklonjeni za fino putovanje ili neki drugi hedonistički užitak. Oboje ćete biti u pozitivnom raspoloženju, strastveni i željni da jedno drugom pružite nezaboravne ljubavne trenutke. Slobodne Device mogu očekivati poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska. Moguće su ponude za tajne veze.

Zdravlje: Naredne sedmice mogući su problemi sa prehladom, pa je potrebno prilagoditi se čestim temperaturnim kolebanjima.

Nedeljni horoskop do 26. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Povremeno će biti nekih oscilacija i težine u ovoj sedmici. To mogu biti talasi obaveza koje dolaze baš onda kada već imate posla preko glave, ali računajte na pomoć bliskih osoba sa kojima sarađujete. Suština je da je pred vama jedna izuzetno dobra poslovna sedmica sa puno dešavanja i još više povoljnih poslovnih prilika. Bićete totalno u svom elementu, očekuju vas odlični rezultati. Naglašene su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova.

Ljubav: Kod zauzetih Vaga biće dosta planova, dogovora, druženja i izlazaka. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji, da jasno date do znanja šta želite.

Jake energije koje su u ovom periodu između vas dvoje najbolje je trošiti kroz zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju, ili kroz putovanja.  Slobodne Vage, ovo je vaše vreme za komunikaciju sa suprotnim polom. Odličan period da se bolje upoznate i približite osobi koja vam se veoma dopada.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom ove sedmice. Eventualno, moguće su sportske povrede, zagrejte se pred treninge i nemojte se preforsirati.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Odlična radna sedmica je pred Škorpijama. Poslovno će vam se otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate i priželjkujete ga. Priče koje je trebalo da obavite ranije, obavićete sada.  Očekuje vas nekoliko vrlo značajnih susreta i dogovora, nećete ni biti svesni kako se neke situacije mogu vrlo lako pokrenuti. I finansijski segment trebalo bi da se krajem perioda stabilizuje. Sve u svemu kraj sedmice dočekaćete više nego zadovoljni postignutim.

Ljubav: Škorpije u emotivnim vezama moći će da postignu sklad u svom odnosu, da budu više posvećeni partneru i poprilično im udovoljavaju. Očekuje vas dosta druženja sa zajedničkim prijateljima, izlazaka, biće dosta dinamično i obojeno pozitivnom energijom.

Iskoristite ovaj lep period i uživajte. Ukoliko su vas neke stvari i situacije sa partnerom mučile u prethodnom periodu, sada ćete moći da se otvorite i rešite i ova pitanja. Slobodne Škorpije, mnoge od vas praviće  strategiju za naredni period i  razmišljati koji će biti dalji potezi.

Zdravlje: Povedite računa o respiratornom sistemu, moguće su i  kardiovaskularne tegobe.


Strelac

Posao:  Veoma dinamična, ali solidna radna sedmica je pred većinom tipičnih Strelčeva. Postoje velike šanse  da se aktivirate na ostvarenju nekih planova i  rešenja, ali i da pokrenete dogovore sa poslovnim partnerima, starim i novim – na lakši način. Možete očekivati nekoliko neprijatnih situacija sa nekim od saradnika, ali će se to uspešno okončati. Vodite računa o finansijama, mnogo trošite.

Ljubav: U emotivnim  vezama u ovoj sedmici biće dosta različitih  dešavanja. Red lepih i prijatnih, red napetih. Pokušajte da napravite balans u vašem odnosu i uživajte u trenucima provedenim sa partnerom. Da biste nastavili kvalitetnu vezu, potrebno je da definišete šta to ne funkcioniše u vašem odnosu.

Slobodni Strelčevi mogu očekivati  bogatiji društveni život, mnogo uzbuđenja i pozitivnih dešavanja. Otvaraju se mogućnosti za kraće avanture, ali i za ozbiljnija dešavanja.

Zdravlje: Bićete povremeno napeti i nervozni, i sigurno je da ćete imati problem sa spavanjem. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Jarac

Posao: U ovoj sedmici poslovna situacija na profesionalnom polju većine tipičnih Jarčeva će se jače pokrenuti. Biće potrebno  da se prilagodite i funkcionišete možda drugačije, ali to ne znači da taj način neće dati rezultate, naprotiv.

Biće dosta izazova na polju komunikacije i dosta konfuznih  detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmera. Pokušajte da budete što fleksibilniji, nije sve tako crno kao što izgleda.

Ljubav: Ove sedmice sledi period  finog funkcionisanja u vašim emotivnim  relacijama. Preporuka je da ovaj period iskoristite za neko lepo putovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće, jer ćete na taj način ovaj pozitivan uticaj još više pojačati.

Slobodni pripadnici ovog znaka pred sobom imaju lepu, zabavnim dešavanjima ispunjenu sedmicu. Druženja i izlasci sa prijateljima donose vam dobru energiju, odlično raspoloženje i mnogobrojne nove kontakte. Nekome ćete uporno pokušavati da se približite, ne nervirajte se ako to bude išlo jako sporo.

Zdravlje: Očekuje vas solidna zdravstvena slika, uz moguće probavne tegobe, zato je savet da povedete računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.


Vodolija

Posao: Komunikacija sa strancima, ekspanzije, proširenja poslovanja, učenja, obuka, sve će ovo kod Vodolija biti vrlo naglašeno cele ove sedmice. Neki od vas mogu da krenu na dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim prilikama za vas.

Ako radite sa strancima, pravi je trenutak da intenzivnije komunicirate, dajete predloge, tražite načine da se ovde aktivirate što više. U poslovnom okruženju vladaće koliko-toliko skladan odnos i komunikacija sa saradnicima, ali i sa autoritetima. Kao rezultat svega sledi vam uvećanje zarade.

Ljubav: Vodolije  u emotivnim vezama rešiće zaostale probleme sa partnerom i uspostaviće bolju komunikaciju. Vi bi svakako trebalo da se rasteretite i da uživate. Potrudite se da popravite  svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na neke planove i zajedničke aktivnosti. Ušli ste u period u kojem vezu možete da vratiti na dobri stari ritam. 

Slobodni, biće nekih interesantnih kontakata, sa naznakom ka konkretnijem.

Zdravlje: Ove sedmice dosta vas će biti pod stresom, pa je potrebno da sebi priuštite dobar i kvalitetan san i po mogućstvu boravite što više u prirodi, na otvorenom.


Ribe

Posao: Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti dalje nego što trenutno mislite. Niste ni svesni kakav utisak povremeno ostavljate na saradnike i osobe sa kojima radite. Imaćete  podršku osoba koje su vam važne i moći ćete sebe i svoje kvalitete da stavite u prvi plan.

Sredina sedmice izuzetno je dobra za  novu poslovnu ponudu ili dogovor, uspećete da dobijete neke povoljnosti ili otvorene šanse za napredovanje. U ovom periodu možete privući kako nove poslovne šanse, tako i nove izvore prihoda.

Ljubav: Kod Riba u emotivnim vezama  sve bi trebalo da funkcioniše na zadovoljavajućem nivou. Partner je spreman da vas sasluša, a vi za uzvrat  budite spremni da ne potežete nebitne priče iz prošlosti. Pokušajte da samo uživate u svakom trenutku, u svakom danu pred vama.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi ove sedmice da uđu u novu emotivnu priču. Potrebno je da budete maksimalno strpljivi sa ovom osobom.

Zdravlje: Zdravstvena situacija promenljiva, mogući problemi sa kičmenim stubom i urinarnim traktom.

Nedeljni horoskop do 26. novembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading