Lepota

Trikovi za vizuelno krupnije oči

Mejkap trikovi za vizuelno krupnije oči pomoći će vam da uz nekoliko proizvoda bez problema istaknete vaše atribute i sakrijete mane.

Trikovi za vizuelno krupnije oči

Šminka je oduvek bila jedan od najboljih alata za ulepšavanje i „menjanje” ličnog opisa. Pomoću raznih trikova i nekoliko proizvoda možete bez problema istaknuti vaše atribute i sakriti mane. 

Jovana Radovanović

 

Šminker Jovana Radovanović queenjmakeup savetuje kako postici efekat krupnijih očiju

Kada nemamo prirodno krupne oči, ono što je bitno da znamo jeste to da su nam svetle senke i olovke najbolji prijatelji. Sve tamno trebalo bi zaobići kako nam ne bi dodatno umanjilo oko. 

Za početak, prva stvar koja vizuelno uvećava oči jeste bela olovka za vodenu liniju. Kada je nanesete, dobićete pravi efekat krupnijih očiju. Možete koristiti i bež olovku, ako vam se čini da vam je bela olovka previše intenzivna, ali svakako bi trebalo da isprobate i belu, jer ona daje najbolji rezultat. 

Sledeća stvar koja je veoma bitna jeste hajlajter ili sedefasta senka u uglu oka i ispod obrve. Kada ga malo nanesete, svetlo će se prelamati i oči će izgledati krupnije.

Trepavice su takođe bitne. Bilo da nosite veštačke ili samo maskaru, pobrinite se da budu dobro uvijene. 

Vizažista Jovana otkriva: Kako najlakše odabrati pravi tečni puder?

 

 

Sam izbor senki je vrlo važan. Birajte svetlije nijanse, koje će vam još više otvoriti oko. Tamnije senke vam neće laskati i još više će umanjiti oko.

Bitno je da zapamtite i da obrve mogu napraviti veliku razliku, kao i podočnjaci. Proverite da li vaš oblik obrva odgovara vašem licu, kao i da li su dovoljno sređene. Što se tiče podočnjaka, važno je da ih dobro pokrijete kako ne bi odvlačili pažnju od očiju i da ne biste izgledali umorno. 

 

 

Nadamo se da će vam ovi trikovi pomoći i da ćete bez problema postići efekat krupnijih očiju.

Komentari (0)

Loading