Horoskop

Nedeljni horoskop do 28. januara: Blizance muči zdravlje, Strelčeve ljubomora

Nedeljni horoskop do 28. januara za sve znakove

Nedeljni horoskop do 28. januara: Blizance muči zdravlje, Strelčeve ljubomora

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Nedeljni horoskop do 28. januara 2024. godine

Ovan: 

Posao: Nastavlja se povoljan period na profesionalnom planu za Ovnove i tokom ove sedmice. Energija i motivacija vam neće nedostajati, odnos sa onima sa kojima radite će se popraviti, a od strane nadređenih slede bolji signali u vašem pravcu. Neki poslovi vezani za inostranstvo mogu da krenu u nekom boljem smeru, što će vam doneti veću finansijsku satisfakciju. Budite vredni, isplatiće vam se.

Ljubav: I dalje su nepovoljne okolnosti na ljubavnom polju zauzetih predstavnika ovog znaka. Nervoza će biti prisutna obostrano i treba da imate kontrolu ponašanja i vi i druga strana. Neophodno je da se nešto  promeni, da bi razbili negativnu energiju koja je evidentna. Slobodni će i dalje uživati u novim poznanstvima, druženju, izlascima, uz savet da ne žurite sa ulaskom u vezu.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom ove sedmice. Možete eventualno i dalje imati manje tegobe sa probavom  i sinusima.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu

Bik

Posao: Promenljivo će biti na poslovnom planu Bikova ove sedmice. Radna energija neće biti problem, ali će zato komunikacija da iziskuje određeno prilagođavanje i to naročito sa nadređenim osobama.

Pokušajte da ne insistirate tvrdoglavo na svojim stavovima i tako ćete izbeći nesuglasice i ozbiljnije nesporazume. Finansijska situacija ide na bolje, i moći ćete malo da odahnete.

Ljubav: Bikovi u vezama imaćete odličnu komunikaciju sa partnerom. Dosta porodičnih okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i neko interesantno putovanje bi bilo pun pogodak u ovom period, stoga iskoristite ove povoljne aspekte ako ne ide posao, ići će ljubav.

Slobodni Bikovi, preko posla možete upoznati veoma interesantnu osobu koja će vas itekako zainteresovati.

Zdravlje: Tokom cele ove sedmice očekuje vas stabilna zdravstvena slika, bez naznaka ka nekim ozbiljnijim tegobama.



Blizanci

Posao: Ova radna sedmica Blizancima donosi potrebu za oprezom u komunikaciji na poslu. Očekujte moguće sabotaže kolega, stoga budite pažljivi s informacijama koje delite. Finansijski tokovi će biti aktivniji nego inače, pa pratite svoje troškove. Sredinom sedmice obaveze će se povećati, ali vaša sposobnost multitaskinga doći će do izražaja, omogućavajući vam uspešno obavljanje zadataka na više frontova.

Ljubav: U ljubavnom segmentu, astrološki aspekti ukazuju na potrebu za posvećenošću i odgovornošću prema voljenoj osobi. Moguća je napetost u odnosu, a partner može vršiti određeni pritisak, izazivajući stres i potrebu za raspravom. Važno je održati ravnotežu između ličnih potreba i partnerstva. Slobodni će i dalje uživati u zabavljanju, izlascima i brojnim flertovima sa suprotnim polom.

Zdravlje: Ovaj period može doneti izazove u vezi sa zdravljem. Posvetite pažnju imunom sistemu, posebno ako imate probleme s alergijama, prehladama ili respiratornim organima.

.

Nedeljni horoskop do 28. januara za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: U sedmici koja je pred nama Rakove očekuje sređivanje papirologija i zaostalih obaveza  iz prethodnog perioda. Kad to okončaju trebalo bi da se konkretnije uhvate u koštac sa novim profesionalnim izazovima.

Moraćete  da se  prilagođavati novim promenama i to od strane  nekih eksternih saradnika. Iz tih razloga  ne zalećite se sa prihvatanjem novih obaveza, promislite malo pre toga.

Ljubav:  Rakovi koji su u emotivnim vezama mogu se  dosta rasplinuti  zbog poslovnih obaveza.  Od vas se očekuje da se bolje organizujete i odredite prioritete u svom životu.

Ne bi trebali da potencirate besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja,  pokušajte da okrenete energiju na drugu stranu – na neke zajedničke aktivnosti koje će za okupirati pažnju i vama i partneru. Slobodni  Rakovi će imati brojne prilike za nova, kvalitetna poznanstva. Ni sami ne slutite kome ste sve simpatija.

Zdravlje: Zdravlje solidno u ovoj sedmici. Stres izbacujte kroz fizičku aktivnost, i samo tako ćete izbeći potencijalne glavobolje.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Ove  sedmice Lavove  očekuje dosta poslovnih obaveza. Od obima i količine posla nema razloga da se plašite bar kada je radna energija u pitanju. Stabilan pristup i organizacija, daju dobru osnovu da sve završite na vreme i u granicama vremenskih očekivanja.

Možda će vam biti neophodan neki novi saradnik i novi predlozi i rešenja za nastavak posla. Stoje vam mogućnosti za neke značajnije prilive.  Trenutno bi bilo poželjno  da povučete ručnu kočnicu kada su nepotrebni troškovi u pitanju, pa iskoristite ovo vreme da možda nešto i uštedite.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim relacijama, obratite pažnju na prvu polovinu sedmice kada su mogući veći nesporazumi u komunikaciji sa partnerom.  Drugi deo perioda donosi nešto bolju  klimu u vašoj vezi da makar izgladite većinu neslaganja, i  pokušajte da ulijete neku novu pokretačku energiju u priču u kojoj se nalazite.

Za sada se sve drži pod kontrolom, ali u kom će pravcu krenuti u nekom narednom periodu, to je već pitanje. Kod slobodnih Lavova trenutno se dosta toga vrti oko kontakata sa prijateljima ili osobama preko društvenih mreža. Na vama je izbor.

Zdravlje: I tokom ove sedmice su mogući stomačni problemi, stoga povedite dosta računa o ishrani.

Devica

Posao: Ovu sedmicu Device  započinju rešavanjem problema iz prethodnog perioda, uključujući i one finansijske. Polako ali sigurno rešavajte situacije koje su vam važne. Postoje realni problemi u papirologiji i tehničkom odrađivanju ugovorenih stavki, ali vi ponudite neka svoja nestandardna rešenja. Poseban akcenat je ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim odnosima stvari će i tokom ove sedmice funkcionisati odlično. Potrudite se  da uvedete neke pozitivne promene i novine u vašu svakodnevicu, to će prijati i vama i partneru. Poradite malo oko vašeg odnosa, sad je dobar period za to. Slobodni predstavnici imaće nekoliko povoljnih prilika za nova i interesantna poznanstva, od koji bi bar jedno mogli izdvojiti kao potencijalni nagoveštaj neke dobre priče u narednom periodu.

Zdravlje: Problemi se mogu javiti najviše sa imunitetom, a i neke hronične bolesti se mogu opet aktivirati.

Nedeljni horoskop do 28. januara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: U ovoj sedmici većina tipičnih Vaga će imati   odlične preduslove za kvalitetne odnose sa kolegama i nadređenima, kao i za lakšu realizaciju poslovnih  ideja i rešenja. Imaćete mogućnosti za  pokretanje nekih projekata, a više nego izvesno i realizaciju planiranih poslova.

Takođe, odličan je period da se aktivira neka saradnja ili kontakt sa inostranstvom. Vi ćete imati elana za rad i sve će vam ići od ruke, imate podršku zvezda.

Ljubav: Solidan period je pred Vagam kada su emotivni odnosi  u pitanju. Svi vaši zajednički ciljevi sa partnerom biće realizovani na lak način, uz dosta izlazaka, druženja, zabave. Fokusirajte se samo na partnera, ili negde otputujte ili nađite način da provedete vreme sami.

Ako ste imali neke sitnije nesporazume, ovaj period da to rešite na najbezbolniji način koristeći kako svoj šarm, tako i dobru volju druge strane. Slobodni ukoliko niste prethodnih dana, onda vam definitivno u toku ove sedmice predstoji jedna zanimljiva i iznenadna  ljubavna avantura. Uživajte.

Zdravlje: Ukoliko ste otklonili probleme sa sinusima koji su vam možda zadavali glavobolje u prethodnom periodu, onda vas ne očekuju ozbiljniji zdravstveni problemi tokom ove sedmice.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: U najavi još jedna potencijalno odlična radna sedmica je pred Škorpijama. Počinje da se   otvara prostor za nova dešavanja, za nove klijente i poslovne ponude kao i za promene koje vama odgovaraju.

Od vas se očekuje da budete vredni, disciplinovani i hvatate prilike koje vam se budu nudile, jer će biti dosta njih koje niste ni očekivali. Sada je pravi moment da neke značajnije promene na bolje pokrenete kada je posao u pitanju.

Ljubav: Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi tokom ove sedmice, da se provodite dobro i budete što opušteniji. Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, trebate zajednički učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa.

Posvetite se zajedničkim prijateljima i onim aktivnostima u kojima oboje uživate. Slobodne Škorpije, vama je posao u prvom planu, pa su u tom okruženju moguće i nove ljubavne prilike.

Zdravlje: Očekuje vas stabilna zdravstvena slika, eventualno povedite računa o probavnom traktu i bubrezima

Strelac

Posao: Jedna uspešna i prožeta sa dosta aktivnosti radna sedmica je pre Strelčevima. Sredinom sedmice sve će se pokrenuti nešto čak i mnogo brže od onoga što ste vi mislili i planirali. Imaćete mnoštvo  dogovora, sastanaka, period je u kom ćete mnogo snage i volje ulagati u posao.

Sve će se to isplatiti, i vaš trud i vaše znanje i doći ćete na pozicije koje objektivno odavno zaslužujete. Uvatili ste dobar ritam, imate dovoljno energije i samo tako nastavite.

Ljubav: U ovim danima može se kod vas javiti jaka posesivnost i ljubomora, pa je potrebno da ne dozvolite da ovo dodatno destabilizuje vaš odnos.

Pokušajte da u nekom mirnom i otvorenom tonu komunicirate sa drugom stranom. Nemojte dizati tenziju više nego što je zaista potrebno. Slobodni Strelčevi, neće vam biti dosadno tokom ovog perioda to je sigurno.

Zdravlje: Zdravlje tokom ove sedmice na zadovoljavajućem nivou. Više se opuštajte, odmarajte,  družite sa pozitivnim osobama.

Jarac

Posao: Malo opuštenije će biti na poslovnom planu Jarčeva ove sedmice. Ovaj period i vama donosi poboljšanje  u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja  problematičnih situacija. To se ne odnosi i na finansije tu budite dodatno oprezni.

Poseban akcenat ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje. Izazovi i prepreke sa kojima se budete suočavali, daće vam još više motiva i energije da se u narednom periodu još odlučnije postavite.

Ljubav: Vi ćete uspeti da osvestite šta je ono što želite kada su vaša partnerstva u pitanju i naći način da do toga dođete.

Situacija sa voljenom osobom ide nekim mirnim i prilično stabilnim, harmoničnim tokom i to bi trebalo da potraje. Bavite se više planovima za budućnost, više razgovarajte o zajedničkim problemima i temama. Slobodni, i dalje je pred vama sjajan period za još sjajniji ljubani spoj.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, tokom ove sedmice osećaćete veliku iscrpljenost,, a treba da povedete računa o cirkulaciji.

 

Vodolija

Posao: Vodolije, u ovoj radnoj sedmici bi trebalo da pokušate da  prihvatite stvari i okolnosti kakve trenutno jesu i bez velikih očekivanja  radite. Nemojte sebi oduzimati ni vreme ni kvariti raspoloženje, samo se potrudite da vaš deo koji se odnosi na organizaciju i logistiku dobro funkcioniše.

Finansijska situacija je varijabilna i tu morate i vi biti maksimalno fleksibilni, ne bi trebalo da bude većih problema.

Ljubav: Jako lep period na emotivnom planu je pred vama, nemate nekih teških aspekata i kočnica. Vaši porodični odnosi su takođe u dobroj fazi. Morate da se potrudite da partner stekne utisak da mu dajete maksimum u svemu, i da ste mu podrška. Obostrana otvorenost u komunikaciji je neophodna da bi stvari funkcionisale na najbolji način. Slobodni, zvezde vas podržavaju naročito u komunikaciji preko društvenih mreža, što je donekle i vaša omiljena oblast.

Zdravlje: Ova sedmica vam u zdravstvenom segment može doneti respiratorne tegobe, glavobolju i probleme sa pritiskom, stoga posvetite se sa dovoljno pažnje svom zdravlju.

.


Ribe

Posao: U sedmici koja sledi komunikacija vam  ide od ruke, pa je ovo odličan period da pokrenete sve vrste poslovnih dogovora. Budite efikasni, organizovani i detaljni, da ne bi došli u situaciju da vas optužuju za usporavanje nekih poslova.

Ova sedmica  donosi veliki zaokret u karijeri i dobijanje pozicije ili posla na koji ste dugo čekali. Budite svoj na svome i hrabro grabite ka cilju. Dobri planetarni aspekti to maksimalno podržavaju.

Ljubav: Za one Ribe koje su u emotivnim vezama  ovo je  period koji donosi rasterećenja i smanjenje tenzije u komunikaciji sa partnerom. Pokušajte zajedničkom inicijativom da popravite svoj odnos praveći neke zajedničke planove.

Partner i vi ste ušli u period u kojem možete ponovo vratiti vašu vezu na stare, mirnije vode ali je neophodno zajedničko zalaganje. Imate podršku zvezda, a sve ostalo je u vašim rukama. Slobodne Ribe, nova ljubav kuca na vaša vrata. Budite spremne da je prihvatite.

Zdravlje: Vežbajte, odmarajte, jer možete imati probleme sa disajnim organima, izražene glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom.

Nedeljni horoskop do 28. januara preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading