Horoskop

Nedeljni horoskop do 7. januara 2024. godine: Škorpije čeka lepa vest iz inostranstva, jedan znak ima veliki problem

Nedeljni horoskop do 7. januara 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 7. januara 2024. godine: Škorpije čeka lepa vest iz inostranstva, jedan znak ima veliki problem

Photo by Taylor Grote on Unsplash

Nedeljni horoskop do 7. januara 2024. godine

Ovan: 

Posao: Opuštena prva radna sedmica u Novog godini je pred tipičnim Ovnovima. Početnih par dana sledi sporost,  zastoji i čekanja u  poslovnom segmentu kao rezultat prethodnih lošijih perioda, ali to vam i prija da se malo odmorite, jer ste još uvek u prazničnom raspoloženju.

Krajem sedmice iznenada ćete  menjati neke procedure i to će vas malo poremetiti, taman toliko da se trgnete i shvatite da je vreme za ozbiljnost i akciju. Veći broj  finansijskih obaveza možete rešiti u ovom periodu i budite operativni maksimalno.

Ljubav: Za Ovnove koji su u emotivnim vezama ovaj period je dosta dobar, koristite ove dane da pokrenete i voljenu osobu i sebe, da vam svakodnevica bude življa i ispunjenija dešavanjima. Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za neke vaše zajedničke ciljeve, velike i male.

Slobodni Ovnovi mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti pozitivne misli kod njih ih i naterati ih da gledaju malo šarenije na svet oko sebe. Ne žutite sa ulaskom u neki ozbiljniji odnos

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro, eventualno su moguće respiratorne tegobe.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu

Bik

Posao: Početak januara biće naporan i zahtevan za vas, vi biste da nastavite sa praznicima što je duže moguće. Početnih par dana ništa vam se neće dati  iz prvog pokušaja da uradite. Moraćete da neke situacije ponavljate, rešavate tuđe greške, a sve to će vas usporavati i nervirati.

I krajem sedmice  bićete dosta angažovani, razapeti između obaveza, potrudite se da  sve pozavršavate na vreme. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ćete i vi biti pomalo konfuzni i skloni pravljenju greška.

Ljubav: Ova sedmica kod Bikova  koji su u emotivnim vezama donosi dobro  raspoloženje. Imate podršku planetarnih aspekata za početak stabilnijeg emotivnog perioda po vas. Vi ponovo postajete vi, sumnje  i nedoumice lagano nestaju i sada možete funkcionisati na pravi način.

Slobodni  Bikovi– preko prijatelja ili društvenih kontakata, mreža –sledi vam interesantna komunikacija sa osobom koja će početi da sa vama intenzivno komunicira

Zdravlje: Bikovima  početak meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, uvedite više kretanja.



Blizanci

Posao: Tokom ove prve radne sedmice sledi vam širenje posla i jačanje vaše stabilne pozicije na postojećem poslu. Investirajte u nove poslove  iako ti poslovi mogu biti trenutno nepoznanica za vas, ali ne bojte se, vi ćete sve uspeti da izbalansirate. Veoma je bitno da krajem sedmice obratite dosta pažnje na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju jer možete nehotice napraviti veće propuste.

Ljubav: Blizanci koji ste u emotivnim relacijama morate se potruditi da  ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje veze, podgrevate loše odnose. Pozicije planeta pod kojima ste traži od vas veliki nivo posvećenosti i odgovornosti prema osobi koju volite.

Napetost će postojati i možete smatrati da partner vrši određeni pritisak na vas, koji može dovesti do toga da se iznervirate, pokrenete raspravu ili da dođe do zahlađenja odnosa. Slobodni Blizanci,  emotivni život se pokrenuo i oko vas počinju da se pojavljuju zanimljive ljubavne prilike.

Zdravlje: Blizancima  početak meseca donosi pojačanu nervozu, povremene probleme sa varenjem.

Nedeljni horoskop do 7. januara za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Početak sedmice donosi Rakovima nervozu, posao će se gomilati velikom brzinom a vi ćete morati da pokušavate da stignete na više strana odjednom, i to vam neće lako pasti tek ste izašli iz praznične euforije.

Krajem sedmice komunikacija sa saradnicima biće na zadovoljavajućem nivou, moguća je obuka i za vas i za njih na nekim novim projektima. Budite oprezni ukoliko potpisujete neki ugovor velike vrednosti, teško da ćete izgurati tražene uslove.

Ljubav: Početak meseca  biće  lep za Rakove u emotivnim vezama. Pravićete planove za praznike,  zimovanje, viđanja sa prijateljima. Bolje ćete se funkcionisati nego u prethodnom periodu,  između vas dvoje će se ponovo razbuktati plamen strasti. Ovo je period  za uživanje i za sklad, prepustite se jedno drugom. Slobodni Rakovi imate  opciju za nove i vrlo zanimljive kontakte i to najpre preko prijatelja i društvenih mreža.

Zdravlje: Zdravlje tokom celog perioda odlično. Ne očekuju vas neke ozbiljnije poteškoće, u dobroj ste formi.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Početak meseca donosi da neke poslovne saradnje koja vam neće baš prijati, ali sve ide u dobrom pravcu i od vas se očekuje da imate zreo i ozbiljan pristup poslu a ne da se žalite okolo na sve i na svakoga. Drugi deo sedmice povoljniji je period za nove poslove. Pred vama su nove šanse, sa promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. Samo napred.

Ljubav: Zauzeti Lavovi, početak meseca vam donosi jako lep period na emotivnom planu, nemate komplikovanih situacija.

Vaši porodični odnosi su u dobroj fazi. Ima dobre energije u vazduhu,  sve je na vašoj strani, nemojte kvariti neke pozitivne stvari koje postoje između vas i partnera.

Slobodni Lavovi, imate šansu da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom itekako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima

Zdravlje: Zdravlje uglavnom dobro tokom ovog perioda, imate više energije i ne reagujete na promene vazdušnog pritiska.

 

Devica

Posao: Početnih par dana nove radne sedmice kod Devica poslovi idu sporije nego što bi trebalo i to se odražava na vaš nervozan stav. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti ali opravdajte sebe.

Krajem sedmice izvesno je ispravljanje propusta, rešavanja papiroloških pitanja, bavljenje zaostacima i ponovno pokretanje komunikacije sa starim saradnicima.

Ljubav: Sa partnerom bi trebali da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Može biti novih načina organizovanja vremena sa partnerom, veći stepen iskazivanja emocija. Trebalo bi da se potrudite i ispunite partneru neku posebnu želju u vezi nekog puta koji ste ranije planirali.

Slobodne Device, ova sedmica nije najsjajnija za ljubavna pitanja, niti za nove emotivne početke, niti za to da se vraćate u prošlost i razmišljate o njoj. Budite strpljivi.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom cele sedmice, eventualno su mogući problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama.

Nedeljni horoskop do 7. januara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Nepovoljni aspekti na početku januara će Vagama doneti  dosta nervoze i problema u komunikaciji. Opterećeni ste obavezama i svojim planovima vezanim za posao i finansije i potpuno ćete se posvetiti rešavanju nekih bitnih situacija i obaveza.

Budite praktični i snalažljivi ako vam je posao vezan za inostranstvo i strana ulaganja. Krajem sedmice dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima. Mogući manji verbalni sukobi sa osobama iz najbližeg poslovnog okruženja, valjalo bi obratiti pažnju na razmimoilaženje u stavovima sa nadređenim licima oko nekih krupnijih stvari.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim neće imati većih problema. Stvari će doći na svoje mesto i situacija će biti potpuno u vašim rukama jer vi tako najbolje funkcionišete. Eventualni sukobi i nesporazumi će prestati, ali vam doza tolerantnosti i razumevanja za partnera mora biti veća u ovom periodu.

Slobodne Vage,  mnogo priče i lepih dešavanja vas očekuje ovih dana. Neke situacije se brzo razvijaju i vi postajete sve više i više zainteresovani.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite  fizičko opterećenje i rasipanje energije, povećajte  odmor, relaksaciju i količinu sna.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Početak meseca za Škorpije je period i za nove poslovne mogućnosti.Od samog starta neke situacije se ubrzavaju i koliko vam to jednim delom prija i pokreće vas, drugim vam donosi opterećenje i to najpre mentalno jer niste sigurni da li možete da pohvatate u hodu sve što se dešava. Nestrpljivost i nervoza mogu posebno biti naglašeni u komunikaciji sa kolegama.

Od Drugog dela sedmice dobar je trenutak za obnovu saradnje sa inostranstvom ili pokretanje u tom smeru. Papirološka pitanja ćete rešavati lakše nego inače. Na miru se posvetite sitnicama, ne smete da propustite detalje.

Ljubav: Početak  meseca za Škorpije u emotivnim vezama ravna linija i emotivno i energetski. Komunikacija sa partnerom se uglavnom odvija u nekoj stabilnoj, normalnoj, razumskoj formi.

U  većem delu ovog perioda  bićete prijatno raspoloženi, bez tenzije i u dobrim odnosima kako sa partnerom tako i sa okolinom. Slobodne Škorpije, ovo je dobar period da se dodatno približite nekome ko vam je vrlo zanimljiv i simpatičan. Uspevate da ostvarite bolju komunikaciju i raduje vas što primećujete da je i druga strana vrlo zainteresovana za nastavak priče sa vama.

Zdravlje: Ne očekuju vas ozbiljnije tegobe tokom ove sedmice što se zdravlja tiče, eventualno su moguće blaže respiratorne infekcije.

Strelac

Posao: Početak godine protiče u solidnom  ritmu, vi niste preopterećeni obavezama. Početnih par dana eventualne  prepreke u ovom periodu se  odnose  na nerealnu procenu svojih trenutnih mogućnosti, pa može doći do zagušenja u realizaciji poslovnih zadataka. Sa nadređenima komunikacija loša i organizacije konfuzna, kao rezultat tih sitnijih nesporazuma.

Od sredine sedmice budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo bolja situacija ali nemojte se razmetati. Sve ono što želite da ostvarite ili što pokrećete imaće nešto sporiji tok od vaših želja i zamisli, ali posle početnih prepreka koje ćete uspešno savladati svakako je da idete ka ispunjenju ciljeva  i dobroj realizaciji.

Ljubav: Kad je emotivni plan u pitanju ovaj period  je povoljan za sređivanje situacije u emotivnim vezama. Problemi koji su kulminirali tokom prethodnog perioda  sada se polako smiruju i vi možete  naći pravo, zajedničko rešenje.

Odnos sa emotivnim  partnerom je vrlo korektan, postoji razumevanje i sklad. Ništa ne bi  trebalo da poremeti vaš odnos. Slobodni Strelčevi  ima  raznoraznih dešavanja i svakakvih lepih mogućnosti da se osećate dobro.

Zdravlje: Tokom ove sedmice moguće su srčane smetnje i problemi sa krvnim pritiskom. Posledice toga nesanice, hroničan umor, depresivna stanja.

Jarac

Posao: Početak meseca Jarčevima donosi gomilu problema sa kolegama i nadređenima.Od samog starta, početnih par dana odnosi sa saradnicima su  na ivici pucanja, moraćete da pronađete  neko rešenje ili dogovor.

Uspećete nekako  da napravite neke mudre poteze, kroz neke  aktivnosti. U drugom delu sedmice neke šanse se mogu iznenada otvoriti i dati vam priliku  da  napravite pozitivan iskorak u poslovnom segmentu. Trebalo bi da budete  nešto oprezniji, jer se sve može završiti samo na velikim obećanjima i praznim rečima.

Ljubav: Za Jarčeve koji su u vezama situacija nije najbolja, odnosi su kompleksni. Trebalo  bi da menjate nešto u odnosu sa partnerom. Uvodite neke  novine u svoj emotivni život, budite više  zajedno. Nemojte samo da  aspekte okrenete u rasprave, ljubomorisanje i tako to.

Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste želeli, potegnu kao aktuelne  pokušajte da eliminišete mogućnost neke žešće rasprave. Slobodni Jarčevi prilično zanimljiva dešavanja, neočekivana, inspirativna vas očekuju, više osoba se može pokrenuti prema vama.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom ove sedmice sklonost ka upalama i infekcijama naglašena je kao i glavobolje.

 

 

Vodolija

Posao: Početak meseca januara Vodolijama donosi poslovne izazove. Povremeno ćete upadati u nervozu zbog svega što se dešava, ali ne zaboravite  što više žurite, više i grešite, pa ćete usporiti i organizovati se bolje. Potražite i pomoć od strane kolega  makar jedan deo posla prebacite na njih.

Krajem sedmice pred vama se otvaraju neki dogovori, saradnje i prilike na koje ste čekali već izvesno vreme. Pokreće se rešavanje papiroloških pitanja, pojačajte kontrolu nad saradnici da ne bi morali da se vraćate unazad, što vi i inače ne volite.

Ljubav: Početak meseca donosi klimu u kojoj ima dosta napetosti i nervoze što je rezultat prethodnog perioda i učestalih rasprava. Partner ima vrlo nestabilna raspoloženja, čas preemotivan, čas dramatičan i zahtevan, ali možda je to i iz razloga zato što ste vi zatvoreni i okrenuti svojim poslovima i obavezama a na drugu stranu ne obraćate dovoljno pažnje.

Ono što je važno jeste da i u ovom periodu postoji mogućnost popravite malo tu situaciju. Slobodnim Vodolijama kreću interesantna, prilično brza dešavanja sa nekim. Ovo može biti nova osoba, ali i  neko od bivših partnera.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče moguće su prolazne glavobolje  i  problemi sa grlom.


Ribe

Posao: Ove sedmice u segmentu posla kod Riba biće turbulentno sa određenim izazovima. Od samog starta porast obaveza vam sa jedne strane prija, dok sa druge izaziva opterećenje i brigu. Ne reagujte na prvu loptu na ono za šta budete smatrali da je nekorektno od strane kolega.

Krajem sedmice morate rešiti gomilu pitanja, papirologije i situacija iz prethodnog perioda  ispraviti greške ukoliko ih ima, proveriti i sebe i druge.

Ljubav: U prvoj polovini meseca potrebno je  da  vi neke stvari prećutite i dobro o svemu razmislite, kako se ne biste impulsivno ponašali, i ne biste pravili bespotrebne scene.

Period je preispitivanja vaših relacija sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu ima i druga strana. Slobodne Ribe, neko će pokušati da obnovi kontakt sa vama. I verovatno je da će uspeti u tome.

Zdravlje: Tokom ove sedmice loša zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen, probavne smetnje i  glavobolje.

Nedeljni horoskop do 7. januara preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading