Horoskop

Nedeljni horoskop do 17. marta 2024. godine: Teški dani za Device, Strelčevi u velikoj svađi sa partnerom

Nedeljni horoskop do 17. marta 2024. godine

Nedeljni horoskop do 17. marta 2024. godine: Teški dani za Device,  Strelčevi u velikoj svađi sa partnerom

Photo by Liza Summer from Pexels

Nedeljni horoskop do 17. marta 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Nastavlja se povoljan poslovni period za većinu tipičnih Ovnova. Tokom prve polovine ove sedmice dobar je period za pokretanje novih projekata i poslovnih dogovora na koje niste računali.

Pristižu vam novi saradnici, samim tim i drugi sistem za pregovaranje i vi se morate malo prilagođavati. Što pre prihvatite činjenicu da malo morate da promenite sopstveni nastup, brže ćete realizovati sve što zamislite.

Od sredine sedmice predstoje vam neke zaista dobre šanse i pred vama se otvara još bolji period kada ćete i te kako imati razloga da budete zadovoljni. Ukoliko imate u planu sada možete refinansirati neki kredit ili omogućiti sebi olakšano plaćanje, na više rata.

Ljubav: Promenljiva ljubavna atmosfera vladaće kod zauzetih Ovnova. Nećete biti na istim talasnim dužinama sa partnerom i možete da očekuje kritike zbog ponašanja i ophođenje.

Nemojte biti egoistični, preterano nonšalantni i ponašati se kao da vas partnerovi problemi nimalo ne zanimaju. Slobodnim Ovnovima i dalje stoje mogućnosti da uplove u novu ljubavnu priču, iznenada.

U svakom slučaju i da ne bude ništa, vama će prijati da izlazite, da se družite i provodite sa vama dragim osobama, prijateljima.

Zdravlje: Nema upozorenja za ovu sedmicu kada je zdravlje Ovnova u pitanju. Pratiće vas dobra energetska slika i dobro raspoloženje.

 

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Uspešna radna sedmica je pred Bikovima. Poslovno okruženje biće radno nastrojeno, vi ćete biti u prvom planu pa iskoristite ovaj trenutak maksimalno, sve je na vašoj strani. Naglašene su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova.

Budite odgovorniji nago inače, pomoć prijatelja biće vam neophodna, veoma izazovan period za novac. Od sredine sedmice, pored početnog sporog tempa i odlaganja, izdefinisaće se  mogućnosti da obavite stvari na zadovoljavajući način.

Bićete i po pitanju komunikacije i dogovora ubedljivi i sposobni. Ne zadužujte se, ne ulažite novac jer morate da zatvorite neke finansijske obaveze koje vam stoje nad glavom duže vreme.

Ljubav: Zauzeti Bikovi bi trebalo da budu maksimalno opušteni i posvećeni svojim voljenim osobama. Dobro raspoloženje i optimizam će se vratiti u vaš život u velikoj meri. Iskoristite ovaj povoljan period i ugađajte jedno drugom, ne dozvolite da vam iko i išta to poremeti. Slobodni i dalje mogu imati dileme u veyi sa novom simpatijom i smišljati šta će i kako će i da li je to dobro ili nije. Dok ne probate nećete ni znati.

Zdravlje: Ovaj period Bikovima može doneti pojačanu glavobolju, variranje krvnog pritiska i sklonost ka sezonskim alergijama.

 

Nedeljni horoskop do 17. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Solidna radan sedmica je pred Blizancima. Pored nervoznih početnih nekoliko dana, gde će vam presudno biti prilagođavanje, ostatak perioda donosi dosta dobru komunikaciju i nove mogućnosti.

Poslovna sfera vam nudi i mogućnost putovanja ili, generalno, dosta kontakata sa strancima i stranim firmama. Dosta novosti i osveženja u vašim projektima sledi i od novih, mlađih saradnika. Iskoristite ovaj period maksimalno da se istaknete i u prvi plan stavite sebe i svoje profesionalne kvalitete.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, vi ćete biti često u samopreispitavanju da li veza u kojoj se nalazite ima budućnost. Verovatno vi i partner sada nemate dovoljno vremena jedno za drugo.

Ipak, kada ste zajedno, oboje ćete se truditi da izvučete maksimum. Slobodni pripadnici će se i dalje vrteti ukrug staro-novo, bez mogućnosti da se odluče, bojeći se da ne pogreše. Nećete saznati ukoliko ne pokušate, na vama je sve.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju tokom ovog perioda preporuka je: šetajte se, trčite, budite u pokretu, družite se sa pozitivnim ljudima, opustite se, rasteretite i pojačajte imunitet maksimalno.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Nema u najavi nekih ozbiljnih prepreka na poslovnom planu Rakova za ovu radnu sedmicu. U prvoj polovini povećan oprez biće potreban u vezi sa papirima, pa ili pažljivije čitajte ono što treba da potpišete ili angažujte nekoga ko će vam sve rastumačiti, a vi samo finalizirajte.

Druga polovina sedmice donosi olakšice na polju finansija i zarade. Otvaraju vam se lepe mogućnosti za saradnju sa inostranstvom i novim saradnicima koji će vam baš prijati. Krajem sedmice bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Udaljavaćete se od partnera jer isplivavaju problemi koje ste stavljali pod tepih. Nestabilnost se ogleda u definisanju zajedničkih potreba i ciljeva.

Možda neko od vaših zajedničkih prijatelja pokuša da se umeša na jedan loš način, odnosno da odnose podrije dodatno. Kod slobodnih su i dalje aktuelna druženja sa prijateljima i komunikacija iz tog prijateljskog može prerasti u ljubavno. Potrebno je vreme da stvari legnu gde treba.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno, eventualno su moguće glavobolje kao posledica problema sa krvnim pritiskom i krvnim sudovima.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Solidna sedmica je pred Lavovima kada je poslovni segment u pitanju, ali ne i u finansijama. Trošite iznad svojih mogućnosti,i vreme je da se malo primirite i počnete da se ponašate odgovornije.

Što se posla tiče očekuje vas solidna komunikacija sa saradnicima, tekuće obaveze odrađivaćete rutinski, a moguća je i najava  obuke ili dodatnog usavršavanja. Sve u svemu ukoliko izuzmemo finansijski deo, trebalo bi da kraj sedmice dočekate zadovoljni.

Ljubav: Zauzetim Lavovima predstoji nestabilan ljubavni period. Nemojte mešati profesionalni i privatni život, moglo bi da vas košta skupo, jer razumevanje druge strane nemate.

Oboje terate inat i tu nema pomoći, već sačekati da se situacija i strasti smire. Slobodni Lavovi, interesantnih dešavanja ima, a da li će nešto postati ozbiljno nema naznake, a i nije vas mnogo briga.

Zdravlje: Potrudite se da se više odmarate i jačate imunitet, to je jedina preporuka kada je zdravlje u pitanju.

Nedeljni horoskop do 17. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Devicama ova radna sedmica može doneti izvesne poteškoće u realizaciji obaveza, ali kako bude odmicala tako će sve dobijati bolji i kvalitetniji ritam i uspećete sve da završite na način kako ste planirali. Naime, u prvoj polovini sedmice veoma je bitno da ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate, a ukoliko morate, neka budu samo sa proverenim saradnicima.

Takođe nikako ne ulazite u nova finansijska zaduženja. Od sredine sedmice maksimalno se potrudite da neku od novih ideja nametnete onima koji odlučuju, odnosno da budete predvodnik novog poslovnog projekta.

Ljubav: Pred zauzetim predstavnicima jestabilan i miran period, što bi trebalo iskoristiti i posvetiti se na najbolji mogući način voljenoj osobi.

Budite darežljivi, izlazite, smejte se, zabavljajte, jednom rečju uživajte i ne razmišljajte ni o čemu. Slobodnim Devicama i dalje u najavi stoji početak nove ljubavne priče. Samo polako i opušteno, pustite da se stvari odvijaju prirodnim tokom.

Zdravlje: Ovaj period nije povoljan kada je zdravstveni segment u pitanju, donosi mogućnost povreda, stresne situacije u saobraćaju, kao i  bolove u leđima i glavobolju.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Ne očekuju vas ozbiljnije poteškoće kada je poslovni segment u pitanju, ali oprez nikada nije na odmet. Tokom prve polovine sedmice imaćete dobre šanse da realizujete svoje poslovne planove i zamisli, ali će biti potrebno da budete pažljiviji i obazriviji nego inače, stoga se fokusirajte na ono što radite kako ne biste napravili neki previd.

Finansijski segment je dosta stabilan, postoji realna mogućnost za povećanje prihoda. U drugom delu sedmice konačno ćete privesti kraju neke započete projekte. Izbegavajte putovanja u inostranstvo i uopšte komunikaciju sa saradnicima koji su van zemlje.

Ljubav: Kod zauzetih Vaga su prisutni nestabilnost i nerazumevanje u partnerskim odnosima, što dovodi do udaljenja i nesporazuma u komunikaciji što vama nimalo ne prija.

Morate u komunikaciju uneti  više samokontrole i izbeći konflikte koji mogu da prerastu u ozbiljnije sukobe. Bespotrebne  rasprave i objašnjavanja bilo bi mudro da izbegnete.  

Slobodne Vage, i dalje se premišljate, razmišljate, vagate i tražite načine da se približite osobi koja vas intrigira. Sačekajte povoljniji period da povučete konkretan potez, što je uskoro.

Zdravlje: Ova sedmica donosi izraženiju nervozu, što za posledicu može imati glavobolje, probleme sa disajnim organima, hormonski disbalans, stoga povedite više računa o zdravlju.

Nedeljni horoskop do 17. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Početkom sedmice pojavljuju se komplikacije na polju posla, što većini Škorpija može stvoriti dodatnu nervozu. Biće turbulentno sa bezbroj poslovnih izazova i zastoja gde nećete moći ništa da preduzmete.

Pojaviće se problemi koji se odnose na rokove koje morate ispoštovati, naročito kada je papirologija u pitanju. Od sredine sedmice povremeno može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promenite način rada ili pristup obavezama.

Ljubav: Spremni ste da na polju ljubavi pravite ozbiljnije promene i da postojeći odnos dignete na viši nivo. Težite da više vremena provedete u mirnijoj atmosferi sa partnerom. Idite na neki put ili bar u neku lepu šetnju ili izlet u prirodu.

Pred Vama je početak nove faze u vezi i vi ste spremni da u nju uplovite zajednički. Slobodne Škorpije, verovatno će sa vama kontaktirati osoba iz prošlosti. Na vama je kako ćete odreagovati.

Zdravlje: Škorpijama ova sedmica može doneti probleme sa vidom i nestabilan hormonski status.

 

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Evo u najavi jedne opuštenije radne sedmice za Strelčeve na svim poljima, pa ćete moći  da odahnete i sa lakoćom realizujete ono što ste planirali. Imaćete bolju komunikaciju i sa nadređenima i sa neposrednim saradnicima tako da će posao teći lakše.

Bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Ovaj period  biće bolji i za finansije, pa se potrudite da dobro isplanirate sva ulaganja i sve troškove.

Ljubav: Ova sedmica na ljubavnom planu zauzetih Strelčeva ne donosi neka bitnija poboljšanja u odnosu na prethodnih sedam dana.

Visok nivo tolerancije, strpljenja i kompromisa sa obe strane je potreban da se ovaj period prebrodi na najlakši način. Slobodnim pripadnicima i dalje su otvorene šanse za nova poznanstva preko posla ili putovanja.

Zdravlje: Nepovoljna zdravstvena slika očekuje vas tokom ovih sedam dana. Moguće su glavobolje, oscilacije krvnog pritiska i nervoza.

Nedeljni horoskop do 17. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Napeta radna sedmica očekuje pripadnike znaka Jarca. Moraćete da se suočavate sa zahtevnim saradnicima, sa kratkim rokovima i velikom žurbom. Sve uspevate da završite na vreme, ali vas to poprilično iscrpljuje i čini da ste pod stresom.

Pokušajte da izbegavate nepotrebne verbalne konflikte sa poslovnim saradnicima oko sitnica i detalja, jer ćete izgubiti dragoceno vreme. Krajem sedmice poželjno je da predložite potpuno nov posao koji nema mnogo dodira sa oblašću kojom se bavi vaša kompanija.

To bi moglo da donese ekstra prihode i poboljšanje opšteg stanja. Neki će morati da promene način poslovanja, što je za tipične pripadnike vašeg znaka ozbiljan stres.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi, period je takav da morate biti pažljivi i odmereni u komunikaciji sa partnerom da ne biste bez pravog razloga izazvali tenziju.

Ukoliko je moguće, ne prenosite tenzije i probleme sa posla na ljubavnu sferu. Nije partnerova krivica što vi imate promenljivo raspoloženje ili probleme druge prirode. Slobodni, nema u najavi nekog ozbiljnog i konkretnog dešavanja u vašem emotivnom životu. Sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Ne očekuju vas iole ozbiljniji zdravstveni problemi ovih sedam dana, bićete u dobroj formi.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije, manje-više sve je na vašoj strani, samo treba da zasučete rukave i krenete u akciju. Unesite vašu inventivnost maksimalno u prezentaciji posla i sve će krenuti u dobrom pravcu. Imaćete dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka, usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke i savladati.

Od sredine sedmice ne računajte mnogo na pomoć i lojalnost okoline, moraćete sve sopstvenim snagama da odradite. Obratite pažnju na bitne detalje jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira.

Ljubav: Fini emotivni trenuci očekuju Vodolije u vezama i brakovima. Pred vama su dani  ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane.

Budite posvećeni, provodite što više vremena zajedno, a partner će to znati izuzetno da ceni. Slobodne Vodolije, i dalje su aktuelna poznanstva, komunikacija preko društvenih mreža.

Zdravlje: Zdravlje, dobro tokom celog perioda, eventualno se pripazite, zbog povećanog unosa hrane postoji mogućnost viška kilograma. Više kretanja i fizičke aktivnosti je preporuka.

 

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Vrlo dobra radna sedmica je pred tipičnim Ribama. U prvoj polovini veoma je važno da vi budete maksimalno precizni u svom izražavanju, da ponovite više puta neke poteze, a, na drugoj strani, da zatražite dodatna objašnjenja ukoliko nešto nije dovoljno jasno.

Od sredine sedmice kreće vaša ekspanzija na svim poljima, pa i na poslovnom. Sve će vam ići od ruke, poboljšavate svoj položaj, uvećavate posao, a biće i više novca. Vi treba da budete nosilac ovog dobrog perioda jer ta pozitivna planetarna energija je vezana za vaš znak. Samo napred.

Ljubav: I dalje je nestabilan period pred zauzetim Ribama, protkan nezadovoljstvima, guranjem problema pod tepih i neiskrenosti prema partneru. Morate se vi potruditi da povučete ručnu u pravom trenutku, kako ne bi izgubili neko dragoceno vreme.

Porodični uticaj takođe može biti opterećujući, pa smanjite i te kontakte na minimum. Slobodne Ribe, fina energija i dobro raspoloženje vas očekuju sa osobom koju već poznajete neko vreme. Uživajte.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom ove sedmice čuvajte se povreda od oštrih predmeta. Planirajte više šetnje i drugih umerenijih aktivnosti.

Nedeljni horoskop do 17. marta preuzet je sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading