Horoskop

Nedeljni horoskop do 31. decembra 2023. godine: Rakove čeka veliki uspeh, pred Strelčevima poslovna ponuda

Nedeljni horoskop do 31. decembra 2023. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 31. decembra 2023. godine: Rakove čeka veliki uspeh, pred Strelčevima poslovna ponuda

bruce mars's Unsplash

Nedeljni horoskop do 31. decembra 2023. godine

Ovan: 

Posao: Odlična poslednja radna sedmica u ovoj godini očekuje većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna. Očekuje vas dobra poslovna atmosfera, a brojni će dobiti i zaslužene beneficije za zaslužen trud i rad u prethodnoj godini. Bićete dobro raspoloženi i spremni  otvoreni za nove poslovne poduhvate u predstojećoj godini. Sve u svemu bićete zadovoljni i sa puno elana dočekujete praznike.

Ljubav: Zauzeti Ovnovi, moguće  je neko lepo novogodišnje putovanja  ili izlazak sa prijateljima, bilo šta što bi doprinelo osvežavanju vašeg odnosa i ustaljenih navika. Uđite u Novu godinu sa više optimizma i rasterećeniji, to će se odraziti i na vaše emotivne relacije. Pustite neka sve ide svojim tokom i uživajte tokom ovog perioda. Slobodni, provodite se, izlazite, moguće je, ukoliko već nije, da vas privuče neko ko vas bude podsetio na staru ljubav i simpatiju koju niste preboleli.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom ovog perioda, treba da se više odmarate i sve će biti u redu.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Bikovi, iako vam tokom ove sedmice ostaje još puno toga da završite, vezano pre svega za papirologiju, formalnosti, razloga za brigu nema. Uspećete sve da u svom ritmu i bez nekih većih poteškoća realizujete i samim tim ostavite čistu situaciju tako da u novoj godini krenete punim zamahom is a novim idejama. Treba da očekujete pohvale, sasvim je realna osnova za to.

Ljubav: Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete da odahnete, i u  Novu godinu uđete pozitivno raspoloženi. Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe, iskoristite svo slobodno vreme za druženje sa ljudima generalno. Slobodni Bikovi bićete raspoloženi za druženje, izlaske, slavlje, pa ako nekog upoznate ko je po vašoj meri onda super, u suprotnom sve se može zadržati uglavnom na površnoj komunikaciji i druženju.

Zdravlje:Tokom ove sedmice ne očekuju vas ozbiljniji zdravstveni problemi.



Blizanci

Posao: Radna sedmica u kojoj će biti manjih izazova nalazi se pred većinom predstavnika Blizanaca. Na  samom startu ćete morati da uvedete neke nove načine i metode rada i to će ići teško, ali je neophodno da se sve završi do kraja. Bitno je da stvari počnu da se pokreću nabolje i u ostalom delu perioda ćete uspeti da sve sredite kako treba.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni postojećim emotivnim odnosima za očekivati je da uživaju na već postavljenim osnovama, i u Novu godinu zakoračaju sa puno optimizma i pozitivne energije. Verovatno već imate isplanirane aktivnosti oko dočeka, pa iako dođe do nekih manjih izmena neće vas to poremetiti. Slobodni Blizanci, nešto već imate na umu, neka komunikacija postoji, potrebno je samo strpljenja.

Zdravlje: Prvenstveno obratite pažnju na moguće glavobolje i krvni pritisak tokom ove sedmice.

Nedeljni horoskop do 31. decembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Odlična završnica ove godine i poslednje radne sedmice je pred Rakovima. Sve ono što ste pokrenuli i što tek pokrećete – funkcionisaće. Biće prepreka na početu, biće nekih zastoja ili ponavljanja, ali suština je ista – na kraju stižete do rezultata koji vam je potreban. Nekima od vas ide i znatnije poboljšanje uslova rada ili novi projekti od veće važnosti, tako da u Novu godinu ulazite sa novim idejama. Samo napred.

Ljubav: Na ljubavnom planu ove sedmice nema u najavi velikih, kapitalnih promena za većinu zauzetih predstavnika ovog sazvežđa, u Novu godinu ulazite rasterećeniji i pozitivniji.  Kroz lepotu osećanja i nežnosti dodatno se povežite sa osobom koju volite, sada je povoljan period za to. Slobodni, ukoliko ste za avanturu i neobavezne priče, samo napred prilika će biti više.

Zdravlje: Na polju zdravlja Rakovima bi mogli probleme da zadaju glavobolja i krvni pritisak, stoga budite oprezni i povedite više računa.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

 

Posao: Ako ste u ovu radnu sedmicu krenuli punom parom, nema razloga da bitno menjate ritam i odstupate od ranije zacrtanih ciljeva. Iako će vam na početku sedmice trebati pomoć nekog od iskusnijih saradnika, sve ostalo završićete bez većih poteškoća i Novu godinu dočekati u dobrom raspoloženju i zadovoljni postignutim. Očekuje vas dobra saradnja sa poslovnim okruženjem, i sve će odisati pozitivnom energijom.

Ljubav: Zauzeti Lavovi, lep period je pred vama, imaćete mnoge nove situacije koje će vas motivisati da idete dalje u zajedničku budućnost. I partnera uključite u vaša društvena okupljanja i ulepšajte  jedno drugom vreme. Mnogo interesantnih doživljaja biće vezani za pretpraznični period, biće dinamičnije nego obično. Moguće je i neko putovanje. Slobodni, provod je pred vama, zainteresovanih novih simpatija ima i biće ih, od vas sve zavisi.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro tokom ovog perioda. Pazite se povreda ako trenirate i budite umereniji kada je vaša omiljena hrana u pitanju.

Devica

Posao: Ova radna sedmica, kao i Nova godina donosi Devicama novu energiju, nove saradnike i vaš novi pristup svemu što se posla tiče. Najava promena mogla bi da se desi još početkom sedmice, a na vama je da prihvatite stvari onakvim kakve jesu jer nećete moći ništa da promenite. Pokušajte da ne ulazite u verbalne konflikte sa autoritetima.

Ljubav: Zauzete Device, manje više sve će biti pod kontrolom na vašem ljubavnom polju. Planirajte vreme koje ćete provesti za praznike, izađite na neko lepo mesto, na svaki način pokušajte da izbegnete monotoniju, koja se možda u prethodnom period bila uvukla u vaše ljubavne redove. Slobodne Device, umesto da pokušavate oživljavati stare kontakte, posvetite se novim poznanstvima.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom cele sedmice, eventualno krajem perioda su mogući problemi sa bubrezima i urinarnim traktom.

Nedeljni horoskop do 31. decembra za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Tipični predstavnici Vaga imaće tokom ove poslednje radne sedmice u ovoj godini veoma dobre uslove da se iskažu na profesionalnom planu. U Novu godinu ulazite puni entuzijazma za nove početke, nove poslovne saradnje i sve vrste inovacija u okviru postojećeg posla. Tokom ove sedmice se pozabavite završavanjem i arhiviranjem svega što ste do sada uradili. Nema potrebe za žurbom, opušteno, bićete već u euforičnom stanju zbog predstojećih praznika i dobro fino raspoloženi prema poslovnom okruženju.

Ljubav: Zauzete Vage, provešćete pretpraznične dane u opuštenoj atmosferi i prijatnom  društvu. Oputite se i uživajte, na probleme zaboravite. Slobodni, ukoliko već niste, biće prilike u ovoj sedmici da otpočnete novu ljubavnu vezu i zaljubljeni uđete u Novu godinu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja što se zdravlja tiče. Eventualno ukoliko ste pod stresom potrudite se da ga izbacite kroz fizičku aktivnost.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao:  Škorpije, ovu godinu završavate  izuzetno zadovoljni povoljnim okolnostima  na poslovnom planu. Vi  ulazite u period  većih ličnih  promena i prilike i mogućnosti na poslovnom polju će početi da se umnožavaju. Na neke nove poslovne ponude ili dogovore možete računati još i tokom ove sedmice. Ne žurite, opuštenih 7 dana je pred vama, posvetite ih planirajući vreme koje ćete provesti za praznike, prijaće vam taj kratak predah.

Ljubav: Strasti barem neće nedostajati Škorpijama tokom ove sedmice, bilo da su u vezi ili su slobodni. Očekuje vas vrlo lepih sedam dana da se posvetite svim srcem svojoj dragoj osobi, a slobodnim Škorpijama svakako predstoji jedan lep period za druženje sa novom simpatijom. Iskoristite ovih sedam dana da uživate maksimalno.

Zdravlje: Ne očekuju vas ozbiljnije tegobe tokom ove sedmice što se zdravlja tiče, ali je veoma bitno da dovoljno spavate i odmarate se.

Strelac

Posao: Strelčevi, pred vama se na samom kraju ove godine mogu pojaviti brojne prilike i nove poslovne ponude koje bi valjalo iskoristiti. Očekuje vas vrlo dinamična radna sedmica u kojoj ćete vi napraviti neki zaokret i napraviti reorganizaciju na način na koji prvenstveno vama godi. Očekuje vas dobra saradnja i sa autoritetima ali i sa strancima.

Ljubav: Zvezde su vam naklonjene da provedete praznične dane u harmoniji sa partnerom. Potrudite se da ne menjate naglo planove kako ćete provesti vreme, jer će biti kontraproduktivno.  Iako ovo treba da bude period za uživanje, potrudite se da  ne preterate sa hedonizmom i nonšalantnim pristupom vezi. Slobodni, neka dešavanja se mogu pokrenuti neočekivano, spontano. Neka tako i teče, ne požurujte ništa samo se prepustite i uživajte.

Zdravlje: Tokom ove sedmice imunitet vam može biti oslabljen, pa su moguće respiratorne i alergijske reakcije.

Jarac

 

Posao: Odličan je momenat da se otpočne sa novim projektom ili poslovnom saradnjom. Ili da nešto oko čega ste se dugo borili i angažovali konačno uobličite. Dobijaćete  potvrde od drugih da su vaši postupci i način rada ispravni. Imaćete više ponuda u ovom periodu,  da li su to neki potencijalni novi saradnici, da li neki od ranije žele da obnove saradnju sa vama, u svakom slučaju osećaćete se dobro i motivisano za rad. U svakom slučaju bićete više nego zadovoljni.

Ljubav: Dosta prijatnih i i romantičnih trenutaka biće pred vama idete u susret praznicima,  trebalo bi da uživate i maksimalno se posvetite partneru. Pred vama je jedan lep period i ništa ne bi trebalo da vam poremeti tu atmosferu. Zauzeti bi mogli da sami sebi zakomplikuju stvari, stoga je savet da se opustite i ne razmišljate suviše ta bi bilo ili šta ako.

Zdravlje: Vrlo dobra zdravstvena slika očekuje većinu Jarčeva tokom celog perioda. Moguće su eventualno respiratorne tegobe.

 

Vodolija

Posao: Odlična radna sedmica i završetak ove godine je pred Vodolijama. Ovaj period  vam donosi  mogućnosti da se povežete sa drugima, da pokrenete neke jače poslovne komunikacije i kontakte. Posebno lepo i aktivno vam je postavljeno sve što se vezuje za inostranstvo. Finansijski segment  može biti vrlo dobar, moguća naplata zaostalih potraživanja.

Ljubav: Zauzete Vodolije, vaš društveni život biće bogatiji i sadržajniji, a vi opušteniji i zadovoljniji u prazničnoj atmosferi. Očekuje vas dosta izlazaka i druženja sa prijateljima, a mnogi će poželeti i da odu na neko zajedničko praznično putovanje. Slobodni, druženje, izlasci, društvene mreže, prijatelji sve je aktuelno. Na vama je izbor.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče obratite pažnju postoji sklonost ka urinarnim i bakterijskim infekcijama tokom ovog perioda.


Ribe

Posao: Vrlo dobra radna sedmica je pred Ribama. Očekuje vas dosta kvalitetnih kontakata i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti bitne informacije i dobiti dobre savete za dalje. Privodite lagano kraju svoje obaveze za ovu godinu, neće biti nekih mnogo napetih situacija, osim ukoliko ih sami ne izazovete. Saradnja sa poslovnim okruženjem biće na korektnom nivou.

Ljubav: Ako ste imali neke sitnije nesporazume, iskoristite ove dane praznika  da to rešite na najbezbolniji način koristeći svoj šarm i dobru volju partnera maksimalno. Treba da ugađate partneru i biće vam višestruko vraćeno. Slobodne Ribe, ukoliko već niste, biće prilike u ovih sedam dana da ozbiljno zakoračite u novu i na izgled stabilnu vezu. Uživajte.

Zdravlje: Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor, ali i neku laganu šetnju i fizičku aktivnost.Vdite računa o krvnom pritisku.

Nedeljni horoskop do 31. decembra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading