Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 1. OKTOBRA: Protiv ovog znaka se SVE UROTILO!

NEDELJNI HOROSKOP DO 1. OKTOBRA: Protiv ovog znaka se SVE UROTILO!

Ovan

Posao Uspešno balansirate između poslovnih i porodičnih obaveza. Neko od kolega će pokušati da vas isprovocira a vi ćete izbeći sukob. Finansije su promenljive i trudite se da ih kontrolišete. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, planeta ljubavi u polju partnerstva doprinosi harmoniji s partnerom. Ako ste slobodni, imate utisak da neko pokušava na suptilan način da vam se nametne. Zdravlje Moguće sitne povrede.

Bik

Posao Želite da popravite greške koje ste napravili u bliskoj prošlosti, a sada ćete i imati priliku za to. Poslovna situacija je dobra, dobićete pohvale koje će vas obradovati. Ljubav Balansirate između svojih i potreba partnera a kako je vaša planeta u znaku Vage, prilagođavanje vam ne pada teško. Ako ste slobodni na poslu pronalazite nekog kovas lepo animira. Zdravlje Osetljiv urinarni trakt.

Blizanci

Posao Do kraja nedelje se borite za svoje mesto. Izbegavajte rasprave koje bi se mogle pretvoriti u sukob. Nedelja donosi uspeh tamo gde ste uložili trud. Ljubav Dobrog ste raspoloženja i želite to preneti i na voljenu osobu koja će prihvatiti vaš poziv za izlazak. Oni koji su slobodni, uz povoljne aspekte planete ljubavi, upotrebljavaju svoj šarm i osvajaju onog koga žele. Zdravlje U redu je.

Rak

Posao Odlučili ste da se okrenete svojim prioritetima a kasnije ćete uživati u transformaciji koju ste postigli. U narednih nekoliko dana bićete emotivniji nego inače pa pazite na  reakcije. Mogući su prekovremeni sati. Ljubav Partner pokazuje nezadovoljstvo zbog toga što ste previše okrenuti sebi. Oglušićete se o to. Ako ste slobodni, ljubav želite, ali ne po svaku cenu. Zdravlje Stabilno je.

Lav

Posao I dalje vas prati trend velikog napora i ulaganja svih resursa na ovom polju ali, za razliku uod prethodnih meseci,  ovaj put odmah vidite rezultate koji vas još više motivišu za rad. Novac trošite više nego što vam se to dopada. Ljubav Ukoliko želite poboljšati odnos sa voljenom osobom, sada ćete za to imati priliku. Slobodni Lavovi su veoma komunikativni i šarmantni. Zdravlje Više se odmarajte.

Devica

Posao I dalje je nekoliko planeta u vašem znaku, a posebno vas Mars gura napred ka vašim ciljevima. Postavljate se kao lider u kolektivu, kolege to podržavaju. Ljubav Venera se preselila u vaše prirodno drugo polje pa su ovo dani hedonizma udvoje, ukoliko ste u harmonii s partnerom. Neskladne relacije bliže se kraju. Ako ste slobodni, razmišljate o jednoj mlađoj osobi. Zdravlje Moguće urinarne infekcije.

Vaga

Posao Pred vama su dani u kojima ćete napraviti ozbiljan korak napred kada je karijera u pitanju. Mogući su prilivi novca i podrška žena. Ljubav Venera je u vašem znaku i ovo je nedelja u kojoj ćete uživati u društvu partnera koji se trudi da vam udovoljava. Razgovori o planovima će obeležiti dane. Ako ste slobodni, ljubav je vrlo blizu vas, prepoznajte je. Zdravlje proverite šećer u krvi.

Škorpija

Posao Planovi se realizuju na teži način, ali se ipak ostvaruju, a svakako vam prija adrenalin i neizvesnost. Finansije su dobre, s tim što ćete se izložiti troškovima. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, povlačite se u sebe, a moguće su i tajne veze, bez obzira na vaš emotivni status. Ako ste slobodni, nostalgija će obeležiti  ovu nedelju kao i pitanje da li je moglo drugačije. Zdravlje U redu je.

Strelac

Posao Ulenjili ste se a razlog je stabilna situacija. Ne dozvolite da se previše opustite, jer će vas sačekati obaveze koje će vas unevorziti. Ljubav Zauzeti Strelčeci okrenuti  su svojim potrebama i zahtevaju od suprotne strane da im se prilagodi. Ako ste slobodni, kriterijumi su vam visoki i zato možda ne vidite da je srodna duša u vašoj neposrednoj blizini. Zdravlje Sve je pod kontrolom.

Jarac

Posao Ovaj segment života će vam poslužiti kao beg od poteškoća  u privatnom životu. Nekima je potrebna izolacija i mir koju uvek pronalaze u poslu. Ako čekate povoljne vesti, sada će stići. Ljubav Zauzeti Jarčevi se osećaju izgubljeno i pokušavaju popraviti odnos u kojem se nalaze. Slobodni intezivno razmišljaju o prošlosti kao i o opciji da kontaktirate nekadašnju veliku ljubav. Zdravlje Dobro je.

Vodolija

Posao Potrebne su vam promene koje ćete početi sprovoditi u delo. Prijaće vam neizvesnost, improvizujete s planovima. Ljubav Planeta koja je zadužena za vaše polje ljubavi je u znaku Vage pa je ovo sedam harmoničnih dana kada je vaše partnerstvo u pitanju. Obostrano razumevanje potreba će vas radovati. Ako ste slobodni, ovo su dani kada su moguće veze sa zauzetim osobama. Zdravlje Vitalni ste.

Ribe

Posao Dezorijentisani ste i neorganizovani što će vam otežati odnos sa kolegama ali i u radu. Radite po automatizmu da se ne bi dešavale greške i ne ulazite u nove projekte. Ljubav Ako ste zauzeti, odnos se menja i više ćete biti okrećnuti sebi. Partner će se iznenaditi novim stavom. Ako ste slobodni, moguća je strastvena avantura koja će ipak biti bazirana na emocijama. Zdravlje: Stabilno je.