Celebrity News

Naš brak je napet, ljubomora me UZNEMIRAVA i ŠTETI MI! Slobodin javni vapaj o PROBLEMIMA sa Vojinom

Problemi u braku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića svakodnevnica su glumačkog para

Naš brak je napet, ljubomora me UZNEMIRAVA i ŠTETI MI! Slobodin javni vapaj o PROBLEMIMA sa Vojinom

Sve češća tema medija poslednjih nekoliko meseci su problemi u braku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Bračni par sklon je trzavicama, a o koliko su one ozbiljne i štete li njihovom odnosu otkrila je glumica.

- Mislim da nikome nije jednostavno da održi brak i tu je potrebno da ozbiljno ulažete jedno u drugo, mnogo tolerancije i razumevanja. Imam tu sreću da je Vojin stariji od mene deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i strpljiviji. On je taj koji često smiruje situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli u braku. Naš je stabilan, nimalo nije dosadan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim i da je drugačije, bilo bi mi dosadno. Ako se dve osobe nađu, kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali uz razumevanje supružnika postaje mnogo lakše - rekla je Sloboda.

Pročitajte: Beogradsko sklonište Slobode i Vojina! Zavirite u luksuzan stan - Bajka za Milu i Veru (FOTO)

 

 

Ona je zatim dodala da je osim velike ljubavi i razumevanja i osećanje ljubomore još uvek prisutno u njenom i Vojinovom odnosu, doduše u mnogo manjoj meri nego na početku braka.

- Jesam ljubomorna, ali u granicama normale. Kada sam bila mlađa, to osećanje bilo je jače. Ipak, vremenom sam shvatila da me to samo uznemirava i nanosi veliku štetu. S obzirom na to da mi je tata glumac, sećam se mame kada je ranije govorila da nije ljubomorna jer je znala za koga se udaje. Meni je to odmalena usađeno i nemam takav problem. Bilo je situacija kada bih videla da se Vojin nekome dopada, ali uspela sam da to okrenem u svoju korist – moj muž se i dalje nekome sviđa, još je lep, ali je samo moj. Zaista mu verujem, kao i on meni. Naš posao je takav da moramo da se poljubimo ili zagrlimo s nekim i mislim da tu glavnu stvar igra poverenje - zaključila je ona.

Pročitajte: Problemi u braku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića sve veći. Oglasio se i glumac 

Aleksandar Čavić

 

 

Komentari (0)

Loading