Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 11. JUNA: Prošlost vam kuca na vrata! Da li je to dobro ili ne, ostaje da vidimo

NEDELJNI HOROSKOP DO 11. JUNA: Prošlost vam kuca na vrata! Da li je to dobro ili ne, ostaje da vidimo

story

Ovan
Posao: Poslovne obaveze stavljate na drugo mesto jer ste posvećeni rešavanju komplikovanih odnosa u vašem domu. Ne ulazite u konflikte, kako ne biste izvukli deblji kraj, i razmislite kuda dalje. Ljubav: Nadmećete se u vezi s voljenom osobom jer želite da budete autoritet, ali to hoće i druga strana. Slobodni Ovnovi okreću se staroj ljubavi. Zdravlje: Stabilno.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Zvezde kažu – čeka nas puno udvaranja, ali i nesuglasica

Bik
Posao: Veoma ste posvećeni radu zbog čega ćete biti i finansijski nagrađeni. Imate dobru komunikaciju s kolegama, a moguć je i kraći poslovni put. Ljubav: Imate potrebu da se odmorite i da se posvetite sebi zbog čega ćete zapostaviti voljenu osobu. Ovo važi i slobodne pripadnike znaka, koji neće mnogo razmišljati o novoj ljubavi. Zdravlje: Problemi s organima za disanje.

Blizanci
Posao: Sunce u vašem znaku, kao i Venera, pomažu vam da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali u prethodnom periodu. Vreme je za akciju ali na suptilniji način. Ljubav: Voljena osoba daje vam punu podršku iako vas u narednim danima neće uvek razumeti. Ako ste slobodni, ljubav je u vašoj blizini, samo malo bolje pogledajte oko sebe. Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Rak

Posao: Nakon dužeg vremena povlačenja ili ćutanja, vi se budite i želite da krenete u akciju. Preporuka je da se fokusirate na posao jer ćete postići željene ciljeve samo ako ste posvećeni. Ljubav: Ukoliko budete reagovali emotivno i bez mnogo razmišljanja, mogući su sukobi s voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka društveno su aktivni. Zdravlje: Moguće povrede.

Lav
Posao: Trudite se da sakrijete nervozu i da je ne prenosite na kolege. To je mudra odluka jer vam sada nisu potrebni incidenti. Polako prevazilazite probleme s kojima se suočavate. Ljubav: Imate potrebu da odnos u kom se nalazite podignete na viši nivo, pa ćete se truditi da poboljšate komunikaciju s partnerom i uspećete u tome. Slobodni Lavovi razmišljaju o osobi koju su nedavno upoznali. Zdravlje: Nervoza.

Devica
Posao: Imate želju da napredujete, ali se suočavate sa obavezama iz prošlosti. Ne dozvolite da vas to pokoleba. Da biste krenuli napred, sada je potrebno otići korak nazad. Ljubav: Već duže vreme preispitujete odnos u kom se nalazite, što u vama može izazvati napetost. Slobodni pripadnici znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti. Zdravlje: Umorni ste.

Vaga

Posao: Svu energiju usmeravate na ovo polje. Moguće su prekretnice u karijeri ili nagle odluke o prekidu trenutnog posla. Pored toga, neki od vas će sada biti unapređeni. Ljubav: Partneru su potrebni vaši razumevanje i podrška. Ukoliko ste slobodni, ne možete da odagnate misli o jednoj osobi. Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Škorpija
Posao: Razmišljate o unapređenju posla ili proširenju delatnosti jer želite da se više posvetite radu. Vrlo brzo će vam se ukazati prilika da ostvarite zacrtane ciljeve. Ljubav: Planeta ljubavi u vašem prirodnom osmom polju pojačava strasti s voljenom osobom. Moguća su i kraća zajednička putovanja. Slobodne Škorpije se fokusiraju na posao. Zdravlje: Sve je u redu.

Strelac
Posao: Tokom narednih nekoliko dana imaćete sjajnu priliku da postignete dogovore koji će vam kasnije pomoći da unapredite posao. Kvalitetan odnos s kolegama. Ljubav: Harmonizujete odnos s partnerom, popravljate komunikaciju i rešavate nesuglasice iz nedavne prošlosti. Ako ste slobodni, udvara vam se osoba rođena u vazdušnom znaku. Zdravlje: Bez većih poteškoća.

Jarac
Posao: Zadovoljni ste tempom svog rada, ali ste svesni da to može mnogo bolje. Ne zaustavljajte se i izađite iz zone komfora. Tako će početi novo poglavlje, o čemu sigurno već razmišljate. Ljubav: Sukobi s partnerom sada mogu da kulminiraju i potrebno je da budete taktičniji ukoliko ne želite da okončate odnos. Slobodni Jarčevi obnavljaju vezu iz prošlosti. Zdravlje: Stabilno.

Vodolija
Posao: Vrlo ste aktivni na poslu, brži ste od saradnika i nemate strpljenja. Ipak, suzdržite se od rasprava. Povremeno pogledajte šta ste uradili i kako je najpametnije da nastavite. Ljubav: Dobar aspekt planeta u vazdušnom znaku doprinosi odličnoj komunikaciji s voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka razgovaraju s nekoliko osoba za koje su zainteresovani. Zdravlje: Moguća prehlada.

Ribe
Posao: Potrudite se da u narednim danima radite ono što najbolje znate. Imaćete mnogo novih ideja, ali sad nije najpogodniji trenutak da ih predstavite saradnicima, pa sačekajte još malo kako biste izbegli odbijanje. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, raspirujete strasti u odnosu u kojem se nalazite. Slobodne Ribe na mestima zabave mogu sresti srodnu dušu. Zdravlje: Vitalni ste.