Horoskop

Nedeljni horoskop do 10. decembra: Evo zašto je važno da ostanete fokusirani i da ne paničite!

Nedeljni horoskop do 10. decembra: Evo zašto je važno da ostanete fokusirani i da ne paničite!

Pročitajte šta vas očekuje u nedelji bitnih promena...

Ovan

Posao Troškovi koje niste planirali vam zadaju brige i mučiće vas tokom narednih dana. Neko od kolega će od vas tražiti pomoć ili savet, ali nećete biti raspoloženi za to. Ljubav Ako ste zauzeti, voljena osoba će pokušavati da vas isprovocirati na pozitivan način u želji da privuče vašu pažnju. Ukoliko ste slobodni, ulazak u avanturu je pitanje dana. Zdravlje Osetljivi organi za reprodukciju.

Bik

Posao Pokušavate da ostanete smireni u poslovnom okruženju, ali vas stalno izazivaju i uvlače u svađe. Ignorišite to, jer nisu vaše bitke. Finansije stabilne. Ljubav Zauzeti Bikovi će uz napore uspeti da izbegnu rasprave s partnerom i to samo ukoliko ne budu reagovali sa provokacije. Slobodni Bikovi imaju priliku da uđu u vezu s osobom rođenom u vodenom znaku. Zdravlje Problem sa hormonima.

Blizanci

Posao: Pravilno usmerite energiju i dobro se organizujte u narednim danima jer imate mogućnost da napredujete i da se istaknete u očima nadređenih. Ne ulazite u ozbiljnije rasprave, biće sukoba. Ljubav Između vas i voljene osobe se razbuktavaji strasti. Ako ste slobodni, zainteresovaće vas jedna mudra starija osoba. Zdravlje Proverite organe za reprodukciju jer su moguće infekcije i upale.

Rak

Posao Tranzitno Sunce u ovom polju donosi protekciju od strane autoriteta. Pokazaćete se u najboljem svetlu, a mnogim pripadnicima vašeg znaka se smeši i povišica, kao i unapređenje. Ljubav U stabilnom ste odnosu sa voljenom osobom, nakon perioda tenzije i sukoba. Ako ste slobodni, čekate na prvi korak osobe škorpionskog karaktera. Zdravlje Vitalni ste, s tim što ćete imati slabiju cirkulaciju.

Lav

Posao Stižu dobre vesti, ušli ste u izuzetno povoljan poslovni period. Stižu rezultati velikog truda koji ste uložili u prošlosti. Moguć rad sa strancima. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, u narednih 7 dana ćete biti sumnjičavi kada je lojalnost partnera u pitanju, bez osnova. Ako ste slobodni, odlučujete da date šansu osobi koja do sada nije ispunjavala vaše kriterijume. Zdravlje Posetite stomatologa.

Devica

Posao Iako vam nedostaje elan i energija, to ne utiče na kvalitet rada jer vam je posao uvek na prvom mestu i tu vek dajete sve od sebe. U ovom periodu muče vas finansije. Ljubav Ako ste zauzeti, pravite presek stanja i odlučujete da okrenete novi list, s partnerom ili bez njega. Slobodni pripadnici vašeg znaka okreću se poslu, mada vas animira osoba rođena u zemljanom znaku. Zdravlje Stabilno je.

Vaga

Posao Glavna preokupacija su vam finansije i to će se nastaviti i u narednoj nedelji. Koliko god pokušavali napraviti neki balans, teško ćete u tome uspeti. Ljubav Skloni ste povlačenju ali to neće uticati na vaš odnos s voljenom osobom, naprotiv, imaćete punu podršku u vezi. Ako ste slobodni, ovo je nedelja kada vam ljubav dolazi preko članova porodice - poznanstvo kroz familiju. Zdravlje U redu je.

Škorpija

Posao Vredno radite i pokrećete nešto novo, što ste planirali nekoliko meseci ranije. Zvezde vas podržavaju u tome i sve vam ide od ruke u obavljanju novog posla. Ljubav Zauzete Škorpije čine sve da privuku pažnju partnera i u tome uspevaju. Ako ste slobodni, neko se sve više interesuje za vas i vi to primećujete. Čekate na prvi korak uz mali signal koji dajete. Zdravlje Moguć povišen pritisak.

Strelac

Posao Do kraja nedelje moguć iznenadni priliv novca. Vi ćete biti u iskušenju da ga odmah potrošite. Ipak, suzdržite se jer će vam se ta odluka kasnije isplatiti. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, partner će pokrenuti priču na temu zajedničkih finansija. Slobodni pripadnici vašeg znaka se zanimaju za osobu s posla. Zdravlje Osetljiva kolena i kosti, zato se ne izlažite velikim fizičkim naporima.

Jarac

Posao Planeta velike sreće je ponovo, nakon dužeg vremena u vašem znaku, što znači da vam se otvaraju nove mogućnosti koje se tiču, prvenstveno, polja posla. Jarčevi kojima je potrebna promena će se sada odlučiti na promenu. Ljubav Ako ste zauzeti, u skladnom ste odnosu s partnerom, uz povremene čarke. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju simpatije prema osobi koja je mlađa od njih.  Zdravlje: Stabilno je.

Vodolija

Posao Stanje vaših finansija će do kraja nedelje biti promenljivog karaktera pa ćete biti zabrinuti. Već sledeća nedelja donosi poboljšanje situacije pa ćete na brige zaboraviti. Ljubav Zauzete Vodoljije se osamljuju, a time izazivaju ljubomoru kod partnera. Jedno objašnjenje rešava problem. Ako ste slobodni, vreme je za tajnu romansu koja će prerasti u nešto ozbiljnije. Zdravlje Sve je u redu.

Ribe

Posao Promenljivog ste raspoloženja i skoloni ste izlivima emocija u javnosti. Potrudite se da to ne utiče na vašu produktivnost kao i na odnos sa saradnicima. Sledeća nedelja značajno je stabilnija. Ljubav Ako ste zauzeti, voljena osoba vam daje podršku i pokušava ispuniti vaše prohteve i želje. Slobodni pripadnici vašeg znaka se mogu zaljubiti u dosadašnjeg prijatelja. Zdravlje U redu je.