Horoskop

Nedeljni horoskop do 10. decembra 2023. godine: Nesanica, hroničan umor i melanholija, jedan znak menja posao

Nedeljni horoskop do 10. decembra 2023. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 10. decembra 2023. godine:  Nesanica, hroničan umor i melanholija, jedan znak menja posao

Nedeljni horoskop do 10. decembra 2023. godine

Ovan: 

Posao: Ova radna sedmica većini Ovnova može krenuti kroz pritisak od strane nadređenih i kroz nerazumevanje sa kolegama. Budite spremni  da rešavate neku komplikovanu situaciju nastalu zbog loše komunikacije.

Nemojte se voditi trenutnom tenzijom, već pokušajte da budete razumniji, fleksibilniji. Rešenja za pitanja koja su vas opterećivala se polako naziru. Krajem sedmice bi trebalo da se pozabavite zaostalim dugovanjima kako bi izbegli potencijalno plaćanje penala.

Ljubav: Kod zauzetih Ovnova može doći do distance u komunikaciji sa partnerom zbog prezauzetosti poslom,  sastancima i poslovnim putovanjima. 

Loš  period je za partnerske odnose, jer druga strana neće imati razumevanja za vaše probleme i međusobnu vremensku neusklađenost. Biće mnogo napetosti i nesuglasica, inicirano sa obe strane podjednako. Slobodni Ovnovi mogu upoznati osobu koja dolazi sa putovanja ili koja je iz  inostranstva.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, tokom ovog perioda možete imati problema sa probavnim i urogenitalnim traktom.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Ove sedmice na poslovnom planu Bikova biće dosta promenljivih situacija. Bićete zatrpani velikom količinom dešavanja na poslu, kontaktima. imate  potrebu za promenom, može doći do razgovora o nekoj novoj saradnji.

Pripazite da  neke stvari ne zanemarite u startu jer bi one  u kasnijem periodu mogli postati problem. Krajem sedmice malo više truda je potrebno kada je komunikacija u pitanju, da razumete da ne misle svi isto što i vi, pa da probate da pronađete rešenje koje bi odgovaralo svima.

Ljubav: Početak decembra Bikovima  koji su u vezama donosi promenljivu situaciju sa čestim iskakanjima iz uspostavljenog ritma.

Neočekivane promene raspoloženja i eventualne pridike druge strane, suštinski ne mogu biti sprečene, ali je na vama je da svojim ponašanjem doprinosite atmosferi koja idu u vašu korist.

Naoružajte se strpljenjem. Slobodni Bikovi, počeće da  vam se otvaraju nove ljubavne šanse, ali  otvorite četvore oči nije sve baš onako kako izgleda. 

Zdravlje: Tokom ove sedmice možete imati problema sa krvnim pritiskom i glavoboljama.



Blizanci

Posao: Tokom ove radne sedmice bitno je da budete usredsređeni na suštinu problema, naročito u situacijama kada vam pažnja bude podeljena na više poslovnih zadataka. To, naravno, ne znači da ne smete započeti drugu obavezu ukoliko niste završili prvu.

Poželjno je da to ne radite, ali ako ipak bude tako, od presudnog je značaja održavanje fokusa na zadatku koji je u tom trenutku prioritet. Kraj sedmice vam donosi izvesna usporavanja u realizaciji ali i neke nametnute situacije, na koje nećete moći mnogo da utičete. Malo više truda je potrebno kada je komunikacija u pitanju, da razumete da ne misle svi isto što i vi, pa da probate da pronađete rešenje koje bi  svima odgovaralo.

Ljubav: Kod zauzetih Blizanaca biće turbulentna sedmica. Period počinje sa nesuglasicama i nerazumevanjem u partnerskim odnosima, na prvom mestu zbog obostrano prisutnog nepoverenja.

Vama se savetuje da pokušate da pređete preko krupnih problema i ne zaobilazite istinu, što vam nije strano. Iako mislite da je malo stavljanje pod tepih neizbežno, ne savetuje se. Slobodni Blizanci, neko će vam malim znacima pažnje pokazivati svoju zainteresovanost, možda se i odvažiti da napravi konkretniji potez.

Zdravlje: Kompletan kardiovaskularni sistem biće opterećeniji nego inače. Ovo samo naglašava potrebu da obratite više pažnje na zdravstveni segment.

Nedeljni horoskop do 10. decembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Sedmica koja je pred nama Rakovima na poslovnom planu  biće prilično dinamična. Posebnu pažnju treba da posvetite sopstvenoj organizaciji i budite otvoreni za sugestije i korekcije dosadašnjeg načina rada.

Moraćete da se prilagodite novim uslovima,  čekaju  vas iskušenja u  komunikaciji. Krajem sedmice obratite dosta pažnje i na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju  jer možete nehotice napraviti veće propuste. Ovaj period zahteva od vas povećanu odgovornost i prema sebi, ali i prema poslu, stoga vam nema druge nego da se maksimalno angažujete.

Ljubav: Rakovi u emotivnim i vezama, postoji minimalna mogućnost da zaista imate nekih racionalnih razloga za neke veće brige.

Dolaziće do nesuglasica jer vi neku situaciju niste dobro isprojektovali ne uzimajući tuđe obaveze u obzir. Ne bi trebalo da ponavljate takve situacije jer mogu dovesti do nepotrebnih zatezanja odnosa. Slobodni Rakovi, flert, neobavezna ćaskanja, neke nove osobe dolaze vam uglavnom preko poslovnog segmenta.

Zdravlje: Zdravlje tokom perioda uglavnom dobro, eventualno se možete suočavati sa povremenim padovima energije.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Lavovima sledi jedan turbulentan period  u poslovnom segmentu, naročito na finansijskom polju. Na samom startu  prepreke se  odnose  na nerealnu procenu svojih trenutnih mogućnosti, pa može doći do  zagušenja u realizaciji poslovnih zadataka.

Sa nadređenima  komunikacija biće loša i organizacija konfuzna, a sve kao rezultat tih sitnijih nesporazuma. Krajem sedmice neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Samo treba promeniti taktiku ili pristup saradnicima i ubrzo će se situacija rešiti.

Ljubav: Zauzeti Lavovi, u ovoj sedmici ćete biti nervozniji nego inače i imaćete problema i sa partnerom i sa porodicom. Vama se savetuje da pokušate da  pređete preko krupnih problema, i ne govorite neistine što vam nije strano ponekad.

Iako mislite da je malo stavljanje pod tepih neizbežno, ne savetuje se. To u ovom trenutku može da pokrene lavinu loših događaja i da vas udalji od partnera na duži period. Slobodni Lavovi,  sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Fina energija i dobro raspoloženje vas očekuju, uživajte.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro, eventualno su mogući problemi sa urinarnim traktom i plućima

Devica

Posao: Pred Devicama je dosta izazovan period. Početkom sedmice može doći  do određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, a neki neće sebe prepoznati više u svom kolektivu.

Sve to donosi poteškoće u komunikaciji, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Krajem sedmice možete imati pogrešne procene ljudi pa se potrudite da ne budete vi ta osoba koja odlučuje o nekom baš velikom poslovnom projektu. Možete napraviti krupne propuste i finansijske gubitke koji su nepotrebni, i popiti nečiju veću kritiku možda i neko sankcionisanje na vaš račun.

Ljubav: Zauzete Device biće distancirane u komunikaciji zbog prezauzetosti poslom i trčanjem na poslovne sastanke i putovanja. Težak  period je ovo za partnerske odnose, jer druga strana nema razumevanja za vaše probleme i međusobnu neusklađenost.

Biće mnogo napetosti i nesuglasica, inicirano sa obe strane podjednako. Slobodne Device, neko vas pokreće, intrigira, budi u vama najdublje želje i strasti. Situacija ide sporo ali svakim korakom bićete sve bliže ostvarenju koje priželjkujete.

Zdravlje: Ovaj period Devicama donosi pad imuniteta, postoji mogućnost prehlada i virusnih infekcija respiratornog sistema.

Nedeljni horoskop do 10. decembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Solidna radna sedmica je pred većinom tipičnih predstavnika znaka Vage. U prvoj polovini, bez većih prepreka ostvarićete  zacrtane profesionalne ciljeve. Osnovni preduslov za to je dobra organizacija i podela odgovornosti, koja je na vama u ovom periodu.

Krajem sedmice obratite pažnju na detalje ugovora i dokumentacije  koju  potpisujete. Budite skoncentrisani i fokusirani na ono što radite, jer su moguće greške. U ovom periodu možete dobiti  biti više netačnih i neproverenih informacija, zato ne reagujte na prvu loptu.

Ljubav: Ova sedmica koja je pred vama donosi dobru osnovu za dodatno angažovanje i dodatno unapređenje vašeg odnosa.

Naravno, i dalje će postojati momenti koji vas mogu neprijatno pomeriti, isto kao i voljenu osobu – zato u tim trenucima ne reagujte impulsivno i stavite emocije na prvo mesto. Slobodne Vage, vraća se u vašu blizinu osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo videli. Budite na oprezu jer vam se može učiniti  pored sebe imate neku osobu koju niste ranije znali kao takvu, prikrivaće svoje pravo raspoloženje.

Zdravlje: Mogući su  problemi sa stomakom i urološkim traktom, radite na jačanju imuniteta tokom ovog perioda.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Dinamična, na momente naporna, ali potencijalno odlična radna sedmica je pred većinom tipičnih predstavnika Škorpija. Od samog stara bićete vrlo praktični, racionalni i brzo ćete razmišljati, pa ćete sa lakoćom moći da pronađete rešenja za neku problematiku, ali i da napravite dobar temelj za nove poslovne dogovore.

Krajem sedmice bićete pod velikim pritiskom odgovornosti, pokušavaćete da  ispunite  sve ono što se očekuje od vas i što ste i sami zacrtali a to nisu mali ciljevi.  Sve u svemu uspećete sa svim preprekama i izazovima da se izborite.

Ljubav: Zauzetim Škorpijama ovaj period biće obeležen ogromnom količinom ljubomore koja potiče iz  prethodnog perioda. Sada će postati još naglašenija i može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava između vas i partnera.

Nesuglasicama i nerazumevanjem u partnerskim odnosima, čini se nema kraja. Bićete previše opterećeni partnerom i moguće je da ćete videti probleme i tamo gde ih nema. Slobodne Škorpije,  zanimljivih kontakata može biti, može biti više osoba zainteresovano za vas, a sve će se uglavnom svoditi na flert.

Zdravlje: Ovaj period većini Škorpija donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima.

Strelac

Posao: Ova sedmica neće biti laka za većinu Strelčeva kada je posao u pitanju i to se pre svega odnosi na komunikaciju. Potrudite se da je malo poboljšate sa saradnicima,  moguće je da bude problema i nejasnoća.

To što vi razmišljate  brzo, ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. U drugom delu sedmice, nemojte donositi preuranjene zaključke i klonite se brzinskih odluka. Malo dublje posmatrajte probleme oko vas i pokušajte da učite na greškama drugih.

Ljubav: Zauzeti pripadnici ovog znaka  osećaće veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude jako prijatan za oboje. Potrudite se da priredite neko lepo iznenađenje. Idite na kraći put, obiđite neko fino mesto na kome do sada niste bili, jednostavno  rečeno  uživajte zajedno. Slobodni Strelčevi mogu imati neke pokušaje komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom, ali od ovog posla je bolje da trenutno dignete ruke.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa probavom, stomakom uopšte. Jačajte imunitet i odmarajte se maksimalno.

Jarac

Posao: Vi i oni sa kojima sarađujete ste trenutno na potpuno drugačijim stranama i sa potpuno drugim viđenjima i rešenjima. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama. Sledi vam period većih dešavanja.

Biće mnogo posla vezanog za papire, za ugovore, reklamu, marketing. Krajem sedmice može se desiti da vam uleti i neka nova poslovna ponuda, koja dolazi totalno neočekivano. Imate veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak da delate. Bićete verovatno premoreni ali na kraju odrađenog posla  i veoma zadovoljni.

Ljubav:  Ova sedmica zauzetim Jarčevima donosi dobru osnovu za dodatno angažovanje i dodatno unapređenje partnerskog odnosa. Naravno, i dalje će postojati momenti koji vas mogu neprijatno pomerati, isto kao i voljenu osobu – zato u tim trenucima ne reagujte impulsivno i stavite emocije na prvo mesto.

Shvatićete da ste od nekih stvari napravili problem mnogo veći nego što zaista jeste.  Slobodni Jarčevi, možete se na blic zainteresovati za nekog. Dobri su momenti ako ne očekujete ništa preterano i ako ste spremni da se prepustite.

Zdravlje: Ove sedmice moguća su velika kolebanja zdravlja zbog padova imuniteta, i problema sa grlom, disajnim putevima i temperaturom.

Vodolija

Posao: Dosta povoljna sedmica je pred Vodolijama kada je poslovna sfera u pitanju.   U prvom delu mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa. Biće vam potrebno mnogo energije, potrebna će vam biti i pomoć, stoga se obratite proverenim saradnicima.

U drugom delu sedmice očekuju vas važni poslovni dogovori, novi kontakti moguće i sa inostranstvom. Povećan obim  posla je pred vama, ali uspećete sve da završite.

Nemojte dozvoliti da vas neke druge obaveze odvuku od posla, možda vas neko i namerno bude odvlačio. Pažljivo sa finansijskim transakcijama, nemojte ništa odlučivati dok dobro ne proverite sve.

Ljubav: Mirno i stabilno biće na polju ljubavnih relacija kod zauzetih Vodolija. Energija, volja i optimizam biće prisutni i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera.

Ako ste zajednički odlučili da odete na kraće putovanje, nećete želeti da razmišljate o problemima, više ćete se usmeriti na uživanje. Slobodne Vodolije, biće prilika i za ozbiljne priče i za avanture. Na vama je odluka u zavisnosti od toga kako se osećate i šta želite.

Zdravlje: Nećete imati izrazitih problema u ovom periodu, ali ćete biti poprilično umorni i iscrpljeni. Obratite pažnju na ishranu i jačajte imunitet.


Ribe

Posao: Tokom nastupajuće sedmice mogli biste biti nervozni u komunikaciji sa saradnicima. Konkurencija u vašem najbližem poslovnom okruženju biće prisutna i očekujte određene provokacije, koje vam na sreću ne mogu doneti neku veću štetu.

Krajem sedmice bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. To će ići jako teško, jer će konstantno iskakati problemi, vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije.

Ljubav: Kod zauzetih Riba  biće  zategnutih situacija u vašim emotivnim relacijama. Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane.

Ovi dani su malo napeti i savet je da budete korektni, da malo spustite loptu. Slobodne Ribe,  trenutno vam vezivanje i obavezivanje baš i nije prioritet. Imate svoje društvo, svoje prijatelje, izlazite i provodite se i upoznajete zanimljive nove osobe.

Zdravlje: Promenljiva zdravstvena situacija, stres  nagomilan do maksimuma, izbacite ga  kroz fizičku aktivnost, naročito više vremena po mogućstvu provodite u prirodi. Posledice toga mogu biti nesanice, hroničan umor, depresivna stanja.

Nedeljni horoskop do 10. decembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading