Horoskop

Decembar izuzetno težak za dva horoskopska znaka: Ruski astrolog im predviđa velike lomove i teške trenutke

Ruski astrolog o prognozi za decembar

Decembar izuzetno težak za dva horoskopska znaka: Ruski astrolog im predviđa velike lomove i teške trenutke

Stigao nam je i poslednji mesec u godini, kada svi pravimo određene retrospektive - šta smo uradili i postigli, a šta je ostalo na spisku nedovršenih obaveza.

Astrolozi su dali svoje astroprognoze za mesec praznika i slavlja, a najpoznatiji ruski astrolog Pavle Globa tvrdi da će decembar biti posebno izazovan za dva znaka. Njih čekaju teško momenti i sve stvari koje su odlagali da reši sada su stigle na razrešenje.

Pročitajte:Mesečni horoskop za decembar: Jarčevi, odnosi na poslu konačno dolaze na svoje! Jednom znaku smeši se romantično putovanje

Blizanci

Blizanci su tokom cele godine naporno radili, a nagrada za uloženi trud im je stalno izmicala. Poslednji mesec u godini Blizancima će pružiti priliku da ubiraju plodove rada i reše svoje dugoročne profesionalne planove. Ipak, ruski astrolog tvrdi da je će za njih decembar biti izrazito težak mesec i da se 2023. godine za njih neće dobro završtiti na poslovnom polju.


Vodolije

Vodolije je sreća pratila tokom cele godine, ali u decembru će im okrenuti leđa. Šta god budu želeli da završe, neće uspeti, a pritisak zbog dodovršenih poslovnih obaveza biće ogroman. Pritiskaće ih svi, a pa astrolog savetuje da sve obaveze koje mogu odlože, jer ja ovo za njih jedan od najnepovoljnijih astroloških perioda.

Unplash

 

 

Ipak, dogodiće im se i nešto lepo - na samo. izmaku godine u život će im ući osoba koja bi mogla značajno da utiče na sve.

Komentari (0)

Loading