Lepota

Konačno otkrivena tajna mladolikosti Džej Lo: Ako želite da izgledate kao ona, uradite ovo!

Konačno otkrivena tajna mladolikosti Džej Lo: Ako želite da izgledate kao ona, uradite ovo!

Ukoliko ste mislili da tajna mladolikosti Džej Lo nikada neće biti otkrivena, prevarili ste se. 

Plesačica, glumica, pevačica Dženifer Lopez od kada se pojavila na javnoj sceni privlačila je pažnju svojim izgledom - izvajanim oblinama.

Međutim, poslednjih par godina ovoj latino divi niko ne može da se načudi. Pored toga što je njeno telo u takvom treningu, da joj i mlađe koleginice zavide, i njeno lice izgleda daleko od onog koje imaju dame koje su napunile 50 godina. Tome, zajedno sa ishranom i skupim kozmetičkim tretmanima, Džej Lo može da zahvali i svojim šminkerima koji odlično obavljaju svoj posao.

Svi oni koji žele da otkriju tajnu mladolikosti Džej Lo imaju sada i prilike za to. Njen šminker Skot Barnes otkrio je koje to greške većina pravi prilikom šminkanja, a koje dosta utiču na celokupan izgled.

Dženifer Lopez otkrila svoj neostvareni san i začudila mnoge

Tajna mladolikosti Džej Lo krije se u ovih 5 koraka

Prva greška je prejako konturisanje

Tajna mladolikosti Džej Lo u osnovi krije se u preciznom konturisanju. Naglašavanje lepote idealna je opcija ukoliko ne morate ništa da sakrivate.

- Jake linije prilikom konturisanja uvek su znak da pratite trend bez razmišljanja o tome kakvo je vaše lice. Kada sam objavio svoju drugu knjigu sa Kim Kardašijan naglasio sam jednu vrlo važnu stvar - koristite konturisanje da naglasite ono što već imate. Dakle, ne kopirajte tuđe crte lica, to će dovesti do senkei linija koje imaju kontra-efekt - rekao je Skot.

Latino dive očarale svet: Ćerka Dženifer Lopez s mamom pred milionskom publikom!

Pravite neprimetan prelaz između senki

Druga tajna mladolikosti Džej Lo leži u naglašavanju očiju. Šminke poznate glumice i plesačice predlaže senke kao uvod u vašu lepotu.

- Prvi zadatak senke je da naglasi vaše oči. Kada ne napravite lepi prelaz, kada ne 'blendate', to je jako demode. Razmišljajte o senkama kao uvodu u vaš ceo izgled. Želite da sve bude glatko i da sve boje idu uz vaš izgled i telo - poručio je šminker, prenosi story.hr.

Ne postoji univerzalno rumenilo

Tajna mladolikosti Džej Lo obuhvata i odgovarajuće rumenilo koje će se savršeno stopiti sa celokupnom makeup pričom.

- Svaki tip kože ima različite podtonove pa zbog toga i mora imati odgovarajuću boju rumenila. Uvek stavljate rumenilo više napred prema nosu, a ne iza prema ušima - objašnjava Skot.

Bivšem mužu Dženifer Lopez izgorela jahta vredna 7.000.000 dolara (video)

Oprezno sa hajlajterom

- Osvetljavanje delova lica ima efekat kao da su napred, senke imaju efekat kao da su ti delovi lica iza. Pazite da prilikom stavljanja hajlajtera ne stavite preširoko jer se onda efekt gubi, a i deo ispod jagodice obraza time više nije u senci pa lice može da izgleda naduveno - savetuje poznati svetski šminker.

Teška šminka tokom dana...

Poslednja i najbitnija tajna mladolikosti Džej Lo zagovara pravilo "manje je više". 

- Dnevno svetlo pravi vam medveđu uslugu i kada stavite previše svega svaka greška i mana će se vidi više. Manje šminke tokom dana podariće vam mlađi izgled nego više šminke. Šminkam već 20 godina i znam kako sama šminka puno zavisi od svetla. Moj savet onima koji ipak ne žele da odustanu od puno dnevne šminke je da izbegavaju crne i sive boje. Umesto toga, držite se tamnijih tonova prirodnih boja koje odgovaraju vašoj koži. Dobićete kontrast koji želite, a neće biti tako agresivan - zaključio je Skot, prenosi Lepota i Zdravlje. 

Dženifer Lopez zna kako da obraduje svog verenika: Seksi ples, posebna čestitka i luksuzankoji su odmah provozali (video)