Horoskop

Nedeljni horoskop do 3. novembra 2023. godine: Čuvajte brakove ako ste rođeni u nekom od ova četiri znaka

Nedeljni horoskop do 3. novembra 2023. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 3. novembra 2023. godine: Čuvajte brakove ako ste rođeni u nekom od ova četiri znaka

shutterstock

Nedeljni horoskop do 3. novembra 2023. godine

Ovan: 


Posao: Početkom sedmice ćete biti vrlo aktivni, komunikativni, ažurni i moći ćete na mnogo lakši način pokrenuti ono što vas interesuje. Neke situacije će se konačno pokrenuti i krenuti ka realizaciji ili ka rešavanju, imaćete  dovoljno snage za sve.

Rešavate jedan deo problema koji vas je opterećivao. Prilivi su se povećali, ali vi ste skloni da puno  trošite pa možete  uleteti u minus na računu, stoga oprezno.

Na samom kraju sedmice već pokrenute poslovne projekte mogli bi da privedete uspešno kraju bez većih problema, a na drugoj strani realno je očekivati da pokrenete bar jedan novi posao.

Ljubav: Ove sedmice za Ovnove koji su u vezama dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave, da se komunikacija vrati u neke normalne  okvire, ali je isto tako vreme i da se strast i zajedništvo vrate u odnos sa voljenom osobom.

Energija između vas i partnera će se promeniti, imaćete više vremena jedno za drugo, ali i za izlaske ili eventualno neko putovanje.

Slobodni Ovnovi, slede vam  zanimljivi kontakti ali bez mnogo konkretnih dešavanja. Za sada samo komunikacija koja ide u dobrom smeru.

Zdravlje: Zdravlje manje više stabilno i pod kontrolom. Jačajte imunitet i vodite računa o ishrani.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Naporna radna sedmica je pred Bikovima. Loša komunikacija sa saradnicima, dogovori i organizacija biće na niskom nivou. Mnogi planovi mogu biti ispomerani, nemojte dodatno otežavati sami sebi situaciju nervozom.

Nametnite sebe, svoj način organizacije, koliko god vas drugi pokušavali opstruisati. Igrajte otvorenih karata i preduzmite sve korake da nametnete neki svoj način rada i mišljenje. Morate biti sugestivniji kada nešto objašnjavate i prezentujete. Neće ići lako, ali preguraćete već.

Ljubav: Sa partnerom nesuglasice na pomolu, dosta veliko tršenje energije uz mnogo neproverenih informacija i dosta međusobne nepoverljivosti. Nemojte biti lenji, da bi ublažili već uzdrman odnos, uložite malo više energije i iskrenosti.

Ukoliko i dalje budete gurali pod tepih probleme, moguće je da ćete se jedno od drugog udaljiti na duži period. Slobodni Bikovi, kod vas će u ovoj sedmici biće svega i svačega, avantura, ljubavnih iznenađenja, flertova. Neće vam nikako biti dosadno.

Zdravlje: Cele sedmice zdravlje bez većih problema, eventualno vam probavni trakt može zadavati manjih tegoba, želudac, stomak.



Blizanci

Posao: Sedmica koja je u najavi na poslovnom planu donosi dosta konfuzije i nedorečenosti. Potrebno je dva puta proveriti ugovor pre nego što ga potpišete, voditi  računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju  imati jaču dozu opreza. 

Potrebno je da budete vrlo pažljivi u svojim izjavama, jer se one mogu ne dopasti nekome ko vam je poslovno vrlo važan. Što se tiče polja finansija,  nema potrebe za  velikim ulaganjima u ovom trenutku, sačekajte povoljniji period.

Ljubav: Ove sedmice Blizance koji su u vezama očekuje lep, uzbudljiv i stabilan period. Partneru je potrebna vaša podrška i vi u ovom periodu možete pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega.

Umete da priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti. Slobodni, svi koji vas interesuju su u vašoj okolini i lako možete da uspostavite željene kontakte, ali opušteno i bez dubljeg vezivanja.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvne sudove, kardiovaskularni sistem generalno, variranje krvnog pritiska. Poradite na svom imunitetu, i više odmarajte.

Nedeljni horoskop do 3. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: U ovoj sedmici će ići lagano većina stvari. Imate gomilu planova, zamisli, pokušavaćete na sto strana odjednom. Biće dosta novih poslovnih ideja, ali bez obzira koliko izgledalo lako ostvarljivo, nemojte se zaletati, makar dok ne proverite.

To se naročito odnosi na potpuno nove i neproverene ideje, koje mogu biti servirane od mlađih saradnika. Sve u svemu pred vama je jedna dosta sadržajna i dobrom komunikacijom ispunjena radna sedmica.

Ljubav: Pred Rakovima je sedmica koja  donosi novine, mogućnost komunikacije sa većim brojem ljudi. Proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja, okupljanja, putovanja je pred vama.

Lep period je pred vama u kome treba maksimalno da se opustite i partnera motivišete da bude u što boljem raspoloženju. Ispoštujte jedno drugo, i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Ne bi bilo loše da obradujete jedno drugo nekim poklonom.

Slobodni Rakovi, za vas je ovo povoljan period da se pokrenete, izlasci, druženja sa prijateljima, društvene mreže sve je u opticaju.

Zdravlje: Tokom ove sedmice trebali bi da se pričuvate prehlada i virusnih infekcija.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Sedmica koja je pred nama Lavovima može doneti određenih finansijskih ograničenja. Savet, budite obazrivi na tom polju, jer ne možete mnogo toga da promenite. Potrebno da nikako ne ulazite u nova finansijska zaduženja.

Vaši poslovni pristupi i neke ideje polako dobijaju na značaju, na vama je da se još malo strpite dok se sve stvari ne postave na svoje mesto. Nemojte biti nametljivi jer ćete proizvesti kontra efekat. Vreme je vaš saveznik, vaši saradnici nemaju mogućnost da dalekosežno sagledaju situaciju kao vi.

Ljubav: Mirna i stabilna sedmica je pred Lavovima u vezama. Možete uspostaviti bolji kontakt sa partnerom, pa se zato i potrudite maksimalno, na vama je sve. Planirajte i odmor i izlaske sa prijateljima, sve vidove okupljanja i druženja i uživajte. Slobodni Lavovi, ukoliko ste pokrenuli već neku priču, ništa ne požurujte i sve će biti u redu.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno, eventualno se pričuvajte prehlada i prilagodite oblačenje shodno vremenskim prilikama.

Devica

Posao: Ove sedmice Device ne očekuju neki veći preokreti i promene što se posla tiče. Budite još malo strpljivi, vrlo brzo bi neke situacije trebale da se pokrenu, neke konkretnije akcije i planovi. Od druge polovine sedmice  može se  aktivirati sve ono što se vezuje za dogovore sa stranim firmama.

Veoma je bitno da sve zaostale obaveze, papirologiju prethodno završite. Budite oprezni oko troškova, mogući su zastoji i neizvesnost što se tiče finansija.

Ljubav: Device u emotivnim vezama ove sedmice će uživati u stabilnoj i prijatnoj atmosferi sa svojim partnerima. Moguće je neko putovanje u inostranstvo.

Dobar period je za  druženje, za izlaske provod i uživanje. Dobro je da planirate buduće zajedničke aktivnosti i na taj način  dodatno osvežite  i učvrstite svoj odnos. Slobodne Device, oko vas su neke čudne i nedefinisane osobe,  a moguće je i da uletite i neku tajnu vezu.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro tokom cele sedmice. Mogući manji problemi sa prehladama.

Nedeljni horoskop do 3. novembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Ovo je sedmica  kada treba biti aktivan, kada treba hvatati prilike u letu, kada ne treba čekati nego delovati. Sve što isplanirate i dogovorite u skladu sa svojim  mogućnostima  imaćete realne šanse da i sprovedete uz minimalna odstupanja, bilo da je reč o novim poslovnim projektima ili privođenju kraju ranije započetih obaveza.

Zahvaljujući visokom nivou radne energije, voljni momenat bi trebalo da bude iznad proseka, pa se očekuje da tipične Vage pojačaju ritam i krenu smelo napred.

Ljubav: Biće u ovoj sedmici nekih izuzetno lepih situacija sa prijateljima i partnerom. Potrudite se, pravite   iznenađenja drugoj strani i biće vam uzvraćeno. Oko vas je  smeh, opuštenost i dosta pozitivnih ljudi pa budite samim tim i vi što pozitivniji.

Idite na neko putovanje, izlete i sve moguće akcije sa prijateljima. Slobodne Vage, šanse za ljubav su tu. Reč po reč i stvari se pokreću, i vi ćete uspeti da se približite osobi koja vam se veoma dopada.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom celog perioda, eventualno vodite računa o fizičkim povredama ukoliko trenirate i smanjite fizička opterećenja.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Odličan period je u najavi za većinu Škorpija, sa većim skokovima u pozitivnom smeru. Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite.

Veliki deo obaveza može biti završen sa odličnim rezultatima i uspešno. Postoji mogućnost predloga za saradnju koja se vezuje za strance ili inostranstvo. Što se finansija tiče, konačno ćete moći da odahnete.

Ljubav: Oko vas je pozitivno okruženje, ništa vam drugo ne preostaje nego da se priključite i doprinesete svojom energijom da situacija bude još pozitivnija. Dozvolite da vam partner da neke predloge za druženje, izlaske.

Očekuje vas dosta interesantnih dešavanja, bićete društveniji i to će vam prijati. Što vaš ritam bude bio lakši, rezultati će biti bolji. Slobodne Škorpije, nema šta da čekate, od vas se itekako očekuje da budete aktivini i zađete malo iz statičnog položaja. Prilika za zanimljiva poznanstva će svakako biti.

Zdravlje: Slabe tačke tokom sedmice mogu biti respiratorni organi, kardiovaskularni sistem a moguće su  i meteropatske reakcije.


Strelac

Posao: Ova sedmica može doneti  poboljšanje komunikacije sa nadređenima, ali i, konkretno pokretanje svega onoga što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Dogovori će se opet aktivirati, ali  sa drugačijim, pozitivnim rezultatom.

Neki od vas će imati i sreću na svojoj strani, koja će im pomoći da stave tačku na poslove i projekte koji ih opterećuju i koče u poslovnom usponu. Jedan veći priliv novca vam ide na samom početku ove sedmice i gledajte da ga iskoristite racionalno.

Ljubav: U  sedmici  koja dolazi  oni koji su u emotivnim vezama na prvi pogled delovaće stabilno. I vi i partner pokušavate da balansirate, i to vam povremeno i uspeva, ali evidentno je da imate opet istih padova.

Potrebno je da vas dvoje samo malo spustite loptu i budete opušteniji. Bavite se planovima za budućnost. Slobodni Strelčevi, dobar period je pred vama, a posebno će vas  obradovati pojava nove osobe u vašem životu.

Zdravlje: Tokom ove sedmice što se zdravlja tiče moguće su tegobe sa kičmom, nogama i spavanjem.

Jarac

Posao: U ovoj sedmici ono čime ćete svakako moći da budete zadovoljni jeste činjenica da ste neke baš velike projekte i obaveze, ili neke zaostatke uspeli da rešite i da na njih konačno stavite tačku. Generalno,  ovo je dobar poslovni period u kome ćete morati da zaobiđete neke sitnije prepreke, ali  će sve funkcionisati vrlo dobro.

Dobra komunikacija, razumevanje i podrška od strane kolega, ukoliko radite u timu, daje vam odlične mogućnosti za napredak. Veći prihodi od rashoda u najavi daju finu osnovu za zadovoljavajuću finansijsku situaciju.

Ljubav: Mnogo lepih trenutaka sa partnerom i vašim zajedničkim prijateljima vas očekuje tokom cele sedmice.

Vi ste na neki način centralna figura vašeg društva i očekuje da budete pokretač različitih akcija. Uključite i partnera u tu priču. Slobodni Jarčevi,  sledi vam  lepa komunikacija sa osobom koju nikako da osvojite. Moguće je da ovde bude i konkretnijih dešavanja.

Zdravlje: Ne bi trebalo da imate ikakve ozbiljnije tegobe tokom ove sedmice, ali ipak povedite računa o probavnom traktu.


Vodolija

Posao: Prilično naporna radna sedmica je pred Vodolijama. Odnos sa najbližim saradnicima i kolegama može se pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas.

Morate biti  podsticajniji i aktivniji, u odnosu na kolege vi imate liderske osobine i primenite ih sada. Neke situacije u poslovnom segmentu idu svojim tokom i vi ih ne možete promeniti. Ukoliko shvatite da je sve ovo samo trenutno prolazni loš period, lakše ćete pregurati sve izazove sa kojim se budete suočavali.

Ljubav: U ovoj sedmici  sve će funkcionisati kako treba. Postoji obostrano razumevanje i želja i potreba da se više približite jedno drugom, tako da za vaše veze ovo može biti jako dobar period.

Očekuju vas prijatna iznenađenja, više izlazite krećite se i družite sa prijateljima. Slobodne Vodolije,  neko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresovan za vas. Na vama je sve.

Zdravlje: Zbog mnogo poslovnih obaveza biće aktuelni stres, nesanica i premor. Potrudite se da budete malo i na otvorenom.


Ribe

Posao: Ovo je period napetosti na vašem poslovnom planu. Moglo bi da bude većih  problema u organizaciji posla, kao i dosta nesporazuma u komunikaciji  sa saradnicima. Ako papirološki bude sve u redu, može doći do kašnjenja rokova.

Ako jedno rešite, iskrsnuće vrlo brzo drugo čemu ćete morati da posvetite punu pažnju. Tokom ovog perioda morate obazrivije baratati  svojim finansijama. Ako  ne budete mogli  da izađete sami sa time na kraj, posavetujte se sa prijateljem ili zatražite pozajmicu od njega.                                                                                                                                                                                                                                                                       

Ljubav: Oni koji su u vezama treba da se što više kreću, druže sa prijateljima, rođacima na  nekim prijatnim i zanimljivim mestima. Treba da motivišu partnera nekim lepim znacima pažnje, poklonima. Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život, bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze. Slobodne Ribe,  može biti novih poznanstava, ali se tu mogu pojaviti izvesne tenzije, stoga budite strpljivi.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom ovog perioda moguća je osetljivost kičmenog stuba i urinarnog trakta.

Nedeljni horoskop do 3. novembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading