Lepota

Prvo sestre Kardašijan, a onda Nina Radulović: Make up look koji želite da rekreirate (FOTO)

Make up Nine Radulović oduševio je brojne dame koje na društvenim mrežama prate voditeljku. Pravo letnje osveženje, koje su na beauty scenu doneli šminkeri čuvenih sestara Kardašijan, ponela je Nina Radulović, a po svoj prilici, ovog leta za ovakvu šminku odlučiće se brojne dame.

Prvo sestre Kardašijan, a onda Nina Radulović: Make up look koji želite da rekreirate (FOTO)

Sve je počelo kada je Kim Kardašijan svoju nude paletu senki razbila plavom nijanosm, a Mario Dedivanović pokazao kako pop of colour drastično menja monotoni make up look.

Od tata je plava boja karta na koju šminkeri često igraju, baš kao i pop of colour tehnika, koja u beauty svetu predstavlja pravu revoluciju. 

Pročitajte: Mariji Kilibardi na ovome bi pozavidele mnoge žene (foto)

Ovog leta posebno je popularan look u kome se nude senke na gornjem kapku razbijaju plavom senkom ispod donjeg kapka, ili senkom u ma kojoj podjednako upadljivoj boji. Ovakav make up look može da predstavlja pravu zvezdu vašeg izgleda, ako se odlučite za nešto svedeniji outfit, a na tu kartu igra i prelepa Nina Radulović.

Breskvasti tonovi senke savršeno pristaju njenom maslinastom tenu, ali uz malo plave boje, koja ističe donji kapak, ceo make up look Nine Radulović predstavlja senzaciju. Oči su na njenom licu jedino naglašeno, a senzualan pogled je uz damsko držanje čini neverovatno seksepilnom.

Baš ovaj look Nine Radulović obećava da postane najnosiviji make up look ove sezone.

Komentari (0)

Loading