Lepota

Rekla je zbogom šminkanju i friziranju: Juče smo fotografisali Slobodu Mićalović u prirodnom izdanju i svi je komentarišu

Izgled Slobode Mićalović juče je prisutne na 74. rođendanu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, veoma iznenadio

Rekla je zbogom šminkanju i friziranju: Juče smo fotografisali Slobodu Mićalović u prirodnom izdanju i svi je komentarišu

Naime, glumica koja je izuzetno posvećena svom poslu pojavila se na proslavi matičnog pozorišta u potpuno neočekivanom izdanju.

Uvek doterana i jedna od svakako najlepših glumica na domaćoj javnoj sceni iznenadila je svojom odlukom da se na dodeli nagrade i svečanosti u čast svog matičnog pozorišta pojavi ležerno odevena i bez trunke šminke.

Pročitajte: BEAUTY OKRŠAJ poznatih sestara - Sloboda i Dragana Mićalović su sušta suprotnost! (FOTO)

Ata Images

 

Izgled Slobode Mićalović oduševio je prisutne, jer je glumica još jednom pokazala čari prirodne lepote, kao i da opravdano nosi titulu najlepše srpske glumice.

Bez trunke šminke, sa kosom svezanom u jednostavan rep, Sloboda Mićalović očarala je širokim osmehom. Mnogi koji su izgled Slobode Mićalović juče imali prilike da vide zadivila je činjenica da glumica godinama uspešno odoleva godinama, pa su njenu pojavu ispratili komplimentom da još uvek izgleda kao devojčica.

Ata Images

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Sasa

18:41 04.04.2022

Andjeo je andjeo, Bez sminke ili sa istom na licu, Zenska lepota je prava kada blusta u oba slucaja,kada nije vestacka A to su sestre(glumice) Micalovic!!Andjeli,Srbije!!!!Zive nam bile!

Zena

17:38 05.04.2022

Sloboda Mićalović-Prelepa žena. Prirodna lepota i bez najjednostavnije šminke.Prelepa...💖🌞