Horoskop

Nedeljni horoskop do 17. decembra: Ovom znaku ostvariće se NAJLUĐI SNOVI

Nedeljni horoskop do 17. decembra: Ovom znaku ostvariće se NAJLUĐI SNOVI

story

Pročitajte šta vam kaže horoskop za period do 17. decembra...

Ovan

Posao Komunikacija s poslovnim saradnicima je odlična pa iskoristite priliku da rešite ono što vam je dugo na umu. Moguće su emotivnije reakcije s vaše strane, ali se to ipak neće odraziti na posao. Ljubav Strasti vladaju u postojećem emotivnom odnosu pa će ovo biti nekoliko, za vas, vrlo povoljnih dana na polju ljubavi. Ako ste slobodni, zainteresovaće vas starija osoba. Zdravlje U redu je.

 

Bik

Posao Pred vama su dani u kojima ćete se izložiti troškovima, i to, konkretno, imaćete dva troška. Ovaj put vas to neće opteretiti, jer se radi o nečemu što je veoma praktično i što vam je potrebno. Odnosi sa kolegama su korektni. Ljubav U partnerskom odnosu dolazi do zahlađenja, a usled toga i do nezadovoljstva. Slobodni pripadnici vašeg znaka sreću sudbinsku osobu. Zdravlje Stabilno je.

Blizanci

Posao Promenljivog ste raspoloženja i rasejani ste pa će vam biti potrebno više koncentracije i napora na poslu. Klonite se komunikacije van poslovnih tema jer ćete se uplesti u ogovaranja bez potrebe. Ljubav Potreba za sigurnošću u vama raste i želite partnerovu podršku. Ako ste slobodni, sve se vrti oko jedne osobe koja vam nudi samo avanturu i ništa više. Zdravlje: Proverite status hormona.

Rak

Posao Želite se malo povući u profesionalnom okruženju, ali vam to ne uspeva. Nedostatak sna će doprineti slaboj produktivnosti na polju posla. Finansije su stabilne. Ljubav Ako ste zauzeti, partner će se okrenuti svojim potrebama što je za vas u ovom trenutku nezamislivo. Slobodni Rakovi, s planetom ljubavi u polju partnerstva, imaju priliku da započnu ljubavnu vezu. Zdravlje Nervozni ste.

Lav

Posao Sve što se od vas sada traži, jeste dobra organizacija. Imaćete želju da se rasteretite, ali vam se ne da. Zato ćete dati sve od sebe da unapredite svoj posao i vaš finansijski status. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, fokusirani ste na posao pa ostaje vrlo malo prostora za partnera. Ako ste još uvek slobodni, situacija je slična, ali ćete dobiti priliku da status promenite. Zdravlje Dobro je.

Devica

Posao: Zabrinjava vas pozicija na poslu a razlog će biti nesporazum s nadređenom osobom. Ne shvatajte ništa lično, jer ćete kroz koji dan videte da ste se bespotrebno brinuli. Ljubav Rasterećeni ste po pitanju ljubavi, već ste prevazišli prepreke u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, optimistični ste jer verujete da će se to uskoro promeniti. Niste daleko od istine. Zdravlje Stabilno je.

Vaga

Posao Pojedini saradnici su vam nejasni i distancirate se od njih iako pokušavate da analizirate njihovo ponašanje. Finansije vam zadaju brige, jer nikako ne uspevate taj segment da dovedete u balans. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, zajedno sa partnerom ste fokusirani na poboljšanje kvaliteta odnosa. Slobodni pripadnici vašeg znaka su posvećeni porodici. Zdravlje Moguće povrede kolena.

Škorpija

Posao Ukoliko imate neka nerešena papirološka pitanja, sada ćete biti u mogućnosti to da završite. Dolazi do poboljšanja komunikacije s kolgama i nadređenima. Ljubav Ako ste zauzeti, pažnju bi vam mogla privući osoba koja nije vaš partner. U pitanju je intelektualna stimulacija ali je to bi bio rizičan potez. Slobodne Škorpije ulaze u vezu. Zdravlje Vitalni ste ali prekontrolišite krvnu sliku.

Strelac

Posao Mogući iznenadni troškovi koji će vas zabrinuti. Na polju posla vreme je za rekapitulaciju, kako biste videli šta ste u prethodnom periodu postigli. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, i vi i partner ste u vašim obavezama ali to ne utiče na kvalitet odnosa. Ako ste slobodni, prilikom odlaska na posao, moguć susret sa budućim partnerom. Zdravlje Stabilno je, osim mogućih povreda zglobova.

Jarac

Posao Pred vama je nekoliko kvalitetnih dana a vi ste optimističniji nego inače i svoje raspoloženje prenosite i na druge. Finansije će vam se tokom narednih 7 dana popraviti a to vas raduje i smiruje. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, posvetite malo više pažnje partneru koji to potajno priželjkuje. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju karmički susret. Zdravlje Moguće povećanje telesne težine.

Vodolija

Posao Opušteniji ste nego inače i manje vas zabrinjava trenutna poslovna situacija. Niste nerealni, zaista ćete videti da vam dosta toga ide lakše nego do sada. Ljubav Ako ste u vezi ili u braku, treća osoba može uticati na kvalitet vašeg odnosa. Slobodne Vodolije imaju priliku za tajnu ali kratkotrajnu vezu. Zdravlje Moguće su nesanice kao i teška buđenja koja donose nervozu na dnevnom nivou.

Ribe

Posao Tokom narednih dana se maksimalno posvećujete obavezama koje su se nagomilale u prethodnom periodu. Imate realniju sliku stanja ali i realnija očekivanja, kako od drugih tako i od sebe.  Ljubav Zauzeti pripadnici vašeg znaka prave planove s partnerom koji se tiču doma i potomstva, dok će slobodne Ribe biti okrenute prijateljima i društvenom životu. Tu se krije ljubav. Zdravlje U redu je.