Lepota

Da li mi to dobro vidimo? Kortni Kardašijan promenila imidž i u potpunosti iskopirala najpoznatiju srpsku blogerku (FOTO)

Kortni Kardašijan često je tema svetskih medija od kada je započela strastvenu vezu sa Travisom Barkerom. O njenom ponašanju, ludoj ljubavi, ali i sve provokativnijim objavama na društvenim mrežama mnogo se pisalo. Ipak, sada je Kortni napravila novu promenu imidža, koja je uzdrmala ne samo svetske već i domaće medije.

Da li mi to dobro vidimo? Kortni Kardašijan promenila imidž i u potpunosti iskopirala najpoznatiju srpsku blogerku (FOTO)

Kortni Kardašijan nalazi se u periodu života kada je samosvesna i spremna da eksperimentiše sa svojim izgledom, pa se odlučila za drastičnu promenu imidža.

Naime, ona je svoju kosu skratila na kratki paž, koji stilizuje holivudskim valovima, baš kao što je to nekada radila Merilin Monro, ili kao što to sada radi podjednako atraktivna crnka sa naših prostora.

Pročitajte: Proradila hemija - Stari komšija novi dečko Kortni Kardašijan

Naime, fotografije Kortni Kardašijan, njen stil i frizura, neodoljivo podsećaju na stil i frizuru naše blogerke Dunje Jovanić, koja je ne tako davno svoj "Instagram" obogatila fotografijama, na koje liče fotografije Kortni Kardašijan.

Da li je u velikoj "Instagram" zajednici Dunja Jovanić poslužila kao modna i beauty inspiracija najstarijoj sestri Kardašijan, baš kao što je to pre nekoliko godina Jelena Karleuša bila Kim, ili je reč o slučajnosti i doslednom praćenju "Instagram" trendova, procenite sami. Ipak, moramo se složiti da je sličnost između ove dve lepotice gotovo neverovatna.

Pročitajte: Kako spojiti nespojivo? Novo modno pravilo Dunje Jovanić (FOTO)

Komentari (0)

Loading