Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Pripazite na svoje NEPROMIŠLJENE odluke, MOGU VAS KOŠTATI I NOVCA, ALI I ŽIVACA!

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR:  Pripazite na svoje NEPROMIŠLJENE odluke, MOGU VAS KOŠTATI I NOVCA, ALI I ŽIVACA!

story

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki horoskop za oktobar.

Ovan

Posao: biće vam važni međuljudski odnosi u radnom okruženju I trudićete se da da održite harmoniju. Bićete samo delimično uspešni jer će biti momenata kada ni vi nećete imati strpljenja. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, oktobar je dinamičan mesec u kojem ne biste trebali potezati važna pitanja partnerstva kao I Izbegavati važne odluke. Ako ste slobodni, flertovaćete vrlo intezivno a biće vam I uzvraćeno. Zdravlje: moguće povrede. 

Bik

Posao: ovim poljem prolazi nekoliko planeta pa je samim tim posao od izuzetne važnosti. Imate mogućnost da planove sprovedete u delo, pa se pripremite na akciju. Ljubav: zauzeti Bikovi su u stabilnom odnosu I posvećuju se poslu, dok će slobodni pripadnici vašeg znaka pokazati zanimanje za jednu vrednu osobu iz bliskog okruženja. Zdravlje: dobar period za kompletnu zdravstvenu kontrolu.

Blizanci

Posao: rasejani ste, posebno od druge polovine meseca, kada će se vaša planeta spremati za retrogradni hod. Preporuka je da u prvoj polovini meseca obavite sve važnije dogovore. Ljubav: ako ste zauzeti, pred vama je nekoliko vrlo aktivnih nedelja u kojima ćete pokušati nametnuti svoj autoritet. Slobodni Blizanci iz nedelje u nedelju menjaju interesovanje za različite osobe. Zdravlje: u redu je.

Rak 

Posao: brojne obaveze vas umaraju I stvaraju nervozu u vama jer ne donose velike rezultate. Pored toga, porodica je sada na prvom mestu, bilo da je u pitanju rešavanje odnosa ili nekretnina. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, ne inatite se partner, nego nađite zajednički jezik. Ako ste slobodni, mlađa osoba će vas zainteresovati. Zdravlje: premoreni ste.

Lav

Posao: od ovog meseca ćete se nameračiti na svoju poziciju na ovom polju I u tome ćete biti više nego uspešni. Pored toga, unutrašnji osećaj koji nije bio najsjajniji, prestaje. Ljubav: partner od vas ima velika očekivanja, s tim što ste I vi u tom raspoloženju. Uskladite potrebe. Ako ste slobodni, optimistični ste I imate puno prilika za novu ljubav. Zdravlje: problemi sa kičmom.

Devica 

Posao: generalno, situacija na ovom polju je stabilna, iako ćete imati utisak da se svaka dva dana nešto menja. Sve držite pod kontrolom. Ljubav: u prethodnim mesecima ste sazreli I nekako ste “stariji” na polju ljubavi. Trećeg oktobra, bili slobodni ili ne, vama sve kreće na polju ljubavi. Zdravlje: u redu  je.

Vaga

Posao: u prve tri nedelje meseca ćete biti najaktivniji I učinićete sve da se istaknete. Nekima će to delovati agresivno, ali se na to nećete obazirati. Ljubav: vaša potreba za ljubavlju raste, a partner je uočava. Ukoliko ste slobodni, društveno ste aktivni I prilike za ljubav su brojne.  Zdravlje: moguća uganuća I prelomi. 

Škorpija

Posao: finansije se popravljaju ali se istovremeno zadužujete I zato je neophodno da se kontrolišete da kasnije ne biste brinuli.  Posao kreće sa jedne prilično uljuljkane pozicije I stagnacije. Ljubav: idealizujete ljubav, bilo da ste slobodni ili ne. ukoliko vam se neko dopada, razmislite još jednom. Zdravlje: dobro je. 

Strelac

Posao: ponovo se susrećete  sa situacijama iz bliske prošlosti što vam ne da mira. Pokušajte se prilagoditi nametnutim okolnostima. Ljubav: pokušavate biti u stabilnom, ako ne već u dobrom odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, potreba za društvenom aktivnošću raste.  Zdravlje: povedite računa o ishrani.

Jarac

Posao: sve svoje resurse usmeravate na realizaciju planova koje ste zapostavljali u poslednje vreme. Ljubav: intezivno razmišljate o partnerstvu, bili zauzeti ili ne. posvetite se voljenoj osobi, a slobodni Jarčevi se moraju više aktivirati u socijalnom smislu. Zdravlje: umor. 

Vodolija

Posao: očekuju vas velike obaveza na ovom polju, ali I promene koje će se na početku činiti sve osim pozitivne, međutim, strpite se I videćete da ste ušli u dobar ciklus koji će pokazati rezultate. Ljubav: ako ste zauzeti, tvrdoglavo se držite svojih stavova I ne popuštate. Suprotna strana isto radi. Ako ste slobodni, ovo je period kada vam se vraća vera u ljubav. Zdravlje: stabilno je. 

Ribe

Posao: po svaku cenu želite nametnuti svoj autoritet. Nije preporuka da forsirate svoje ideje, odnosno radite to suptilnije. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, sada je vreme da pomirite razlike u partnerstvu. Slobodne Ribe su očarane tajnovitom osobom. Zdravlje: u redu je.