Lepota

Beauty tajna Anastasije Ražnatović: Kako uspeva da izgleda savršeno i bez trunke šminke

Izgled Anastasije Ražnatović privlači pažnju gde god se pevačica pojavi. Iako ima veliku moć transformacije i često menja boju kose i make-up, Anastasija ipak u jednom izdanju dobije najviše komplimenata.

Beauty tajna Anastasije Ražnatović: Kako uspeva da izgleda savršeno i bez trunke šminke

Mlada zvezda u usponu, pevačica Anastasija Ražnatović i te kako vodi računa o svom izgledu, koji je doslovno besprekoran. Nakon što je objavila fotografiju bez trunke šminke, tajna njenog savršenog tena je otkrivena.

Izgled Anastasije Ražnatović koji je potpuno prirodan zasigurno stavlja pevačicu na listu najlepših domaćih zvezda. Njen ten je ujednačen, a lice sveže i odmorno, bez potrebe da bilo šta kamuflira šminkom. Ipak, Anstasija ima malu tajnu. 

Pročitajte: Kao nikada do sada - Nećete verovati na kakvu drastičnu promenu se sada odlučila Anastasija

Instagram

 

Naime, svoj look, upotpunila je tretmanom, koji je izuetno popularan ove jeseni i leta koje je iza nas. U pitanju je tzv. "brow lift" ili laminacija obrva. Efekat ovog tretmana jeste da se dlačice obrva diskretno podižu kako bi se dobio izgled punoće i gustine obrva.

Ovo je idealan način da se istaknu oči, što je Anastasiji pošlo za rukom, te se njenim pratiocima izuzetno dopalo njeno novo, prirodno izdanje.

Komentari (1)

Loading
Sara

16:48 23.10.2021

Pa kad se juče rodila mora da izgleda lepo. Mladost je sama po sebi lepa